Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20220620181812547
Twito, pernati gospod in ZNB

torek, 21. junij 2022 @ 05:01 CEST

Uporabnik: stojči

Pred par leti sem zapisal;

"Prave življenjske bitke se ne dogajajo v glavah, ampak v srcih ljudi. Tudi, če izgubijo svoje življenje so tisti, ki znajo napolniti svoja srca, skozi svoj dih vedno zmagovalci."

Zapomni si; "Srce občutena izpolnjenost je zmaga vseh tvojih zmag."

Prijateljica mi je omenila kakšni bedaki smo bili, da smo izvolili klaus švabovega hlapca goloba za predsednika vlade. Njegova obljuba o sprejetju dopolnjenega fašističnega ZNB pred parlamentarnimi počitnicami kaže na to, da je še slabši od fašista twitota.

Prijateljici sem povedal, da je resnica ta, da pernatega gospoda nismo izvolili mi volivci ampak so ga določili kar EU hlapci klausa švaba.

Fašistični ZNB predlog je prišel od izven parlamentarne stranke Glas ljudstva in pravne mreže za zaščito fašizma, ki je močno podoben kitajskemu ZNB zakonu in ZNB zakonom sosednjih fašističnih držav. Glavna poanta tega ZNB zakona je;

"Za izboljšanje zdravja s cepljenjem pobijte čim več ljudi." Ali kot je rekel direktor svetovne zdravstvene organizacije; "Ne cepite otroke s tretjim kovid odmerkom, s tem raje ubijajte starejše ljudi. To je bolj ekonomično."

Vse te oblastne fašistične sluge klausa švaba, ki so žal na zelo nizkem nivoju zavesti pa ne poznajo mojstra in pesnika Nanaka, ki je pred približno 700 leti zapisal: "Smejem se tistemu, ki laže in misli, da ne bo nalagan, smejem se tistemu, ki goljufa in krade in misli, da ne bo ogoljufan in okraden in smejem se tistemu, ki ubija in misli, da ne bo ubit."

Raje sem zadnji berač, ki vsem ljudem želi vse dobro, kot pa sluga neke satanistične pedofilne mafije, ki želi pobiti pol svetovnega prebivalstva.

: stoyan : svet, A.R.

6 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20220620181812547Domov
Powered By GeekLog