Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210922234405563
15 stvari, ki jih morate vedeti o korona noriji (5/5)

petek, 24. september 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

12. Religija: več o religijskem vidiku koronapandemije lahko preberete v mojem članku KoronaVirus: najlepše darilo od boga na strani:

https://www.pismapalkijem.si/2020/03/20/koronavirus-najlepse-darilo-od-boga/

Tu spomnim, da je koronavirus za verne pravi božji blagoslov:

“Okužba z virusom je za verne blagor in prava priložnost, da trpijo in se očistijo grehov. Grešni, krivi in dolžni so odplačati grehe za Adama, za Jezusa in še svoje lastne. To so trije dramaturški loki. Grešnost za Adama povezuje celo serijo, za Jezusa sezono, njihovi grehi, »freak of the week« (»spaka tedna«), pa posamezne epizode. :)”

Za verne je koronapandemija božji blagor, saj jim ni zaradi virusne kuge ni treba prav nič skrbeti, če so res pravi verniki, seveda, in ne grešni slabiči, krivoverniki in izdajalci božje besede. Po načelu »zlate ribice«: »Kako veš, katerega spola je zlata ribica?«. Vrzi hrano v akvarij: če je jedel, je moškega spola, če je jedla, je ženskega; se verni nič ne sekirajo, krampajo in lopatajo glede okužbe, bolezni in smrti. Če so se okužili s korono, je bila to božja volja. Če so zboleli za kovidom, je bila to Očetovo darilo. Če so umrli, jih je bog odrešil trpljenja in vzel k sebi.

Pred dnevi se je oglasil še dežurni papež, ki je tudi del svetovne Elite in razglasil, da je »cepljenje dejanje ljubezni«.

»Pope Tells Catholics Getting Experimental Covid Jab An “Act of Love« (“Papež sporoča katolikom, da je cepljenje z eksperimentalnim cepivom ‘dejanje ljubezni’)

https://eraoflight.com/2021/08/19/pope-tells-catholics-getting-experimental-covid-jab-an-act-of-love/

“Thanks to God’s grace and to the work of many, we now have vaccines to protect us from Covid-19,” the pope claimed.«

»Papež je rekel: ’Zahvaljujoč božji milosti in delu mnogih imamo zdaj cepivo, ki nas ščiti pred kovidom-19.’«

Pri tem je pozabil povedati, da je isti Stvarnik, ki naj bi ustvaril Vse, ustvaril tudi virus.

Samo bog ti da lahko opravičilo, da se ne cepiš

Kljub temu, da so po papeževem mnenju farmacevtska podjetja izdelala cepiva po božji milosti, lahko isti bog opraviči cepljenje vernemu, ampak samo v primeru, če je njegova vera res iskrena. :) To velja samo za ameriške vernike, saj je njihov bog močnejši od bogov iz drugih držav. :)

Na spletni strani:

https://www.union.edu/sites/default/files/human-resources/202106/covid10religiousexemptionform.pdf

je vloga za oprostitev cepljenja zaposlenih na Union Collegu zaradi religioznih razlogov. Da se jim ne bi bilo treba cepiti, morajo izpolniti vlogo in navesti religiozne razloge, ki prepovedujejo cepljenje. Morda bodo tudi pozvani, da priložijo dodatne dokaze v obliki pisnih dokumentov. Zanimivo je, da lahko necepljeni vložijo vlogo za izjemo le zaradi religioznih razlogov, medtem ko filozofski, politični, znanstveni in sociološki razlogi niso upravičeni za oprostitev cepljenja. Kako to in zakaj ne? V čem so religiozno mitološki razlogi bolj upravičeni od drugih in zgoraj naštetih? Zakaj ima fikcija prednost pred recimo znanstvenimi dejstvi? In seveda, kdo je sestavljal to vlogo, kot pravi eden od obiskovalcev z drugih planetov. Še bolj zanimiva pa je ta olajševalna okoliščina:

»(Note: you
need not necessarily be a member of an organized religion or religious
institution to obtain a religious exemption);«

»(Opozorilo: ni nujno potrebno, da bi bili član organizirane religije ali religiozne institucije, da bi vas oprostili od cepljenja);«

To pomeni, da si lahko neverni politik, filozof, znanstvenik ali sociolog, ki se sklicuje na religiozne razloge neke religije proti cepljenju in da si zaradi izpolnjene vloge že lahko izvzet od drugače obveznega cepljenja. Zelo verjetno je nekdo to vlogo pisal sebi na kožo, ko se je spomnil, da ni vernik nobene religije. In zelo verjetno tudi isti odloča o temu, komu bo podelil oprostitev od cepljenja …

Če se lahko ljudje sklicujejo na Biblijo, ki je zbirka (nasilnih) pripovedk, da se ne bi cepili, zakaj se ne bi mogli sklicevati tudi na druge pravljice, anegdote in basni, na primer na Mačka Murija, Muco Copatarico in Mojco Pokrajculjo?

13. Kako to, da Združeni narodi niso razglasili pandemije Zla in njegovih škodljivih in uničevalnih oblik, kot so revščina, nasilje, kajenje, alkoholizem in odvisnosti od mamil, zaradi katerih umre neprimerljivo več ljudi kot od covida – le 3 % od okuženih in obolelih? Na internetu sem videl novo obliko revščine – koronarevščino, ki označuje posameznike, družine in podjetja, ki so ostali brez služb, dohodkov in posla zaradi koronapandemije.

14. Na Palkiju smo na srečo koronapandemijo ustavili že po nekaj dneh. Naši vesoljci so s svojimi super sposobnostmi z lahkoto ugotovili, kdo je bil avtor in financer, ter Billa Gatesa in njegove sodelavce takoj odstranili s planeta. V skladiščih so našli tudi vnaprej pripravljeno cepivo, ki pa ni imelo nobenega zdravilnega učinka, temveč je bila le neka mešanica kemičnih zvarkov. Billu Gatesu in drugim planetarnim škodljivcem smo zasegli vso lastnino in z njihovim denarjem zgradili novo Afriko in Indijo, kjer so naredili največjo škodo. Enako bomo naredili tudi na Zemlji.

15. Konec koronapandemije in vsega drugega Zla na Zemlji je blizu.

Dragi prijatelji, vse bližje in bližje smo koncu blokade planeta. Pred meseci sem mislil, da je Zemlja edini planet pod blokado. Prejšnji teden sem izvedel, da je bila pod blokado tudi Venera iz 4. dimenzije, a je na velikansko srečo Venerijancev že odblokirana. Pri njih je bilo veliko huje kot na Zemlji, saj so jim karmičarji poponoma uničili življenje. Živeli so v barakah, v raztrganih in umazanih oblačilih ter jedli samo repo. Niso imeli elektrike in tekoče vode, stranišč, kopalnic, kuhinj, televizorjev, telefonov in računalnikov, avtov, koles, ladij in letal. Celo naselje je imelo na primer samo en vodnjak. Po vojni, v kateri so se borili s palicami, kamni in fračami, so zmagali Belorusi, ki so mnoge zaprli v podzemne rove. Ko so bili pri meni na obisku — nekateri so še vedno tu - so rekli, da niso nikdar videli in jedli sadja in druge hrane. Samo repo so tolkli, od rojstva do smrti.

Od prejšnjega tedna že aktivno delujemo na Veneri in urejamo cel planet. Venerijancev je samo 25 milijonov, tako da bomo v kratkem času uredili osnovne stvari in jim dali nova telesa, hiše in vso najnovejšo tehnologijo. Danes so mi naši vesoljci sporočili, da so kontrolorji umaknili tudi omejitve razvoja naravnih sposobnosti Palkijev. Leta 2018 sem našim vesoljcem poslal 16 strani dolgo besedilo s predlogi za spremembe na planetu in za izboljšanje sposobnosti, talentov in tudi teles. Nekatere so lahko izvedli takoj, nekatere v teh treh letih, zdaj pa so kontrolorji odstranili vse omejitve, tako da bodo Palkiji v kratkem dobili tudi popolni spomin in popolni posluh, izboljšan vid, sluh in vonj ter številne druge sposobnosti in telesne izboljšave.

Našim vesoljcem sem sporočil, naj kontrolorjem pošljejo sporočilo, da lahko sami vidijo, da se po ukinitvi blokade Venere in razvoja sposobnosti Palkijev veliko bolje počutijo. :) Rekel sem še, naj dodajo, da naj odblokirajo tudi Zemljo — prvi, edini in zadnji planet pod njihovo blokado in se bodo še veliko bolje počutili. Tudi mi se bomo veliko bolje počutili, ko bo blokada našega planeta odstranjena. Na Veneri norijo od sreče in navdušenja nad novim življenjem. Povem vam, da boste tudi vi skakali od veselja, peli, plesali in vriskali, ko boste videli, kakšne čudeže smo pripravili za vas. Veselim se, da bo to že danes in enkrat bo danes res Danes.

Se nadaljuje.

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

5 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210922234405563Domov
Powered By GeekLog