Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210907195129869
Sklep akcije Moj zdravnik 2021

četrtek, 9. september 2021 @ 05:03 CEST

Uporabnik: Sonce

KDO SO NAJBOLJ CENJENI ZDRAVNIKI LETA?

Razkrivamo najboljše: Moja zdravnica 2021 je Tina Božičnik, dr. med., spec. pediatrije

V sredo, 8. septembra, smo v Cankarjevem domu v Ljubljani slovenskim zdravnikom znova podelili laskave nazive v okviru akcije Moj zdravnik, ki jo tradicionalno prireja revija Viva.

Častni gost in govorec na prireditvi je bil predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor.

Letošnji izbor Moj zdravnik je že 25. po vrsti in bralci so preko spleta ali fizične glasovnice svoj glas oddali več kot  2.000 različnim zdravnikom, ki smo jih razvrstili v 10 različnih kategorij (moj družinski zdravnik, moj pediater, moj ginekolog, moj onkolog, moj zobozdravnik, moj urolog, moj kardiolog, moj nevrolog, moj oftalmolog in moj ortoped).

Ker je Tina Božičnik, ki so jo bralci izbrali za mojo pediatrinjo, prejela največ vseh glasov, je postala tudi moja zdravnica leta 2021.

Ljudje so tudi letos svoj glas podelili ne le strokovnosti, ampak tudi srčnosti, človečnosti in spoštljivim odnosom.

Podrobnosti o zmagovalcih v posameznih kategorijah bodo objavljene na spletni strani www.viva.si/Moj-zdravnik. Podrobnosti o četrt stoletja trajajoči akciji pa v septembrski številki revije Viva, Medicina & ljudje, ki bo izšla 10. septembra.

O komisiji:
Za pravilen potek glasovanja je skrbela strokovna komisija, katere člani so: Maja Kozlevčar Živec, dr. med., ki je tudi predsednica komisije, doc. dr. Marjan Premik, dr. dent. med., asist. dr. Karin Sernec, dr. med., Jarmila Trček Breznikar, dr. med., Nada Puharič, dr. dent. med., in Ivica Flis Smaka, dr. med.

Tudi letos so se nagrajenci zaupanja bralcev in priznanj razveselili in jih hvaležno sprejeli. Poudarili so, da bi bilo njihovo delo precej težje, če jim ne bi stali ob strani odlični kolegi in družina. Zlasti jim veliko pomeni, da priznanje prihaja neposredno od njihovih pacientov.

Potrdilo, da delajo dobro in da njihova dejanja ne minejo neopažena, je v teh turbulentnih časih še kako pomembno. Predvsem pa je pomembno, da imamo vsi isti cilj - zdravje ljudi.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210907195129869Domov
Powered By GeekLog