Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210907160730887
15 stvari, ki jih morate vedeti o korona noriji (3/5)

nedelja, 12. september 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

6. Svetovna zdravstvena organizacija, Centri za kontrolo in preprečevanje bolezni in Evropska agencija za zdravila:

v kapitalizmu so vsa podjetja profitna, kar pomeni, da delujejo izključno zaradi ustvarjanja profita za lastnike in investitorje. To velja tudi za bolnice in medije, v katerih so medicinske dejavnosti in sporočanje v celoti podrejene pridobivanju in povečevanju profita. Bolnice in mediji so s koronapandemijo ogromno zaslužili in jim virusna drama izredno paše, zato je ne bodo kar tako izpustili iz krempljev.

Tudi politikom zelo odgovarja izredno stanje, saj imajo v njem možnost, da si izmišljujejo nove omejevalne zakone in odloke ter še močneje pritiskajo na državljane. Ti na pritiske reagirajo samouničevalno, kar se lepo vidi v veliki rasti domačega nasilja, psihičnih težav, samomorov, porabe drog in alkohola.

Kot poroča Daily Mail se je samo v Angliji od začetka zapiranja države povečalo število pijancev za skoraj milijon: »Nearly ONE MILLION more people in England are now addicted to alcohol as a result of Covid lockdowns, official data suggests«

https://www.dailymail.co.uk/health/article-9884297/Covid-19-UK-Nearly-one-million-people-England-addicted-alcohol-pandemic.html

Dodajmo še povečano kajenje cigaret, uporabe drog in protibolečinskih tablet ter raznih oblik nasilja in imamo pravo sliko glavnih škodljivih učinkov koronske pandemije.

Koronapandemija je v resnici superpandemija, ki poleg virusne okužbe povzroča še številne druge pandemije: pandemijo propadanja podjetij in odpuščanja zaposlenih, pandemijo višjih cen hrane, pandemijo revščine, pandemijo domačega nasilja, pandemijo psihičnih motenj in samomorov, pandemijo alkoholizma in drogiranja, pandemijo ločitev, pandemijo uničevanja prijateljskih in družbenih vezi itd.

7. Kapitalistično zdravstvo: bolnice so kapitalistična podjetja, ki delujejo zaradi profita. Zdravljenje je le stranska dejavnost, ki jo uporabljajo kot orodje za pridobivanje in povečevanje profita. Ena izmed prozornih in plitvih floskul, ki jih stalno ponavljajo, je, da se morajo ljudje cepiti, drugače bo zdravstveni sistem padel. Namesto strašenja ljudi in prikritega ali kar odkritega siljenja k cepljenju – ljudje naj bi se cepili zato, da bi ohranili neko podjetje pred preobremenitvijo — naj bi raje zgradili več bolnic in se prilagodili novim razmeram. Javno je tudi objavljeno, da za kovidne bolnike dobijo velikanska finančna sredstva, zato imajo tudi tako radi koronapandemijo. V Sloveniji, verjetno je tako tudi drugod po svetu, so se zaradi korone vse bolnice dvignile iz minusa in se dobro obogatile.

Glede na to, da so bolnice kapitalistična podjetja, ki delajo izključno za profit, je absurdno, da se pritožujejo, da bodo vse bolj polne s kovidnimi pacienti, za katere dobijo velikanska plačila. To je tako, kot da bi se gostilničar pritoževal, če bi imel polno gostilno in bi pred vrati čakalo še več žejnih pivcev in lačnih jedcev. Podjetni gostilničar bi se hitro zasukal, naročil nove mize ali po potrebi kar sam na hitro stesal nove mize in stole, da bi lahko vse sprejel. Namesto da bi bolnice odprle nove oddelke, sprejele še več kovidnih bolnikov in z njimi mastno zaslužile, se dvolično pritožujejo, da jih bo preveč. Pri tem vsaj na videz pozabljajo ali se kar odkrito sprenevadajo, da je za njih po profitni logiki »več strank, več profita« bolje, da je čim več okuženih, čim več bolnih in čim več umrlih (ti izpraznijo posteljo, v katero lahko takoj poležejo novo stranko). Nekdo od prisotnih z drugih planetov pravi, da ne bi bilo čudno, če bi na koncu odkrili, da so vodje gibanja proti cepljenju prav farmacevtska podjetja, politiki in zdravniki, ki si s tem ustvarjajo več posla in več profita.

Bolnice in še posebej zdravniki tesno sodelujejo s farmacevtskimi podjetji, ki jih dobesedno podkupujejo, da predpisujejo oziroma prodajajo oziroma dilajo njihova zdravila in (legalne, na primer psihiatrične) droge.

Kot rečeno so tudi medicinski »strokovnjaki« med seboj neenotni glede virusa in zdravljenja. Eni zagovarjajo cepiva, drugi bolj naravno imunost in drugačne, predvsem manj nasilne medicinske postopke. Nekateri trdijo, da so ventilatorji nepotrebni in preveč agresivni ter da je to glavni razlog za večino smrti kovidnih bolnikov. Ko nekoga priključijo na ventilator, je isto, kot bi ga izključili z naprav za ohranjanje življenja.

Zaradi vsega naštetega ni čudno, da ljudje ne verjamejo in ne zaupajo farmacevtskim podjetjem in zdravnikom, kar se lepo vidi pri številu necepljenih. To je očitno tudi znotraj zdravstvenih organizacij, saj niso vsi zaposleni cepljeni. Dobro se vidi (karmično) razmerje med cepljenimi zdravniki, ki so še dodatno plačani od farmacevtskih družb, ter nižjim zdravstvenim osebjem, ki je po večini necepljeno. Če temu dodamo še neverjetno in absurdno dejstvo, da farmacevtska podjetja niso odgovorna za škodljive učinke zdravil in cepiv, kar so jim s škodljivimi zakoni omogočili skorumpirani politiki, imamo jasno sliko vsaj polovične (ne)uspešnosti koronapandemije kot finančne akcije za dokapitalizacijo farmacevtskih družb.

Za podkupljene zdravnike lahko rečemo, da so za hrbtom Hipokratove prisege, da bodo pomagali bolnim, podpisali tudi hipokritično oziroma hinavsko prisego, s katero kot hlapci izvajajo ukaze farmacevtskih podjetij.

Zanimivo in značilno je, da ne govorijo skoraj nič o naravni imunosti in izboljšanju naravnih telesnih sposobnosti. Namesto siljenja k brezplačnemu cepljenju – brezplačno je za prebivalce, države ga morajo, in to mastno, plačati farmacevtskim podjetjem (plačajo ga s tujim, to je davkoplačevalskim denarjem in za to dobijo še nagradne premije) – bi raje razdelili brezplačne pakete s sredstvi za izboljšanje naravne imunosti. Če že ponujajo cepiva, pa bi morala ta biti 100% učinkovita in popolnoma brez škodljivih stranskih učinkov. Če niso sposobni narediti takšnih izdelkov, naj zaprejo podjetje. Naj vas vprašam: bi v trgovini kupili kruh, po katerem bi čutili bolečine na »mestu vboda« oziroma ugriza v ustih?

8. Farmacevtska podjetja ali po domače navadni kriminalci: podjetjem, ki so že desetletja in stalno v sodnih postopkih zaradi škodljivih, uničevalskih in smrtonosnih stranskih učinkov njihovih izdelkov, ni mogoče verjeti in zaupati. Takšna podjetja bi morali takoj zapreti, vodilnim osebam in »znanstvenikom« pa za vedno prepovedati kakršnokoli delo na tem področju.

Če bi »raziskovalci« izvora koronapandemije sledili preprostemu načelu »sledi denarju«, bi hitro ugotovili, kdo ima največjo korist od koronapandemije. To so seveda farmacevtska podjetja, njihovi investitorji in lastniki na prvem mestu, medtem ko so njihovi politični in zdravniški hlapci daleč spodaj.

Koronapandemija je poleg ustvarjanja novega družbenega sistema, omejevanja človekovih pravic in podrejanja tudi dokapitalizacija farmacevtskih podjetij. Pred nekaj leti so države in davkoplačevalci dokapitalizirali privatne banke, kar je totalni absurd, zdaj dokapitalizirajo farmacevtske velikane. Kaj bo šele, ko bo za dokapitalizacijo na vrsti vojaška industrija?

Farmacevtska podjetja že dolgo ne čakajo več, da bi se bolezni pojavile same od sebe, temveč proaktivno in po metodi problem-rešitev sami sebi ustvarjajo posel. Najprej ustvarijo problem, potem pa še »rešitev«, ki je le nov problem. S pomočjo skorumpiranih politikov najprej prodajajo škodljive pesticide, s katerimi zastrupljajo hrano in vodo. Potem ljudem, ki so zaradi tega zboleli, prodajajo »zdravila«. Za »zdravljenje« škodljivih stranskih učinkov prvih »zdravil« jim prodajajo nova »zdravila«. Obstaja tudi obratni vrstni red: naprej ustvarijo cepivo in šele potem bolezen – v tem primeru virusno pandemijo.

Bistvo farmacevtskega poslovanja je zelo preprosto: načrtno in sistematično zastrupljajo ljudi, da bi jim potem lahko prodali nove strupe. V zgodovini so zaradi nepoštenega poslovanja že izplačali milijardne odškodnine za škodljive, uničevalne in smrtonosne učinke »zdravil« in cepiv. Po metodi »koristi so večje od škode« oziroma profit je večji od odškodnin, nadaljujejo s prodajo strupov. Isti izraz kot lažno pamet prodajajo tudi nam: »Koristi cepljenja so večje od škode škodljivih stranskih učinkov«. Kot lahko beremo na internetu, se že pojavljajo prve in tudi večje odškodninske tožbe zaradi koronskih cepiv, škodljivih stranskih učinkov in smrti.


Foto: express.co.uk

Če zaradi kovidnih farmacevtskih strupov umrejo starejši, umrejo zaradi pridruženih bolezni in ne zaradi cepiv oziroma cinično rečejo, da bi tako ali tako umrli, saj so bili že stari. Bill Gates, ki je v znanem videoposnetku leta 2015 napovedal virusno pandemijo, je na drugem mestu, in to še pred letom 2019, ko se je začela koronapandemija, povedal, da bodo morali izplačati odškodnine za tožbe zaradi škodljivih stranskih učinkov cepiv.

Pred davnimi leti sem si za šalo zapisal idejo, da bi farmacevti najraje videli, da bi v pitno vodo dodajali kemični koktejl zdravil oziroma škodil in jih ljudem mesečno zaračunali, potem pa sem pred nekaj leti na internetu prebral, da res razmišljajo o tem. Uspelo jim je s klorom, zakaj jim ne bi tudi z drugimi škodljivimi in smrtonosnimi kemikalijami? To naj bi počeli »preventivno«, s čimer naj bi »preprečevali« bolezni. V resnici pa bi s tem povzročali bolezni in si tako pripravljali posel za prodajo »zdravil«. Čevljar ima najraje bose ljudi, saj njim najlažje proda čevlje. Prav tako imajo farmacevti najraje bolne ljudi. Zakaj bi čakali, da zbolijo, če jim pri tem lahko pomagajo in pospešijo cel postopek? Kemikalije že imajo, samo še bolezni si morajo izmisliti in jih razširiti med ljudi.

9. Vrtljiva vrata:

“In politics, the “revolving door” is a movement of personnel between roles as legislators and regulators, on one hand, and members of the industries affected by the legislation and regulation, on the other.

In some cases, the roles are performed in sequence, but in certain circumstances they may be performed at the same time. Political analysts claim that an unhealthy relationship can develop between the private sector and government, based on the granting of reciprocated privileges to the detriment of the nation, and can lead to regulatory capture.” Wikipedia

»V politiki pomeni izraz ’vrtljiva vrata’ prehajanje osebja med vlogami zakonodajalcev in regulatorjev (nadzornikov) na eni strani in podjetnikov v podjetjih, na katere vpliva zakonodaja in in predpisi na drugi strani.

V nekaterih primerih gre za vloge, ki se izvajajo ena za drugo, v drugih pa zaposleni opravljajo obe vlogi hkrati. Politični analitiki trdijo, da se lahko med zasebnim sektorjem in vlado razvijejo nezdravi odnosi, ki temeljijo na vzajemnih privilegijih na škodo prebivalcev in lahko vodijo do izprijenja regulatorjev.«


Foto: review.chicagobooth.edu

»Vrtljiva vrata« konkretno pomenijo, da je nekdo najprej nekaj časa direktor farmacevtske družbe kot zasebnega podjetja, potem pa nekaj let dela kot politik oziroma regulator v eni izmed agencij, kot so FDA (»Food and Drug Adminstration« — »Agencija za hrano in zdravila«), WHO (»World Health Organization« — (»Svetovna zdravstvena organizacija«), CDC (»Centers for Disease Control and prevention« — »Centri za kontrolo in preprečevanje bolezni«) in EMA (»European Medicines Agency« — »Evropska agencija za zdravila«). Kot piše v zgornjem navedku, lahko ti dve nezdružljivi funkciji opravlja tudi sočasno in tako kot politik oziroma regulator sam sebi in svojem podjetju pripravlja zakone, ki mu omogočajo nenadzorovano in škodljivo poslovanje, kot nadzornik pa miži na obe očesi in izdaja dovoljenja za na primer cepiva brez kakršnihkoli resnih analiz oziroma tudi na podlagi naročenih, podkupljenih in lažnih raziskav, kar je bilo tudi že večkrat dokazano.

Včeraj so objavili novico, da je ameriška Agencija za hrano in zdravila odobrila uporabo Pfizerjevega cepiva. Glede na zgoraj opisan pristop z imenom »vrtljiva vrata«, skozi katera zaposleni iz državnih agencij prehajajo v podjetja in spet nazaj v državne službe ter pri tem ustvarjajo nezdrave in za javnost škodljive osebne in poslovne povezave, bi morali takoj preveriti, kdo je odobril Pfizerjevo cepivo; ali je bil kdaj oziroma ali je zdaj v službi v Pfizerju; ali je delničar tega podjetja ali kako drugače finančno povezan s to farmacevtsko družbo in ali je bil za to odobritev podkupljen. Nekega dne bomo tudi to izvedeli.

Naj za konec še dodam, da je FDA oziroma Agencija za hrano in zdravila zasebno podjetje, ki deluje za privatne in profitne interese. Čeprav je državna agencija, je privatno podjetje, saj je tudi država kot politična organizacija privatno podjetje, ki deluje za svoje in za skrajno sebične interese. Država ima drugačne, nasprotne in konfliktne interese z državljani, saj deluje zase in ne za državljane. Po načelu »vsi za enega, eden zase« državljani z davki in prispevki financirajo državo, država pa financira samo sebe.

Se nadaljuje.

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

5 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210907160730887Domov
Powered By GeekLog