Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210728163116461
Glejte, da boste vi in vaša družina prvi na vrsti!

petek, 30. julij 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Dragi prijatelji, vabim vas k sodelovanju v projektu Prijatelji Zemlje

Odločil sem se, da predpremierno akcijo razširim na vse bralce in vsem ponudim predpremierni 50 % popust pri nakupu Deklaracije o prihodnosti Zemlje.

Deklaracija o prihodnosti Zemlje je zgodovinski dokument, ki razkriva, da je Zemlja planetarni zapor pod okupacijo Zle Karmične organizacije, ki kontrolira vse, kar se dogaja v tem zaporu. Z Deklaracijo o osvoboditvi Zemlje izjavljamo našo neodvisnost, suverenost in svobodo.

Takoj po osvoboditvi planeta bomo začeli z opuščanjem starih karmičarskih sistemov in oblikovali nove, naše in za vse poštene in koristne sisteme delovanja nove Zemlje. Z opustitvijo štirih starih sistemov: političnega, ekonomskega, pravosodnega in religioznega se države kot zasebne politične organizacije Elite spremenijo v dežele enakovrednih in enakopravnih deželanov, ki so solastniki teritorija in virov dežele.

V Deklaraciji o prihodnosti Zemlje predstavljam celovit načrt za opustitev stare Politike sovražnosti, Ekonomije izkoriščanja, Pravosodja kaznovanja in Religije ločevanja.

Tu je KAZALO:

I. Sedanjost in prihodnost Zemlje

Karmična organizacija, okupacija in osvoboditev Zemlje

Trenutno stanje na Zemlji

Osvobajanje Zemlje: kaj smo že naredili?

Kaj bomo naredili prvi dan osvoboditve Zemlje?

Kakšna bo bližnja prihodnost Zemlje po osvoboditvi od Karmične organizacije?

II. Prehod iz države v deželo

Razlika med staro državo in novo deželo

Seznam dejavnosti za prehod iz sebične države v enakovredno in enakopravno deželo

III. Odlična poslovna priložnost

Koristi, garancije in finančni donosi za lastnike Deklaracije

IV. Deklaracija z naložbo

Z nakupom Deklaracije z donosom boste dobili knjigo in zgodovinski dokument z načrtom za prenovo Zemlje, ki ga lahko uporabljate kot analitično orodje za pregled preteklosti in sedanjosti tega planeta ter kot seznam za spremljanje sprememb v realnem času. S Seznamom dejavnosti za spremembo iz stare države v novo deželo lahko vidite, kaj ni v redu s starimi sistemi in kaj bo treba spremeniti, da bo življenje dobro za vse.

Z nakupom Deklaracije si rezervirate novo, mlado, zdravo in lepo telo za vas in vašo družino. Naj poudarim, da denar ni merilo in ni pogoj za naše delovanje, saj bodo vsi dobri Zemljani dobili nova telesa in druge dobrote. Zaradi velikega števila prebivalcev - trenutno nas je skoraj osem milijard - bodo nekateri čakali dlje časa, lahko da tudi nekaj let, medtem ko boste kupci Deklaracije, ki ste z nakupom izrazili podporo novi Zemlji, med prvimi dobili novo telo in številne druge dobrote.

Med prvimi bodo nova telesa in bivališča z najnaprednejšo tehnologijo dobili lačni, brezdomni, revni in pregnani ter vsi vi in vaše družine, ki ste z nakupom Deklaracije sodelovali pri prenovi tega planeta. Z nakupom Deklaracije postanete Prijatelji Zemlje in boste z zlatimi črkami vpisani v zgodovino tega planeta.

Izjava avtorja in prodajalca o premoženjskem stanju:

Govorim resnico, samo resnico in nič drugega kot resnico. Sem prijazen, prijateljski in pošten. Da dokažem, da sem resničen, sem pripravljen iti na poligrafski test, zaužiti serum resnice in po želji tudi pihniti v pojočo travico.

Z mojo punco Sanjo in njeno mamo Katerino smo 6. novembra 2017 na planetu Palki ustanovili podjetje Medvee z mami. Najprej smo izdajali moja Pisma Palkijem, potem pa smo začeli delovati še na drugih področjih. V treh letih in pol smo postali največje in najbolj uspešno podjetje na planetu Palki. Med številnimi dejavnostmi imamo tudi velikansko avtomobilsko industrijo: smo lastniki podjetij, kot so Rolls-Royce, Ferrari, Lamborghini, Mercedes itd. Poleg avtomobilov izdelujemo tudi letala in druga zračna plovila, prekooceanske križarke in jahte, motorje in kolesa vseh vrst. Imamo tudi velikansko turistično dejavnost s stotinami hotelskih naselij po celem planetu.

V lasti imamo filmske in glasbene studie, verige veleblagovnic, restavracij, picerij itd. Imamo tudi svojo deželo (državo) z imenom Sanadija (po palkijevsko »Lepa dežela«), svojo banko in pošto. Medvee z mami smo najbogatejše podjetje na planetu, kar vsem kupcem Deklaracije zagotavlja, da imam kot solastnik podjetja več kot dovolj denarja za izplačilo dogovorjenih donosov.

Zaradi blokade Zemlje mi Sanja in Katerina ne moreta poslati denarja (zlata ali diamantov kot univerzalnih plačilnih sredstev povsod po vesolju) za moje delo za pripravo Zemlje za novo življenje po koncu blokade. Z vašim nakupom deklaracije boste veliko prispevali k razvoju planeta, saj boste številnim ljudem pomagali, da bodo dobili moje knjige in priročnike za prebujanje, še posebej serijo knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vsem kupcem Deklaracije se že vnaprej zahvaljujem za vaše prijateljsko sodelovanje pri razvoju Zemlje. Z nakupom Deklaracije boste kot Dobri ljudje in prijatelji Zemlje koristili Zemljanom, obenem pa boste tudi dobro zaslužili. In še bonbonček: med prvimi na Zemlji boste vi in vaši svojci dobili nova, mlada, zdrava in lepa telesa ter številne druge dobrote.

Ponudba velja samo za poštene ljudi

Z nakupom potrdite tudi naslednjo izjavo:

Izjava kupca o poštenosti, razumevanju in sprejemanju pogojev naložbene ponudbe:

“Izjavljam, da nisem kriminalec, da nimam kriminalne preteklosti, da nisem bil kazensko obsojen in da nisem v kazenskem postopku.

Razumem, da mi avtor Deklaracije ne more povedati natančnega datuma konca blokade Zemlje in točnega datuma izplačila dogovorjenega donosa. Vem, da bo lahko do izplačila donosa trajalo tudi več let in desetletij, zato izjavljam, da od prodajalca ne bom zahteval izplačila pred koncem blokade Zemlje in ga pred koncem blokade Zemlje tudi ne bom tožil za izplačilo.

Z nakupom Deklaracije z naložbo sprejemam vse naštete pogoje.

Za veljavnost te izjave ni potreben podpis oziroma overovitev Deklaracije. Kupec potrdi to izjavo že s samim nakupom Deklaracije.”
Kupnino boste v celoti dobili nazaj, skupaj z donosom

Z nakupom Deklaracije boste v resnici le položili kavcijo, ki jo boste skupaj z odličnim in samo za vas 50 % popustom ter kar 20-kratnim donosom dobili nazaj s skupnim izplačilom.

Za nakup Deklaracije v vrednosti:

Cena: 2,500 evrov, ki za vas stane le 1,250 evrov, boste dobili 25,000 evrov donosa plus 1,250 evrov kavcije, to je skupaj 26,250 evrov

Cena: 5,000 evrov, ki za vas stane le 2,500 evrov, boste dobili 50,000 evrov donosa plus 2,500 evrov kavcije, to je skupaj 52,500 evrov

Cena: 10,000 evrov, ki za vas stane le 5,000 evrov, boste dobili 100,000 evrov donosa plus 5,000 evrov kavcije, to je skupaj 105,000 evrov

Enako velja tudi za nakupe Deklaracij višjih vrednosti:

Cena: 25,000 evrov - donos: 250,000 evrov plus kavcija 12,500 evrov

Cena: 50,000 evrov - donos: 500,000 evrov plus kavcija 25,000 evrov

Cena: 100,000 evrov - donos: 1,000.000 evrov plus kavcija 50,000 evrov

Cena: 250,000 evrov - donos: 2,500.000 evrov plus kavcija 250,000 evrov

Cena: 500,000 evrov - donos: 5,000.000 evrov plus kavcija 500,000 evrov

Cena: 1,000.000 evrov - donos: 10.000.000 evrov plus kavcija 1,000.000 evrov

Povem vam, da boste z nakupom Deklaracije v bližnji prihodnosti izredno zadovoljni in navdušeni nad vašo pametno odločitvijo, da sodelujete v najbolj pomembnem projektu v zgodovini tega planeta.

Z nakazilom izbrane vrednosti Deklaracije na bančni račun napišite vaše ime in priimek in naslov ter mi preko kontaktnega obrazca na moji strani:

https://www.pismapalkijem.si/kontakt/

sporočite, da ste kupili Deklaracijo z izbrano vrednostjo, tako da vam lahko pošljem račun. Na isti naslov mi lahko pišete tudi za dodatne informacije in vprašanja.

Plačilo za izbrano Deklaracijo nakažite na bančni račun:

Nova KBM SI56 0440 3026 5956 037.

Za nakazila iz tujine boste potrebovali še BIC - SWIFT kodo: KBMASI2X.

Imetnik računa je Senad Dizdarević.

Po nakupu Deklaracije z izbrano vrednostjo boste po e-pošti dobili digitalno Deklaracijo z zaporedno številko, nakupno vrednostjo (redno ceno nakupa, na primer 2.500, 5.000, 10.000 evrov itd.), zagotovljenim donosom in celotnim skupnim izplačilom, kasneje pa še tiskano Deklaracijo s posebno stranjo z istimi podatki.

Prijateljsko vam predlagam, da izkoristite predpremierno ponudbo s 50 % popustom in si kupite Deklaracijo. Zagotovite si, da boste vi in vaša družina med prvimi dobili nova, mlada, zdrava in lepa telesa, 20-kratni donos skupaj s povrnjeno kavcijo za nakup Deklaracije in še dodatna lepa darila od mene, od naju s Sanjo in od naših vesoljcev. Povem vam, da boste navdušeni nad prijateljstvom in sodelovanjem z nami!

Veselim se, da bomo dobri poslovni partnerji in pravi Prijatelji Zemlje.

Vse najboljše za vas in vašo družino.

Vse najboljše za vse.

Seno

P. S. Glejte, da si kupite vstopnico za prvo vrsto za največjo predstavo v zgodovini Zemlje! Povem vam, da boste navdušeni nad fantastičnimi in številnimi koristmi, odličnim denarnim donosom in še dodatnimi dragocenimi darili za Prijatelje Zemlje.

P. P. S. Ponudba za nakup Deklaracije za prihodnost Zemlje velja do zadnjega dne okupacije Zemlje. Akcija s 50 % popustom velja do 30. septembra, če bo do takrat naš planet sploh še pod okupacijo.

Fotografija na naslovnici: theinformant.co.nz

Preberite več o fantastičnem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210728163116461Domov
Powered By GeekLog