Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210713151753589
Solarno poročilo številka 3: Karmični Svet je ukinjen (1/2)

petek, 16. julij 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Slika na naslovnici: arhangel Mihael v univerzi v Bonnu. Mihael ubije Satana v obliki zmaja. Na ščitu piše »Quis ut Deus«, kar po latinsko pomeni »Kdo je kot bog?« To je tudi dobesedni prevod imena Mihael iz hebrejskega jezika.

20. junija so mi naši vesoljci najprej sporočili, da so zajeli Auguština, ki se je lažno predstavljal kot Arhangel Mihael, in da njemu sledijo še drugi iz Karmične organizacije in Karmičnega Sveta v našem sončnem sistemu.

Arhangel Mihael naj bi bil junaški heroj, ki naj bi se boril proti Zlu. Mihael je po lažnem karmičarskem mitu premagal in ubil samega Satana v obliki zmaja. V stari Jugoslaviji so ga poznali kot Svetega Georgija (Sveti Jurij).

Leta 2009 so v Srbiji posneli zgodovinski vojni film z naslovom »Sveti Georgije ubiva adžaju« (»Sveti Jurij ubije zmaja«), v katerem ni ne Svetega Georgija ne zmaja oziroma oba obstajata le v prenesenem in simbolnem pomenu.

»Mihaela« sem enkrat srečal v sanjah: človek, moški, star približno 30 let, visok približno 175 centimetrov, kratkih in temnorjavih las, v kavbojkah in majici. Auguštin ni bil junak, temveč čisto navadni karmičarski kriminalec. Še s komarjem bi imel veliko dela, kaj šele z zmajem.

Malo zatem so mi sporočili, da so zajeli tudi Giorguja ali »Arhangela Gabriela«. Gabriel naj bi bil zdravilec, ki naj bi pomagal bolnim. Glede na število bolnih na Zemlji lahko vidimo, da je tudi on le navadni šarlatan.


Sananda oziroma Jezus. Foto: pinterest.com

In potem se je usulo: med zajetimi je bil tudi Samir oziroma Sananda, skupaj s partnerko Denono; Jokl oziroma Sveti Germain; Edvard ali Kuthumi in številni drugi bolj ali manj znani karmičarji.

Vseh skupaj smo jih zajeli 124. Oni so upravljali z našim planetom in odločali o življenju na Zemlji. Med njimi smo zajeli tudi članici Karmičnega Sveta, Pallas Atheno, ki je v resnici le Ireneja, in Lady Portio ali po domače Dasto. Naši vesoljci so mi sporočili, da bi onidve junija tako odstopili in da nista bili tako pomembni, kot sta se delali.

Vodja vseh 124 banditov je bil Očul. Bili so zelo militantni in organizirani kot vojska. Bili so tudi zelo Zli in krvoločni ter zahtevali čim več in čim hujše Zlo na Zemlji. Nekateri med njimi so lupili kožo z ujetnikov, ko so živeli na planetih. Šobel, eden od njih, jim je izplačeval provizije za njihovo Zlo delo in jim enkrat dnevno dajal negativno energijo.

Naši vesoljci so mi sporočili, da se karmičarji zavedajo, da se jim ne piše nič dobrega, saj vedo, da so naredili preveč Zla. Preklinjajo Dan Moreške (po palkijevsko Dan Zajetja). Pobegnili bi, če bi mogli, in najraje izbrisali vso zgodovino, da se ne bi vedelo, kaj so naredili.

Vse naštete in druge je kanaliziralo več Zemljanov, s tem da je bilo tudi več Mihaelov, Gabrielov, Sanand, Ashtarjev in drugih pozerjev in bleferjev.


Ashtar, še ena karmičarska baraba.

Za šalo si predstavljam pisarno, v kateri je več pisalnih miz z mikrofoni. Ko zjutraj pridejo v službo, jih šef, bog, osebno, kdo drug :), razporedi za ta dan: »Jože, ti boš danes Arhangel Mihael. Franci, ti boš Jezus. Milan, ti boš pa Mati Marija.« »Ampak, šef, jaz sem bil že včeraj Marija, ali bi bil lahko danes nekdo drug?« »No, dobro, potem boš pa Stvarnik, saj že dolgo nisi bil.«

Vse manj in manj kanaliziranih sporočil

Na spletnih portalih, na katerih dnevno in redno spremljam kanalizirana sporočila, sem opazil, da se je bistveno zmanjšalo število teh kanalizacijskih smeti. Glede na to, da smo zajeli vse karmičarje iz našega sončnega sistema, ki so redno pošiljali kanalizirane laži na Zemljo, me zelo zanima, kdo in od kod še pošilja to vesoljsko svinjarijo, meša in maže pamet Zemljanom. V posebno mapo si shranjujem vse karmičarske sporočevalce, ki se še oglašajo po ukinitvi Karmičnega Sveta v našem sončnem sistemu. Naši vesoljci so mi sporočili, da so pri pregledu teh sporočevalcev ugotovili, da se nekateri oglašajo iz drugih galaksij. Rekel sem jim, naj jih poiščejo in odstranijo, kolikor bodo lahko zaradi blokade kontrolorjev.

Možno je, da je v drugih galaksijah, ki so že osvobojene, kar pomeni, da Karmični Sveti kot centralne organizacije v posameznih sončnih sistemih tam ne delujejo več, prav tako so vsi Karmični centri za inkarniranje na planetih zaprti, a je vseeno ostalo še veliko dela, saj so nekateri karmičarji tudi na vesoljskih ladjah, s katerih lahko pošiljajo kanalizirana sporočila po vesolju, še tu in tam kakšna skupina karmičarjev, ki jih naši partnerji še niso zajeli in še pošiljajo kanalizirana sporočila na Zemljo in morda še kam. Možno je, da naši vesoljci vedo, kdo so in kje so te skupine preostalih karmičarjev, a jih kontrolorji, ki jih blokirajo tu, blokirajo tudi tam, tako da jih ne morejo odstraniti.

Možno je tudi, da imajo kontrolorji Zemlje nekaj teh sporočevalcev pri sebi in da od njih pošiljajo kanalizirana sporočila na naš planet ali celo, da jih pošiljajo sami in se lažno predstavljajo kot Sanande, Aštarji, Jezusi in druge vesoljske barabe. Glede na to, da bomo imeli danes 3. Vesoljsko Konferenco, sem našim vesoljcem malo prej predlagal, da naj posredujejo mojo mapo o sporočevalcih kanaliziranih sporočil, ki jih še pošiljajo na Zemljo, ustreznim vodjem galaksij, iz katerih prihajajo ta sporočila, ti pa naj jih takoj zajamejo in to sporočijo našim vesoljcem.

Na portalih, ki jih dnevno spremljam, sem opazil, da je zelo malo novih kanalizacij, približno ena do dve na dan. Nekateri ponavljajo stara sporočila, tudi iz leta 2013, drugi pa imajo tako radi pozornost bralcev, da si jih kar izmišljujejo. Našim vesoljcem sem rekel, naj poleg vesoljskih sporočevalcev pregledajo tudi prejemnike in prenašalce vesoljskih laži, ki jih objavljajo na svojih straneh. Sporočili so mi, da ena od sprejemnic, Gabrielle, ki kanalizira Pallas Atheno, članico nedavno ukinjenega Karmičnega Sveta iz našega sončnega sistema, ki je bila skupaj z drugimi člani tega Sveta in sodelavci tudi zajeta, v resnici ni prejela kanaliziranega sporočila, ki ga je pred dvema dnevoma objavila na spletu, kar seveda pomeni, da si ga je sama izmislila.

Kot sem že napisal, so del »duhovne« in New Age scene tudi razne obveščevalne organizacije, ki delujejo aktivno in tudi same širijo lažno propagando. Obstaja velika verjetnost, da njihovi člani tudi sami pišejo »kanalizirana« sporočila in tako manipulirajo z bralci. Ena od njihovih specialnosti je tudi infiltriranje med člane raznih skupin in gibanj, spremljanje, vplivanje in celo prevzem vodenja takšnih skupin in gibanj. Če ocenijo, da so takšna gibanja nevarna za njihovo državo, voditelje, kapitalizem in demokracijo, jih tudi od znotraj sabotirajo in povzročijo njihov propad.


Foto: lithub.com

Ali se spomnite svetovnega gibanja »Mi smo 99 %, Okupirajmo Wall Street« (»We are the 99 %, Occupy Wall Street«), ki so opozarjali na koncentracijo kapitala pri 1 % Elite? Protestniki so množično in po vsem svetu, tudi v Sloveniji, okupirali borze in pred njimi postavili šotorske tabore. Čeprav se je zdelo, da se dobro organizirano in zelo popularno gibanje hitro širi, je po nekaj tednih potihem in naglo izginilo. Predvidevam, da so imeli dolge prste zraven prav obveščevalci oziroma agenti tajnih organizacij, ki so vodje tega gibanja med seboj skregali, podplačali ali/in kompromitirali in izsiljevali. Nekega dne bom pregledal dejanske razloge za njihov konec in jih objavil.

Eno od takšnih gibanj, ki podpira Trumpa, je Qanon, ki je mešanica skrajno desničarske politike, religije, New Age spiritualnosti in teorij zarote. Ustvarjalci tega političnega kulta so neznani, a jih bomo slej ko prej razkrinkali in javno predstavili. Glede na to, da tako hvalijo Trumpa, ne bi bilo čudno, če bi bili na njegovi plačilni listi.

Kaj je novega na Palkiju?

Med številnimi novicami, ki prihajajo dnevno in jih bom bolj podrobno opisal v naslednjih knjigah iz serije Pisma Palkijem, naj najprej predstavim dogodek, ki predstavlja velikanski tehnološki skok v razvoju Palkija. 29. junija sta moja punca Sanja in njena mama Katerina prvič v zgodovini Palkija telepatsko skočili iz Barcelone v Španiji v Ljubljano v Sloveniji. Jac mi je ravnokar povedal, da je na Palkiju razdalja med njima 180 kilometrov, medtem ko je na Zemlji med njima 1.463 oziroma po drugi meritvi 1.118 kilometrov.

Po bliskovitem skoku, ki je trajal manj kot milisekundo, mi je Sanja sporočila, »da je bil to najbolj nor dogodek, ki se sploh ni zgodil«, saj je bilo vse skupaj prehitro, da bi sploh kaj opazila. Katerina je rekla, da se bo šla za vsak primer slikat, da vidi, če so vse kosti še na svojem mestu. Teleportacija stvari in ljudi bo ogromno prispevala k lažjemu, hitrejšemu in cenejšemu oziroma brezplačnemu prenosu izdelkov, gibanju in potovanju ljudi.

Naši vesoljci so mi sporočili, da prihaja do velikih preseljevanj, in to kar celih dežel. Ameriko, ki je bila do leta 2018 v Evropi in severno od Slovenije, smo na njihovo veliko željo preselili na samostojni kontinent. Pred kratkim so ZDA kot federalno združenje držav razpadle. Teksas in Minnesota sta se že vrnila nazaj v Evropo in se naselili blizu Švice. Tudi evropske dežele se selijo. Litva se je preselila v bližino Cejlona, Češka je odšla k Indoneziji.

Kam bi se vi preselili skupaj s Slovenijo, ko bo prišla možnost za takšno selitev?

Naši Palkiji na piknikih rečejo: »Senam huruk«, »Da bi bil Seno z nami«. Marcel Duchamp, znani umetnik, ki je imel svojega dvojnika tudi na Zemlji, mi je sporočil: »Noro, kaj si naredil, čudimo se in se čudimo«.

Takšna sporočila prihajajo vsak dan od mojih dragih prijateljev s Palkija. Sanja je ustvarila spletno stran s sporočili kontrolorjem, da ukinejo blokado Zemlje, naših vesoljcev in mene, da lahko pridem domov. Tudi iz drugih galaksij prihajajo sporočila podpore. Naši vesoljci so mi sporočili, da se proti kontrolorjem »valijo reke luči« in pozitivne energije za takojšnjo ukinitev blokade Zemlje.

Se nadaljuje.

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

3 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210713151753589Domov
Powered By GeekLog