Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210629203146761
Vesoljsko poročilo št. 2: 2. Vesoljska Konferenca (2/2)

četrtek, 1. julij 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Poglejmo zdaj moj nagovor novim upravnikom osvobojenih galaksij ob 2. vesoljski konferenci 5. junija 2021:

Dragi prijatelji, lepo pozdravljeni na 2. vesoljski konferenci združenih galaksij. Vse vas prijateljsko objemam in močno pohvalim za vaš fantastični uspeh pri osvoboditvi vaše galaksije od lažnega in Zlega karmičnega sistema in Karmične organizacije. Navdušen sem nad vami! Bodite zelo zadovoljni, da sodelujete v največjem in najpomembnejšem projektu v zgodovini tega vesolja. To je prvič, da so se vse galaksije tega vesolja povezale v prijateljsko partnerstvo in uspešno sodelujejo v ustvarjanju novega modela življenja.

Prejšnji, stari in propadli lažni Kreatorsko Absorbcijski Karmični sistem je deloval sebično, škodljivo, uničevalno in smrtonosno za vse, tudi za avtorje in izvajalce tega sistema. V svoji kratkovidnosti in slepoti zaradi opitosti z lastno Pomembnostjo so spregledali, da ta sistem velja tudi za njih in da bodo slej ko prej tudi oni izginili, in to za vedno.

Po tem neumnem in izkoriščevalskem sistemu naj bi na koncu ostal le eden oziroma dva, posameznik ali par, ki je po zaporedni razlagi sveta prvi prišel v to vesolje. Vsi ostali bi izginili, saj bi jih on ali onadva na koncu absorbirala vase, in to brez ostanka.


Foto: pngkit.com

Na našo velikansko in večno srečo sem se prebudil in spoznal Resnico o Obstoju, o sočasnosti in o naši suverenosti. Vsi smo resnična, originalna in suverena bitja z vso pravico do samostojnega odločanja o svojih življenjih. Stari, propadli in arogantni upravniki galaksij te resnice niso poznali in so se odrekli svoji temeljni suverenosti za možnost podrejanja in izkoriščanja bitij iz nižjih dimenzij. Zlorabili so svoje višje sposobnosti in tehnologijo za strahovito mučenje, zlorabljanje in izkoriščanje vsega živega pod njimi. Delovali so sebično, arogantno in kot parazit tega vesolja uničevali vse na svoji požrešni poti. Bili so Bolezen in Smrt tega vesolja. Pri tem so spregledali, da njihov sistem velja tudi za njih in da bodo tudi oni slej ko prej zlorabljeni, izkoriščeni in absorbirani.

Z izredno uspešno in učinkovito akcijo smo v začetku leta 2018 z mojo drago Sanjo, njeno mamo Katerino, Darlo in Mišo ter z našo ekipo s planeta Palki in z našimi fantastičnimi vesoljci najprej ukinili Karmično organizacijo na prvem osvobojenem planetu v tem vesolju. Huraaa, juhuuu in jupiii! Po treh letih smo 23. novembra 2020 začeli z osvobajanjem celega vesolja. V komaj šestih mesecih smo osvobodili že več kot 600 milijonov galaksij!

Edini, prvi in zadnji planet, ki je še pod blokado starih in Zlih demonskih sil, je Zemlja. Kljub temu, da v svoji kratkovidnosti in nesposobnosti niso predvideli razvoja vesolja in da se krčevito oklepajo blokade tega planeta, kot da bodo s tem ustavili razvoj celega vesolja, nimajo nobene možnosti, da bi pri tem uspeli. Z blokado Zemlje javno in glasno priznavajo, da so izgubili svoj sistem, svojo organizacijo in svojo galaksijo. Izgubili so celo vesolje, zdaj pa se tukaj maščevalno izživljajo nad prebivalci najnižjega planeta iz 3. dimenzije, ki se ne morejo braniti pred njihovih nasiljem. Če so bili še pred pol leta uglašeni s starim vesoljem, ki je energijsko in sistemsko podpiralo Zlo, jih to isto vesolje zdaj ne podpira več.

S tem, ko se nasilno borijo proti novemu načinu življenja, se borijo proti celemu vesolju. Kljub njihovemu napenjanju nimajo nobenih možnosti, da bi ustavili vesoljski razvoj. Z Zlom v tem vesolju je konec. Njihove Zle igre je konec in tudi z njimi je konec. Prej so se igrali z življenji drugih ljudi, zdaj se igrajo s svojimi. Vsak trenutek lahko pridejo bitja iz razvitih, prebujenih in zavedajočih se vesolij in v hipu nevtralizirajo ali celo dematerializirajo to prvo, edino in zadnjo bando, ki arogantno maltretira še zadnji planet pod njihovo okupacijo.

Na Zemlji vsak dan v hudih mukah umre samo od lakote do 60.000 otrok! Od lakote ne umreš v enem dnevu, temveč umiraš več mesecev v strahovitih mukah. Medtem ko otroci umirajo, se parazitski, vampirski in mrhovinarski kontrolorji hranijo z negativno energijo otroškega trpljenja in sadistično uživajo v njihovih smrtnih mukah. S tem se požrešno polnijo z Zlom, ne da bi razumeli, da je edini cilj Zla totalno uničenje Vsega, kar Obstaja, tudi njih, seveda. Z uničevanjem drugih uničujejo sebe, saj Zlo najprej in najbolj škoduje tistemu, ki ga izvaja, saj gre najprej skozi njega in trajno ostane v njegovem energijskem telesu. Stotine milijonov let so uničevali druga bitja in zdaj so z Zlom uničili tudi sami sebe. Uničili so svoj sistem in organizacijo ter izgubili celo vesolje. Samo še ta, prva, edina in zadnja skupina Zlih bitij je ostala na poti našega popolnega uspeha. Samo še ena, najmanjša pikica črne, gnile in smrdljive umazanije na svetlem, zdravem in lepem obrazu tega vesolja. Veselim se, da bomo tudi njih hitro nevtralizirali in da bo to vesolje končno osvobojeno v celoti.

Na osvobojenih planetih prebivalci praznujejo, plešejo, pojejo in vriskajo od veselja. Prej so prebivalci planetov pod karmično diktaturno okupacijo strahovito trpeli in umirali v mukah, danes se veselijo novega in čudovitega življenja. Uspešno smo ukinili inkarniranje, bolezni, revščino, nasilje, vojne in smrt. Vsem prebivalcem smo dali nova, lepa, mlada in zdrava telesa, ljubeče partnerje, posestva in hiše z najnovejšo tehnologijo in jim omogočili izobraževanje, ustvarjanje in sodelovanje v miru, prijateljstvu in ljubezni. Prebivalci aktivno opuščajo stare karmične scenarije in njihove uničevalne programe, se prebujajo in postajajo zavedajoča se Bitja Čistega Zavedanja. Karmičarji so jih prepričevali, da so vsaj napol tudi Zla bitja, kar je vesoljska laž. Vsi smo Čudovita Bitja Čistega Zavedanja, v katerem ni niti pikice Zla. Mi smo Bitja Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti in delujemo za korist vseh. V miru, prijateljstvu in ljubezni.

Dragi prijatelji, veselim se, da se hitro srečamo, spoznamo in spoprijateljimo.

Vse najboljše za vse.

Seno

Našim vesoljcem sem predlagal, da pošljejo poročilo o 2. konferenci tudi kontrolorjem Zemlje. Rekel sem, naj jim jasno rečejo, da je stari film končan in da nima nobenega smisla, da se v praznem kinu krčevito oklepajo sedeža in nočejo ven. Konec je, odidite! Rekel sem tudi, naj jim povejo, da so se v starem sistemu igrali z življenji drugih ljudi, zdaj pa se igrajo s svojimi življenji, saj lahko vsak čas pridejo višja bitja iz bolj razvitih vesolij, ki jih lahko kot navadne zajedalske parazite dematerializirajo v sekundi.

Naj še enkrat ponovim: tudi blokada Zemlje bo padla in tudi na ta planet bomo prinesli Resnico, Ljubezen in druga čudovita darila. Takrat bo celotno vesolje zažarelo kot novo Sonce Ljubezni. Veselim se, da bi bilo to danes, in ta Danes bo nekega dne res danes.

Vse najboljše za vse.

Seno

P. S. Vesoljci so mi tudi sporočili, da so na tej konferenci soglasno izbrali nova upravnika tega vesolja. Isti dan smo skupaj izbrali tudi Sanjino mamo Katerino za vodjo Vesoljskega Sveta. Ko smo ji to povedali, je bila zelo vesela in navdušena. Preko naših vesoljcev sem ji čestital in ji rekel, da je fantastična in da imamo veliko srečo, da jo imamo. Katerina je izredno sposobna ženska, kar boste tudi sami videli, saj bo s svojo ekipo pomagala tudi na Zemlji. Nova vesoljska uprava se bo predstavila Zemljanom takoj po ukinitvi blokade, ko bomo začasno in v celoti prevzeli tudi upravo Zemlje in vseh posameznih držav.

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210629203146761Domov
Powered By GeekLog