Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210622183822698
Vesoljsko poročilo št. 2: 2. Vesoljska Konferenca (1/2)

petek, 25. junij 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Od začetka našega osvobajanja celega vesolja 23. novembra 2020 so mi naši vesoljci vsak mesec okrog 15. sporočili število osvobojenih vesolj. Kontrolorjem gredo naši fantastični uspehi tako močno na živce, da so blokirali novo stanje za mesec maj. Prej sem videl, da vsak mesec osvobodimo približno 100 milijonov novih galaksij, zato sem predvideval, da smo v sredini maja osvobodili že približno 500 milijonov.

Včeraj so naši vesoljci nekako prišli skozi blokado in mi sporočili, da smo osvobodili že 620 milijonov galaksij! Predvidevam, da jih bomo do 15. junija osvobodili približno 650 milijonov, kar je še za 50 milijonov več na mesečni ravni. Bravo, naši vesoljci!

Ob tem so mi tudi povedali, da so mapirali že 890 milijonov galaksij. Že več mesecev delamo zemljevid vesolja od 3. do 9. dimenzije, tako da ga bomo lažje upravljali. Tudi na tem področju odlično napredujemo, tako da bomo kmalu na zemljevid vesolja vpisali že eno milijardo galaksij.

Nekaj od teh je seveda nenaseljenih, a je vseeno zelo pomembno, da poznamo naše področje delovanja. Prvič v zgodovini tega vesolja smo povezani, združeni in enotni. Stari upravniki galaksij so bili sebični in so delovali vsak zase, enotni so bili le v Zlu.

Preden vam predstavim moj nagovor novim galaktičnim upravnikom, našim partnerjem in prijateljem na 2. vesoljski konferenci, vam povem še nekaj osnovnih in temeljnih stvari o Življenju in naravnem redu.

Smisel Življenja in stari Zli in sprevrženi Sistem

Življenje je v resnici zelo preprosto. Edini smisel in namen Življenja je živeti in preživeti. Bitja za svoje življenje potrebujejo različne stvari, ki so odvisne od njihove vrste. Ljudje nujno potrebujemo zrak, vodo in hrano, zelo nam koristijo tudi oblačila in bivališča. Vse drugo ni nujno potrebno za preživetje. Energijska bitja iz višjih dimenzij ne potrebujejo niti tega, saj ne dihajo, ne pijejo in ne jedo. Oblačil nimajo in tudi planetov ne. Živijo kot energijska bitja v energijskih poljih, v katerih so oni sočasno bitja in hkrati tudi prostor, v katerem živijo. Ne glede na ta preprosta življenjska dejstva, ki so lahko in vsakomur razumljiva, so višja bitja iz tega vesolja v svojem nezavedanju, nevednosti, neumnosti in nasilju izkrivila naravni red in delala stvari, ki jih sploh niso potrebovala za svoje življenje. S svojimi skrajno sebičnimi dejanji so izredno škodovala drugim in nižjim bitjem, ki se nismo mogli braniti pred njimi. Oni so zlorabili višje sposobnosti in tehnologijo, da so nas podrejali, zlorabljali in izkoriščali, mučili in ubijali.

Kot nezavedajoči se, nevedni, ne-umni (svoje sposobnosti in tehnologijo so uporabljali v škodljive namene) in nasilni so si ustvarili svojo identiteto na podlagi hierarhične strukture »večvrednih« Pomembnih in »manjvrednih« Ubogih. Svojo notranjo praznino, ki je obstajala zaradi nezavedanja Čistega Zavedanja, so polnili s silo in narcističnimi veličinskimi blodnjami o svoji Pomembnosti in Superiornosti. Domišljali so si in se predstavljali kot Gospodarji Življenja in Smrti. Naravno moč energije so sprevrgli v silo in nasilje. Kdor napne mišico, začuti moč. Domišljali so si, da so močni, v resnici pa so bili le nasilni. S sprevrženjem moči v silo, umetno in lažno identiteto superiornih, večvrednih in Pomembnih bitij so potem s silo vladali nižjim bitjem po celem vesolju. Oni so izvajali nasilje nad celim vesoljem in si domišljali, da so Močni.

Ker so bili v sebi prazni, so jim bila zelo pomembna zunanja polnila, kot so pozicije, titule in privilegiji. To lahko vidimo tudi na Zemlji pri (psihopatskih) predsednikih držav in vlad, politikih in kapitalističnih lastnikih in direktorjih podjetij. Tako kot zgoraj se tudi spodaj eni in drugi, Gospodarji in njihovi planetarni hlapci oziroma nižja Elita, opijajo in omamljajo s svojo Pomembnostjo in arogantno, cinično in sarkastično zaničujejo in se posmehujejo drugim. Poglejte samo Trumpa: on je pravi božji Sin in Kralj Arogance.

Od začetka našega osvobajanja tega vesolja do sedaj ni niti ena od 620 milijonov in več galaktičnih skupin, ki so prej upravljale galaksije po Zlem Kreatorsko Absorbcijskem Karmičnem sistemu, prišla k nam na razgovor in dogovor za sodelovanje. To je zelo pomembno, saj kaže na to, da se še niso pripravljeni aktivno prebujati, razvijati in sodelovati v novem načinu življenja v tem vesolju. Oni so bili ustvarjalci starega vesolja Zla, ki je podpiralo nezavedanje, nevednost, neumnost in nasilje in so bili s starim vesoljem popolnoma uglašeni. Stari sistem Zla je propadel in jih več ne podpira, zato so se pasivno umaknili in prepustili upravo galaksij nam. Do včeraj se je mirno umaknilo kar 620 milijonov skupin prejšnjih galaktičnih skupin upravnikov. Vse, razen ene same, ki še naprej kontrolira in blokira Zemljo!

Na ta način nam Obstoj kaže, s kom smo imeli opravka in kakšna bitja so upravljala s tem vesoljem pred nami. Na srečo so vse dejavnosti, ki so dobrodošle za konec blokade Zemlje, že zaključene, tako da obstajajo vse možnosti, da bo ta blokada hitro padla. V resnici tudi zaključek teh dejavnosti ni bil nujni pogoj za osvoboditev, a je bilo, kot je bilo. V vsakem primeru je dobro, da vse umrle prevzamemo mi, da ni več inkarnacij in da smo odstranili največjo večino nameščencev oziroma t. i. glasov v glavi.

Zgodovina tega vesolja je zgodovina Zla

Zgodovina Zemlje nam kaže zgodovino tega vesolja in stari način zadovoljevanja potreb in želja. Pri tem je prevladovalo nasilje, ropanje, pobijanje, požiganje, posiljevanje, zasužnjevanje, mučenje in ubijanje. To se je delno spremenilo v militantno podjetniško poslovanje, kjer se še naprej bojujejo z drugimi sredstvi, in v vojaško industrijo. Še vedno se vse vrti okrog moči oziroma sile in nadmoči, in še vedno je vojaška moč najbolj pomembna. Kako pomembna je lažna moč oziroma sila tudi na osebni ravni, lahko vidimo v Ameriki, kjer so mnogi američani oboroženi in hodijo okrog z nabitimi pištolami za pasom. To je seveda izraz strahu, negotovosti in nemoči, ki ga skušajo preglasiti z orožjem in z lažnim občutkom moči oziroma ognjene sile. Brez pištole so goli, šele ko si jo opašejo, najprej pištolo in šele potem hlače, seveda :), se počutijo kompletne in močne. Magnum 45 je v resnici oznaka njihove osebne ognjene sile in šele potem znamke pištole. Oni so kaliber 45, silni, prebojni in smrtonosni. Samo reci kaj, če si upaš! Prijateljev sin je pri štirih letih na vprašanje, kaj bo, ko bo velik, odgovoril: »Nevaren«. »Nevaren, zato da bi bil varen«, pravi eden od obiskovalcev z drugih planetov.

Vsak od nas ima potrebe in želje, ki jih želi uresničiti. To lahko naredimo mirno in miroljubno v dogovoru z drugimi za korist vseh ali na silo za sebične koristi in na škodo drugih. Vidimo lahko, da so stari upravniki tega vesolja zadovoljevali svoje potrebe in želje sebično, s silo in na silo in na škodo drugih bitij. To seveda pomeni, da so bili popolnoma osebnostno nerazviti:

1. Nezavedajoči se: niso se zavedali Čistega Zavedanja.

2. Nevedni: niso vedeli, da so v resnici enakovredna in enakopravna Bitja Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti.

3. Neumni: na podlagi nezavedanja in nevednosti so ustvarili lažni, škodljivi, uničevalni in smrtonosni Kreatorsko Absorbcijski Karmični sistem, s katerim so vladali na silo. Še posebej so bili neumni zato, ker so v svoji neskončni arogantni narcisoidnosti spregledali, da ta sistem velja tudi za njih in da bodo tudi oni v tem sistemu slej ko prej izginili.

4. Nasilni: ker se niso zavedali Zavedanja, so bili prazni. To praznino so napolnili z izkrivljeno naravno energijo in močjo, ki so jo sprevrgli v silo. Potrebe in želje za osnovno preživetje, ki jih kot energijska bitja v resnici sploh nimajo, so zadovoljevali na silo in na škodo drugih bitij.

Z Zlim delovanjem so nam tudi pokazali, da višja dimenzionalnost ne pomeni tudi avtomatične višje osebnostne razvitosti. Kje pa, v njihovem primeru je bilo ravno obratno. Višje ko so bili, bolj so bili nerazviti, nezavedajoči se, nevedni, neumni in nasilni. Samo vprašamo se lahko, kdo je na samem vrhu tega vesolja: nekdo, ki ga vse skupaj sploh ne zanima, nima nobene povezave s starim sistemom in se drži bolj zase ali sam Satan kot Stvarnik Zla in Pekla?

S temi štirimi škodljivostmi so stari upravniki tega vesolja porušili naravni red, ki ga zdaj novi upravniki popravljamo in urejamo, da bomo začeli živeti v skladu z Resnico Obstoja, sočasnosti, Življenja, Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti.

S prebujanjem tega vesolja ukinjamo stari sistem in uvajamo nov način življenja. V novem vesolju živijo prebujena bitja, ki so zavedajoča se, vedna, pametna in miroljubna. Prebujeni smo prijazni, prijateljski in ljubeči in mirno delujemo in sodelujemo za korist vseh.

Na podlagi teh osnovnih dejstev o Življenju, Obstoju in razvoju lahko vidimo razliko med starim in novim vesoljem ter med starimi in novimi upravniki tega vesolja. Ta razlika je dobesedno razlika med Nočjo in Dnem, med Temo in Svetlobo, med Zlom in Dobrim. Zato ni čudno, da niti ena od 620 milijonov skupin, ki so prej upravljale s svojimi galaksijami, ni prišla k nam na razgovor in dogovor, saj jih je naša Svetloba popolnoma zaslepila. Namesto da bi prišli na Dan, so se kot pravi vampirji raje umaknili v Noč. Vse, razen ene, ki se še vedno upira vesoljskemu razvoju, blokira Zemljo in misli, da bo s svojo jezo in maščevalnostjo zatemnila Dan in ga počrnila nazaj v Noč. Nikdar in nikoli! Starega vesolja Zla je konec, novo vesolje je vesolje Dobrega, Resnice, Miru, Ljubezni, Modrosti, Prijaznosti, Prijateljstva in Sodelovanja.

Ne glede na to, da stari upravniki niso prišli na razgovor, so nenačrtovano in nenamerno vseeno naredili en korak v osebnostnem razvoju. Za razliko od ene, prve, edine in zadnje skupine, ki s silo in na silo blokira Zemljo, so se mirno umaknili in prepustili upravljanje galaksij nam. S tem so se odrekli nadaljnjemu nasilju, četrti stopnji nerazvitosti. Ostanejo jim še tri stopnje, ki jih bodo uredili in opustili s prebujanjem, če se bodo tako odločili. To so nezavedanje, nevednost in neumnost. Če bi prišli k nam na razgovor, bi z enim zamahom uredili tudi tretjo in drugo, saj bi izvedeli resnico o Obstoju, sočasnosti in lažnem Kreatorsko Absorbcijskem Karmičnem sistemu. Potem bi jim ostalo le še prebujenje in zavedanje Čistega Zavedanja. Morda zdaj zbirajo pogum in se bodo oglasili v prihodnosti. 620 milijonov skupin se je mirno umaknilo, eno pa še vedno napenja in nasilno blokira naš planet, kot da jih naš razvoj, svoboda in nov način življenja močno ogrožajo. To ni res, saj oni za svoje življenje in preživetje sploh ne potrebujejo naše galaksije, sončnih sistemov in planetov. To so jim pokazale in dokazale vse druge skupine, ki so nam mirno prepustile svoje galaksije in preživele.

Kreatorsko Absorbcijski Karmični sistem

To so trije nivoji stare uprave po lažnem Kreatorsko Absorbcijskem Karmičnem sistemu:

1. Kreatorski del vesolja: posameznik, par ali skupina, ki je, sta ali so prišli iz višjega oziroma drugega vesolja in upravljajo z našim vesoljem. Po njegovem/njunih/njihovih Zlih delih lahko vidimo, kakšen/kakšna/kakšni je/sta/so oni. Če bi bil/bila/bili osebnostno razviti, prebujeni in zavedajoči se, ne bi nikdar dovolil/dovolila/dovolili Zla v svojem vesolju.

2. Absorbcijski del vesolja: načrtovalci Zla in Karmičnega nivoja vesolja živijo v Absorbcijskem delu vesolja, v katerem višja bitja absorbirajo oziroma raztopijo v sebi nižja bitja in si tako prilastijo njihovo energijo in izkušnje.

3. Karmični del vesolja: karmičarji so uresničevalci Zla. Oni živijo v spodnjem in najnižjem delu vesolja. Tu je načrtovano Zlo sistematično organizirano in konkretno izvršeno. V tem delu vesolja vlada Karmična organizacija in za svojo diktaturo uporablja inkarniranje, najrazličnejše omejitve, bolezni, poškodbe, revščino, nasilje, trpljenje in smrt.

Ta, karmičarski in najnižji Zli del vesolja, zdaj ukinjamo in v tem delu vesolja že zelo uspešno ustvarjamo nov način življenja. Na planetu Palki njegovi prebivalci živijo že tri leta in pol brez Karmičnega sistema in njegove diktature Zla ter so navdušeni nad novim življenjem.

Trenutno stanje v tem vesolju nam tudi kaže, kaj imamo še za narediti. Takoj po osvoboditvi Zemlje bomo začeli tudi z »osvobajanjem navzgor«, kot so duhovito rekli naši vesoljci. Vedeti moramo, da imajo višja bitja še vedno vrhunske sposobnosti, ki jih lahko uporabijo v škodljive, uničevalne in smrtonosne namene. Zato je nujno, da jim čim prej predstavimo resnico in da se tudi oni začnejo prebujati, opuščati škodljiva vedenja in se aktivno vključijo v novo vesolje. To seveda velja tudi za »Kreatorja« oziroma »boga« tega vesolja, posameznika, par ali skupino. Ko bomo tudi njemu, njima ali njim odprli oči, bo naše osnovno delo v tem vesolju zaključeno. Potem bomo šli naprej, saj zelo verjetno obstaja še več nerazvitih vesolij, v katerih vladajo Zla bitja.

Naslednji teden vam bom v 2. delu članka predstavil moj nagovor novim upravnikom osvobojenih galaksij ob 2. vesoljski konferenci 5. junija 2021.

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210622183822698Domov
Powered By GeekLog