Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/2021060617013988
Božja družina ali mačji kašelj? (2/2)

četrtek, 10. junij 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Enočlanska družina svete Neumnosti

Spoznajmo božjo »družino«, eno najbolj nenavadnih družin sploh. Najprej je seveda treba povedati, da je to enočlanska družina v treh članih :), saj ena oseba igra vse vloge. To je tudi eno in istospolna družina, saj so vsi trije člani moški.

Naj jih najprej naštejem. To so bog Oče, Jezus Sin in sveti duh kot neznana oblika družinskega člana. Bog Oče je Idejni in nebeški »Oče«, saj sam ni ploden. Za takšne skoke ima svetega duha. Ker je bog tudi sveti duh, je v tej vlogi pravi oziroma spočetni Oče in je kot tak sposoben spočeti lastnega sina. Jezusa. Tudi Jezus je bog in je tako tudi sin samemu sebi.

Preden pregledamo, kaj vse je Jezus, poglejmo še boga do konca. Bog je samo bog, obenem pa je tudi nebeški Oče Jezusu. Sam nima ne očeta ne matere, kljub temu pa je Oče vse očetov in tudi lastni Oče - ker je on tudi Jezus, sam sebi sin, je tako tudi sam sebi lastni Oče.

Jezus je bog, božji sin in sin svetega duha. Zdaj nebeški družini priključimo še zemeljsko, brez katere bog in sveti duh ne bi mogla spočeti samih sebe kot Jezusa sina.

Jezus je kot tudi bog Oče zemeljskega in lastnega očeta in tudi lastne matere. Kot Tridelni bog-oče-sin je sam sebi oče in sin in sveti duh. Ker je Mačo Moški, je Sveti Dvospolnik in nima ne matere ne žene; le kaj bi z njima? Vesolje je moška stvar.

Ker je Eden in Edini, je obenem tudi Jožef in Marija. Vse ženske so njegove žene in hčere. On so tudi vsi Rimljani, od Poncija Pilata do rimljanskih vojakov, ki so ga križali. Kot bog Oče in lastni sin je On sam križal samega sebe, da bi lahko obtožil svoje otroke, da so krivi za njegov samomor in živel od njihove žalosti, obžalovanja in pokore.


Samomor s samim sabo. Foto: dominicanajournal.org

Jožef, Marijin mož, je le Jezusov družinski in krušni oče, saj ga ni sam spočel. Jezus je Marijin in Jožefov družinski sin. Kot bog je seveda tudi Oče obema. Jezus je Oče lastnega očeta. Obenem pa trojni sin, božji sin, sin svetega duha in Jožefov in Marijin sin. In seveda svoj lastni sin.

Marija in Jezus sta nova Adam in Eva. Tako križščani ukinejo par med moškim in žensko in uvedejo nov par - mati in sin. V resnici gre za novo »družino«, ki jo predstavlja sveta hierarhija. Na vrhu je Oče bog, ki je sam in kot moški ne more ne spočeti ne roditi.

Čeprav naj bi bil Stvarnik, je impotenten. Zato ima svetega duha, ki predstavlja poosebljeno čisto seme. Sveti duh je eterični paglavec, ki brezmadežno oplodi devico Marijo. Jožef, njen mož, je madež-en, človeško umazan in ni primeren za očeta.

Spolni odnos je greh, zato Oče bog oplodi Marijo s svetim duhom na daljavo, brez dotika in brezmadežno.

Marija ni prava mati, ona je le nadomestna mati, ker bog ne more roditi. Tako se on s pomočjo svetega duha, svetega semena in Marije kot nadomestne matere rodi kot sin samemu sebi. Oče bog skozi Marijo samemu sebi rodi samega sebe kot sina boga.

Edino, kar moti to idealno družino, je, da ima Oče bog le enega Sina, edinca. Ta je edini čist in brezmadežen, vsi ostali njegovi otroci so umazani. Vsi drugi so madeži na Nebu Čistoče. Zato je čisti Jezus Vera in Cerkev sama, umazani in ničvredni grešniki pa so lahko le verniki. To so in bodo za vedno, saj ne morejo in tudi ne smejo nikdar prekoračiti te črte med človekom in bogom.

Oni morajo za vedno ostati umazanci, v blatu Greha človeških iztrebkov. Z lažjo, da bodo, če bodo pridni, prišli v nebesa, kar je seveda le poceni marketing, jih dodatno poniža in se iz njih norčuje. Oče bog ne bo spustil k sebi nikogar, saj je edino mesto, ki je pri njem prosto, mesto na njegovi desni za njega samega, za Očeta Sina (in svetega duha kot eteričnega Penisa za enkratno uporabo).

To je pravi Sveti Triglav. Gremo od desne proti levi: Jezus, bog in Penis. Oziroma Oče Sin, Oče oče in Oče Penis. To je tudi popolna božja družina: Oče, njegov Sin in njegov Penis.


Foto: acatholic.org

Nekje sem našel tudi kratko predstavitev boga kot duha oziroma svetega duha:

»Sveti duh je ena izmed 3 božanskih oseb svete trojice. Skupaj so troedini bog, ki je eno bitje v treh osebah. Sveti duh je duhovno bitje – brez telesa. Je vodnik in tolažnik. Simboli svetega duha so:

- živa voda iz kristusovega prebodenega srca in odžeja krščene,

- maziljenje, ogenj, oblak.«

Kakšne so potem naše družine :), saj nam manjka pol članov?

Jezus je umrl zaradi Očetovih grehov. Oče je ubil sina na križu, da bi poravnal grehe, ki jih je sam ustvaril.

Cel Svet je le igra med očetom in sinom, ki je ena in ista oseba. To je solo masturbacija, v kateri Oče-Sin fantazira o svoji Pomembnosti, Oče-Stvarnik-Bog, in Ubogosti, sin-žrtev-heroj.

Jezusovo življenje je že, in to Očetov t.i. Drugi prihod. V prvem prihodu bogu ni uspelo narediti dobrega sveta, saj je bilo preveč grehov oziroma njegovih lastnih napak. Zato je poslal samega sebe v drugo, in to kot sina, krivdo prevalil na ljudi, ubil sina, tako kaznoval samega sebe, in popravil napake, ki jih je naredil v prvo.

Z ubojem lastnega sina se je Oče skušal odkupiti samemu sebi in popraviti svojo Napako, s katero je ustvaril Svet Greha. To mu očitno ni uspelo. Greha je vse več in več.

V kaj se bo spremenil to pot? In koga in kako bo ubil tokrat? Tega še ne vemo, vemo pa, da bo po stari navadi krivdo za svoje napake naprtil ljudem. Morda jih je zaradi tega tudi ustvaril, pravi en od obiskovalcev z drugih planetov.«

Takle mamo oziroma smo imeli.

Na našo skupno in še posebej velikansko srečo in večno olajšanje vernih bomo tudi na Zemlji kmalu ukinili vse religije. Povem vam, da so Palkiji navdušeni nad tem, da smo se jih že odkrižali na njihovem planetu in da sedaj končno svobodno dihajo brez strahu pred bogom od zgoraj in hudičem, njegovim bratom dvojčkom, od spodaj.

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o religiji kot enem od štirih sistemov za poneumljanje, podrejanje in izkoriščanje ljudi v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam.

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše!

3 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/2021060617013988Domov
Powered By GeekLog