Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20210509104328209
Kako pritegnemo duhovne odnose

petek, 9. julij 2021 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Nobenega smisla ni v tem, da se neljubeča oseba pritožuje, da ne more najti partnerja. Taka oseba je obsojena na neskončno frustracijo, ker popolne osebe ne prepozna, ko se ta pojavi.Ljubeča oseba je morda prav zdaj prav tam, vendar je neljubeča oseba zaradi svojega upiranja ne more prepoznati.

Neljubeča oseba za to, da nima ljubečih odnosov, še naprej krivi nesrečo in vrsto zunanjih dejavnikov.

Ljubezen pritegnemo in vračamo samo z ljubeznijo.

Najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam za to, da pritegnete in ohranjate duhovne odnose, je, da ste to, kar iščete. Večina zvez propade, ker eden ali oba partnerja čutita, da je na neki način ogrožena njuna svoboda. Po drugi strani v duhovnih odnosih partnerju nikdar ne dajete občutka, da je manjvreden ali zapostavljen.Izraz duhovni odnos preprosto pomeni, da je energija, ki povezuje dva človeka, v harmoniji z izvorno energijo namere.To pomeni, da odnos temelji na filozofiji dopuščanja in da vas v njem nikdar ni strahu, da bi bila pod vprašaj postavljena vaša svoboda, da uresničite svoje notranje védenje o svojem poslanstvu. Je tako, kot bi vsaka oseba drugi šepetala:

“Ti si Vir energije v fizičnem telesu in čim bolje se počutiš, tem več te ljubeče, prijazne, lepe, sprejemajoče, rastoče, ustvarjalne in obilja polne energije teče skozi tebe. To energijo Vira spoštujem in jo delim s teboj. Ko se eden od naju počuti slabo, teče manj te energije namere. Vedno si morava zapomniti, da univerzalni um dopušča vse. Kar koli nama ne dovoljuje sreče, si povzročava sama. Zavezujem se, da bom ostal/a v tem energijskem polju namere in se ujel/a, kadar koli mi spodrsne. Skupaj  naju je pripeljal prav ta Vir in deloval/a bom tako, da bom ostajal/a v harmoniji z njim.”

Že zdaj ste povezani z ljudmi, ki jih želite v svojem življenju – zato se tako tudi vedite. Mistično rečeno, med vami in drugo osebo ni nobene razlike. To je morda čuden koncept, vendar je kljub temu resničen. To pojasnjuje, zakaj ne morete prizadeti druge osebe, ne da bi prizadeli sebe, in zakaj ne morete pomagati drugi osebi, ne da bi pomagali sebi. Z vsemi si delite enak Vir energije in posledično morate začeti razmišljati in delovati na načine, ki odsevajo vaše zavedanje tega načela.

Vir: duhovnost.eu

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20210509104328209Domov
Powered By GeekLog