NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 05-mar
 • Vražje ženske Radgone

 • sobota 06-mar
 • Izmenjevalnica oblačil

 • nedelja 07-mar
 • Vtisi / Odtisi, dogodek ob razstavi

 • ponedeljek 08-mar
 • Sedem vabil v Lirikonfestovo podnebje 2021

 • torek 09-mar
 • Vladimir Habjan: Tipanje v neznanem

 • sreda 10-mar
 • Ko se babica naveliča pripovedovati ...

 • sobota 13-mar
 • Poročni sejem na Gospodarskem razstavišču

 • sreda 17-mar
 • 23. Festival dokumentarnega filma

 • petek 19-mar
 • Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje

 • sobota 20-mar
 • Igraj, kolce
 • BLOKE - Druženje s fligarji in njihovimi potomci

 • sreda 24-mar
 • Ure pravljic

 • petek 26-mar
 • Sensperience - online audio igra

 • sreda 31-mar
 • Rojstni dan v Muzeju novejše zgodovine Slovenije

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Zakaj imate občutek, da ne spadate na ta planet?   
  sreda, 17. februar 2021 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  V angleščini se ta občutek lahko bere na dva načina: “I don’t belong here” (Jaz ne spadam sem) in “I won’t be long here” (Jaz ne bom dolgo tu).

  Inkarnanti poleg hude nemoči, ker ne morejo preprečiti odhoda od doma, družine in dragih ter prisilne inkarnacije, čutijo tudi zelo močno željo po čim hitrejši vrnitvi domov. Zato poleg občutka, da ne spadajo sem, v naše življenje prinesejo tudi občutek, da bi šli radi čimprej domov. Nekdo od obiskovalcev z drugi planetov pravi, da so to inkarnantove Muke.

  Eden od možnih razlogov, da dojenčki veliko jokajo, je, da se inkarnanti, ki so jih na silo inkarnirali vanje, dobro zavedajo, kaj jih čaka in da se bo večina vrnila domov šele čez dolga desetletja. S to energijo nemoči, žalosti in pogrešanja svojih dragih prežamejo dojenčke, ki zaradi tega pogosto, močno in dolgo jokajo.

  Inkarnanti ob inkarnaciji v dojenčkova telesa vnesejo energijo nemoči, žalosti in odpora, saj ne želijo živeti, temveč se želijo takoj vrniti domov. Karmičarji se kot pravi mrhovinarji s sprevrženim užitkom hranijo tudi s temi žalostnimi občutki in negativno energijo.

  Ko ljudje odrastejo, imajo lahko občasne, pogoste ali stalne melanholične občutke brez konkretnega razloga in z žalostno nostalgijo pogrešajo neko drugo in boljše življenje. V obupu si lahko začnejo v garaži tudi graditi raketo za povratek domov.

  Nekateri Ubogi se kot žrtve počutijo, kot da so bili izgnani z njihovega planeta in kaznovani z življenjem tukaj. Bolj Pomembni si domišljajo, da so tu na posebni misiji in da bodo za svoj trud nagrajeni, ko pridejo nazaj na svoj planet. Zato junaško stisnejo zobe in grizejo naprej skozi neprijetnosti tega življenja.

  Jaz nisem s tega sveta

  V članku z naslovom There is a reason you always felt like you didn’t fit in - July 24, 2020, via Rose Rambles (Obstaja razlog, zakaj se vedno počutite, kot da ne spadate sem - 24. julij 2020, preko Rose Rambles) Jeff Foster predstavi njegovo mnenje in razloge za ta nenavadni občutek.

  “Like you were a stranger from a distant planet. Like you’d been born into the wrong family, the wrong world. Like your very existence was a cosmic error.

  Your feeling of ‘not fitting in’ was not wrong or bad. It was deeply intelligent! It was not a sign of your pathology. It was a sign of your originality, your inability to be conceptualised. Maladaption to an insane situation is pure intelligence, so of course you felt maladapted!”

  “Kot da ste bili tujec z oddaljenega planeta. Kot da ste se rodili v napačno družino in napačen svet. Kot da je vaš obstoj kozmična napaka.

  Vaš občutek, da “ne spadate sem” ni bil ne slab ne dober. Bil je zelo inteligenten! To ni bil znak vaše patologije. To je bil znak vaše originalnosti in vaše nezmožnosti, da bi bili konceptualizirani. Neprilagojenost nori situaciji je čista inteligenca, zato je razumljivo, da ste se počutili neprilagojene!”

  Najprej je treba vedeti, da ta občutek neprilagojenosti ni naš, temveč od enega ali več naših inkarnantov. Mi smo domačini na Zemlji in edini razlog, da se tu počutimo tujce, je, da čutimo odbojnost do tega planeta, ki so jo v nas prinesli naši inkarnanti.

  Mi lahko pripadamo ali ne pripadamo osebi ali osebam, skupinam in organizacijam po rodu, po zakonu ali/in po svobodni volji. Če smo rojeni v družino vernih ljudi, potem po religiozni tradiciji pripadamo tej veri. Pripadanje po mnenju, željah in zahtevah drugih se lahko ujema ali tudi ne z našim mnenjem in željah po pripadnosti. Ponavadi pripadamo prostovoljno, tja in k takšnim, kjer in s katerimi se dobro počutimo. V tem smislu lahko čutimo nepripadnost kot neprijetno, pripadnost pa kot prijetno.

  Neprilagajanje neki situaciji v resnici ni inteligentno, saj to pomeni, da se nismo sposobni prilagoditi takšnim razmeram. Prilagodimo se lahko, da v neki situaciji sodelujemo ali ne. V tem smislu “inteligentna neprilagojenost” pomeni, da v neki škodljivi dejavnosti ne sodelujemo, ne pa da smo teoretično neprilagojeni, kot piše Jeff. Inteligentnost v resnici pomeni sposobnost prilagajanja.

  Izraz “vaše nezmožnosti, da bi bili konceptualizirani” pomeni, da ne dovolimo, da bi nas drugi sistematizirali po svoje, “originalnost” pa, da ostajamo isti, in to ne glede na pritiske drugih, da bi se morali spremeniti in podrediti nekemu drugemu konceptu oziroma sistemu. Tudi za to velja isto kot za inteligentnost: vso našo originalnost lahko ohranimo tudi v sodelovanju z drugimi. Pri tem ni nujno, da čutimo neko močno pripadnost ali da smo neprilagodljivi in ne čutimo nobene pripadnosti tej osebi ali skupini, da bi lahko z njim ali z njimi uspešno sodelovali.

  “You were not willing to reduce the vastness of your being, to squash yourself into a mould which was way too small for you, too limiting, too violent, too dishonest. You wanted to retain your uniqueness, not lose yourself in the madness of the world. Your family was not your family; your home was not your home.”

  “Niste bili pripravljeni zmanjšati velikosti vašega bitja, da bi se stisnili v kalup, ki je bil premajhen za vas, preveč omejujoč, preveč nasilen in preveč nepošten. Želeli ste ohraniti svojo originalnost in se ne izgubiti v norosti sveta.

  Vaša družina ni bila vaša družina; vaš dom ni bil vaš dom.”

  Jeff v nadaljevanju članka napiše, da se neprilagodljivi z neprilagajanjem drugim prilagajajo sebi in postajajo originalni. Prilagajanje drugim ne pomeni, da s tem izgubljamo sebe in svojo originalnost ter da se podrejamo drugim, temveč da smo sposobni sodelovati z drugimi osebami, tudi če so drugačni od nas.

  Če ljudem niso všeč drugi ljudje in njihov sistem, pravila in navade, to ne pomeni, da zaradi tega čutijo, da so z drugega planeta. To sta dve različni stvari, s tem da je lahko občutek, da so od nekje drugje, v ozadju občutka odtujenosti od tega sveta.

  Skrajna nesposobnost vživljanja v ta svet bi bil avtizem in druge čustveno mentalne omejitve oziroma t. i. duševne bolezni. Med njimi je tudi ideja, da je oseba nekdo drug. Nekateri imajo lahko občutek, da so igralci, ki igrajo sami sebe in da je njihovo trenutno življenje na Zemlji le ena izmed številnih vlog.

  Kljub temu, da se na začetku zdi, da bo Jeff napisal kaj o neprilagajanju temu planetu zaradi občutka pripadnosti nekemu drugemu planetu, ostane na zemeljskih tleh navadnega osamosvajanja z neprilagajanjem drugim in ohranjanjem svoje originalnosti. Nas bolj zanima kozmična “neprilagodljivost”, zato nadaljujmo s pregledom priprav na inkarnacijo naših inkarnantov. Tako bomo izvedeli in bolje razumeli, zakaj se inkarnanti počutijo neprijetno zaradi inkarniranja in kako njihovi občutki vplivajo na naša življenja.

  Karmični zapori in prisilne inkarnacije

  “Prebivalci karmičarskih zaporov se na inkarniranje pripravljajo oziroma jih v to silijo dlje časa. Prebivalci Palkija in drugih planetov, s katerih jih karmičarji preprosto iztrgajo iz njihovih življenj in jih na silo vtaknejo v maternice neznanih žensk, za to izvejo le mesec dni prej. Po pošti dobijo obvestilo, da se morajo dne tega in tega javiti v karmičarski stavbi. Ko dobijo to pismo, vedo, kam gredo. Tam jim povejo, kam bodo šli, katerega spola bodo in koliko časa bodo živeli. To je vse.

  Nihče od Palkijev, kot tudi največja večina inkarnantov iz karmičnih zaporov, ne želi hoditi v inkarnacije. Vendar tega ne eni ne drugi ne morejo preprečiti. V karmičnih zaporih lahko inkarnacije morda le malo preložijo, medtem ko Palkiji ne morejo narediti nič. Če se ne javijo na poziv za inkarniranje, jih poiščejo karmičarski agenti, ugrabijo, zaprejo in mučijo, potem pa pošljejo v inkarnacijo.

  »Seno, ne imej otrok«, so mi rekli Brotovci, saj se niso želeli inkarnirati.

  Tudi večina drugih prebivalcev planetov, ki so pod karmičarsko strahovlado ne želi hoditi v inkarnacije. Za njih to pomeni, da morajo zapustiti partnerja, družino, prijatelje, svoj svet in svoje življenje ter oditi v neznano. Edina gotovost, ki jo imajo, je, da bo v inkarnacijah neprijetno.

  Zato pravijo: »Ko se na Zemlji rodi otrok, v nebesih jokajo, na Zemlji pa se veselijo.« In ko ta oseba na koncu življenja umre, tu žalujejo, na nebu pa se veselijo, ker se je njihov svojec spet vrnil nazaj. Povzeto iz knjige 9 stopnic, Anne/Daniel Meurois-Givaudan.

  Kaley in Ripley iz karmičarskega zapora na planetu Brot sta bila 12. januarja 2018 pri meni na obisku. Ko sem jima povedal za zgornjo izjavo, je Kaley rekla: »Mi stalno jokamo.« Draga Kaley, nič več.

  Na Palkiju smo začasno omejili plodnost vsem prebivalcem, da bi tako onemogočili nove in nasilne inkarnacije na planet. Vse Palkije, ki so bili v inkarnacijah, smo vrnili domov.

  S tema dvema korakoma smo naredili velik napredek k suverenosti, saj smo karmičarjem onemogočili nove in Zle aktivnosti na našem planetu. V bližnji prihodnosti bomo imeli otroke izven teles, tako kot jih imajo na višje razvitih planetih. Več v drugi knjigi Pisem.« Iz 1. knjige Pisma Palkijem

  Kdo sem jaz?

  Temeljno vprašanje pri osebnostnem razvoju je: »Kdo sem jaz v resnici?« Bogovi pravijo, da smo le njihovi deli, vozila in udi. Karmičarji trdijo, da smo le inkarnacije drugih bitij. Eni in drugi nas prepričujejo, da mi nismo resnična bitja, ampak le živi kostumi za dramske nastope drugih bitij. Za njih smo le potrošna roba, s katero lahko delajo, kar jim pade na pamet. Ko nas izkoristijo in ožamejo, nas preprosto zavržejo.

  Tudi na Zemlji ni veliko bolje, zato ni čudno, da so ljudje čisto zmešani in da ne vedo, kdo so. Religije trdijo, da smo verniki, grešniki in božji služabniki. Bog naj bi bil naš stvarnik, lastnik in Gospodar našega življenja in smrti. Tudi na Črni strani je podobno, Satan naj bi bil isti kot bog, le da ima on raje grešnike. :) Psihologi trdijo, da je normalna oseba le tista, ki je prilagojena sistemu, lahko hodi v službo in služi za svoje preživetje. Politiki nas vidijo kot volilce, ekonomisti kot kupce.

  To seveda ni res, saj je zelo velika razlika med resnično identiteto in vlogami. Identiteta nam pove, kdo smo, vloge pa, kaj delamo. Nekatere od teh vlog lahko igramo, vendar to niso naše prave identitete. Mi imamo samo eno Identiteto: mi smo Zavedajoča se Bitja Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti. Vse ostalo so božje in karmičarske laži ter le posamične vloge, ki jih lahko igramo ali pa tudi ne.

  V mojem članku z naslovom Kakšna je razlika med Egom in osebnostjo? na strani: https://www.pismapalkijem.si/2019/11/03/kaksna-je-razlika-med-egom-in-osebnostjo/ lahko preberete, kdo smo v resnici kot Zavedajoča se Bitja Čistega Zavedanja.

  Mi nimamo prejšnjih življenj

  Pomembno je, da veste, da Zemljani nismo člani Karmične organizacije, nimamo niti ene inkarnacije, nimamo karme in karmičnih dolgov. Nikdar nismo živeli na nekem drugem planetu, to je naše prvo in edino življenje. Vsi spomini, misli, slike in občutki, ki jih občutimo kot »naše«, so v resnici od naših inkarnantov. Vsak od nas ima svojo inkarnacijsko vertikalo, v kateri je lahko tudi več sto inkarnantov. V moji vertikali je 567 ljudi z drugih planetov. Več o moji vertikali lahko preberete v članku V meni je bilo 567 ljudi z drugih planetov. na strani: https://www.pismapalkijem.si/2020/07/05/v-meni-je-bilo-567-ljudi-z-drugih-planetov/

  Deja vu

  Ko karmičarji inkarnante dan ali dva po rojstvu izklopijo, se v isti energiji začne razvijati nova osebnost – to smo mi. Naši inkarnanti so v sebi prinesli na stotine drugih inkarnantov, ki spijo v njih. Vse te osebne energije se prelivajo z našo novo osebnostjo, zato je razumljivo, da se nam lahko pojavljajo tudi nenavadni občutki, slike in spomini na neke druge planete, druga življenja in druge ljudi. To je tudi razlog za znani pojav z imenom »deja vu« oziroma »že videno«. Zdi se nam, da nam je nekaj ali nekdo znan, čeprav se ne spomnimo, od kod. To niso naši spomini, to so spomini od naših inkarnantov. Karmičarji nekatere med njimi prisilijo, da v posebnih simulatorjih izkusijo posamezne dele življenja, v katere jih bodo inkarnirali. Zato imajo nekateri ljudje občutek, da so to že enkrat doživeli. Več o pripravah na inkarnacije lahko preberete v knjigah Michaela Duffa Newtona Potovanje duš in Usoda duš. Ti dve knjigi sta sicer klasična karmičarska propaganda, s katero lažno prikazujejo Zlo Karmično organizacijo kot »Duhovno Šolo«. Ne glede na to boste v omenjenih knjigah lahko dobili vsaj osnovno predstavo o delovanju te zločinske organizacije.

  Po začetku našega delovanja na Zemlji bomo dali vsem prebivalcem karmične scenarije za njihova življenja in seznam vseh inkarnantov iz njihove inkarnacijske vertikale, tako da bodo vsi lahko videli, s kom so povezani na ta način. Po želji se bodo s temi osebami lahko v prihodnosti dogovorili za delitev izbranih delov življenj, znanj, izkušenj in veščin. Do takrat si takšne spomine in občutke vaših inkarnantov zapisujte v dnevnik prebujanja, tako da boste lahko nekoč preverili, od kod v resnici so. Pomembno je, da se ne predajate nemoči, žalosti in drugim neprijetnim občutkom ter ostajate nad gladino močvirja Teme. Pri tem vam bodo zelo koristile moje vaje za prebujanje.

  Dragi prijatelji, prebudite se in spoznajte vašo Čudovitost. Povem vam, da boste navdušeni nad vašo Lepoto in Dobroto.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o škodljivi, uničevalni in smrtonosni Karmični organizaciji, ki smo jo na naše največje veselje že uspešno zaključili v naši galaksiji in sončnem sistemu ter o fantastičnem življenju po njej, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko izsposodite ali kupite na strani:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam:

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20210215054643346

  No trackback comments for this entry.
  Zakaj imate občutek, da ne spadate na ta planet? | 1 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Posnetek vesoljca v 2D prostoru

  Prispeval/a: Yoda dne četrtek, 18. februar 2021 @ 19:56 CET
  -
  Z web kamero smo posneli vesoljca Pajki of, ki se je zaciklal v 3D matriki, čim je dobil občutek odtujenosti na Zemlji. Web kamera je posnela njegovo agonijo v 2D prostoru.
  -
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/5-stran
  -
  Medtem Trumpovi vesoljci uspešno osvobajajo ugrabljene otroke Orionovih pedofilskih LGBTP sekt. Vsi izdajalski izrodki človeštva so ali pa še bodo obsojeni in obešeni. O tem medijska trobila ne poročajo. Pač pa je to predmet info gverile.
  -
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/preporod-propad-clovestva/mainstream-info-bypass-info-obvoz-medijskih-trobil
  -
  Njihove reptilske nakane so bile tudi omejevanje rojstev za depopulacijo na 500 milijonov Zemljanov. Zelo pomemben del reptilskega načrta pa je bil tudi, da se otroci rodijo izven teles z polaganjem jajc po načinu kuščarjev.
  -
  Zmagoslavna koračnica Trumpovih vesoljcev pa se sliši takole

  https://www.youtube.com/watch?v=VhXuO4Gz3Wo
  -
  In za konec je tu še mantra zaciklanega Pajki of vesoljca, posneto z 5G tehnologijo interrefraktalizacije.
  -
  https://www.youtube.com/watch?v=tnPG1v61AEk
  -
  Yoda
  -
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2021 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,20 seconds