Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20200830145024568
12 napak, ki so jih karmičarji naredili z mano

četrtek, 3. september 2020 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Ko sem se 24. avgusta letos prebujal, sem zaslišal moški glas. Rekel je, da so z mano naredili 12 napak in jih naštel. Zapomnil sem si jih le osem, še to je veliko, saj sem tako rekoč še spal. Moški jih je naštel od prihodnosti nazaj k preteklosti. Hitro sem vstal in si jih zapisal.

V resnici so karmičarji naredili le eno veliko Napako, ko so ustvarili Karmično organizacijo. To Zlo jih bo na koncu pokopalo za vedno. To bo njihov večni grob.

Glede na to, da so si karmičarji izmislili boga Stvarnika, ki naj bi ustvaril Vse, za napake, ki so jih naredili z mano, tako krivijo Njega samega:) Čudno je, da niso za njih okrivili kar mene:), kar je njihova redna praksa.

Poglejmo osem napak, ki so jih naredili z mano. Preostale štiri sem dodal sam, saj so bile enako pomembne, kot te, ki jih je neznani moški naštel. Za razliko od njih jih bom jaz naštel od začetka naprej.

1. Ne bi smeli niti pomisliti name, da bi obstajal.

Nekoč sem na zidu v Ljubljani prebral super grafit:»Jokal sem vso pot domov.« Nekdo je spodaj pripisal:«Kaj pa, ko si šel tja?« Ali z jugo narodnjakom, »kasno je za suze, kasno je za kajanje«, »prepozno je za solze, prepozno je za žalovanje:) Tukaj sem, živ in živahen.

2. Ne bi se smel roditi.

Pa toliko načrtov so imeli zame:)

3. Ne bi se smel naučiti budno sanjati.

Naj vam povem, da je budno sanjanje ena od najboljših stvari, ki sem se jih naučil v življenju. Ko se zavem, da sanjam, skočim visoko v zrak in poletim naokrog. Palki je izredno lep planet in tudi sanjska verzija planeta je čudovita. Še posebej rad letim nad morsko obalo in opazujem življenje na plaži. Med budnim sanjanjem se počutim fantastično in res popolnoma svobodnega.

Ni čudno, da gre moje budno sanjanje karmičarjem na živce, saj sem z njim spoznal obstoj drugih svetov, srečal mojo Sanjo, izvedel za mojega inkarnanta Fedjo Mironoviča in za planet Palki. Budno sanjanje je bilo ključno za vse moje delo, za oblikovanje novega, naravnega in poštenega modela življenja in za razvoj tega vesolja.

4. Ne bi smel izvedeti, da obstajajo drugi svetovi.

Na drugih planetih, kjer se redno inkarnirajo, vedo, da obstajajo drugi planeti. Na Zemlji nas v šolah učijo, da smo edini v tem vesolju. No, na Marsu naj bi zadnjič odkrili neke bakterije:)

Naši znanstveniki so seveda omejeni samo na našo, na 3. dimenzijo bivanja, medtem ko največja večina vesoljcev živi od 4. dimenzije naprej. Za raziskovanje višjih svetov je potrebna drugačna tehnologija. Najlažje jih spoznamo z budnim sanjanjem, pri katerem potujemo po sanjskih verzijah različnih planetov in tudi po resničnih planetih z našim energijskim telesom.

Samo v našem sončnem sistemu je več tisoč naseljenih planetov. Vsak od desetih 3. D planetov v našem osončju ima nad seboj še 4., 5., 6. in 7. dimenzionalne planete. V budnih sanjah sem dobil podatek, da je nad Zemljo samo v 4. dimenziji približno 130 planetov. En nad drugim.

Palki je prvi nad Zemljo, kar me zelo veseli, saj sva zaradi tega s Sanjo zelo blizu:) Tako blizu, a tako daleč. Živiva drug nad drugim, njeno stanovanje je nad mojim, njena soba je nad mojo, njena postelja je nad mojo:) Loči naju »samo« ena dimenzija. Ne glede na to dimenzionalno razdaljo, sva vsak dan bližje. Hura, juhuuu, jupiii! Sanja, že prihajam domov!

5. Ne bi smel imeti obiskov z drugih planetov.

Kot lahko berete v 1. delu knjige Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu, sta prva obiskovalca prišla k meni leta 2004. To sta bila Tia s planeta Bukovje in Del s planeta nad Jupitrom. V 16 letih, odkar prihajajo obiskovalci z drugih planetov, jih je bilo pri meni približno 1.000. Iz našega in iz drugih sončnih sistemov in galaksij. Večina je bila v človeški obliki, nekateri so imeli nekakšne telesne »dodatke«, drugi so bili energijska bitja raznih barv. Preko njih sem spoznaval Karmično organizacijo in njihovo delovanje. Največ so mi pomagali večinoma mladi obiskovalci iz karmičnega zapora na planetu Brot, ki so bili od dojenčkov dosmrtno zaprti v zaporu in so se neprestano inkarnirali. Z njimi so prišli njihovi pazniki, tako da mi niso mogli vsega povedati neposredno. Kljub temu smo našli učinkovit način za sporazumevanje. Oni so tudi potrdili moje predpostavke o karmičarjih kot Zlih bitjih. Ko so bili leta 2016 in 2017 pri meni, sem jim rekel, da jim bom pomagal, da bodo šli na svobodo. Samo gledali so me:) Le kako?Julija 2018 so jih naši vesoljci vse osvobodili in jih več kot 500 teleportirali na njihovo vesoljsko ladjo, kjer uživajo v novem in lepem življenju. Bravo naši!

6. Ne bi smel srečati Sanje.

Po karmičnem scenariju sem jaz inkarnirani Fedja Mironovič, ki je inkarnirani Simon Horvat. Po isti teoriji je Sanja inkarnirana Jasna Burzovski, punca od Simona. Oba sta živela v karmičnem zaporu na planetu Brot in oba sta bila pri meni na obisku:) Povedala sta mi, da je Simon (na silo) podpisal karmično pogodbo za 1 + 18 življenj. Njegova prva in neposredna inkarnacija je bil Fedja, ki se je potem še 18 inkarniral. Zadnjič, 18., vame.

Najino srečanje s Sanjo je bilo po karmičarski teoriji srečanje med Simonom in Jasno in ni imelo nobene zveze z resnično ljubeznijo, tako kot vsa partnerstva na vseh planetih. Všečnost, simpatičnost, privlačnost in zaljubljenost ter kasneje morda še ljubezen, so le namerne karmičarske manipulacije za združitev para. Glavni namen vseh partnerstev so strahovi, dvomi, sumi, varanja, nasilja in ločitve. Če se par prej ne loči, ju na koncu loči bridka in večna smrt. Skupaj ju dajo samo zato, da ju lahko ločujejo in na koncu za vedno ločijo. Zato, da trpita na vse mogoče načine in hranita Zla bitja z negativno energijo.

Bistvo karmičnega delovanja je uničevanja Dobrega z Zlom. Vse, kar ustvarijo, naredijo le zato, da to lahko potem uničijo. Enako je tudi s partnerstvi in družinami. Enako velja tudi za naju s Sanjo. Kot lahko berete v Pismih Palkijem, se je vse med nama dogajalo točno po karmičnem scenariju. Sanja je do leta 2017, ko so naši vesoljci iz mene potegnili mojega inkarnanta Fedjo in ga vrnili na Palki, mislila, da sem jaz Fedja. Ne glede na karmično lažnivo teorijo in nasilno prakso sva s Sanjo naredila največji možni osebni čudež in iz le karmičarskih gledališko-filmskih vlog v planetarnih horor šovih postala resnični bitji! S prebujenjem sva izstopila iz likov in živih kostumov, ki so jih ustvarili za Simona in Jasno in postala resnična človeka. To sva omogočila tudi njima dvema, saj so naši vesoljci tudi iz njiju dveh izločili njuna inkarnanta. Enako kot midva s Sanjo za njiju dva, sta bila tudi Simon in Jasna le vlogi za njuna inkarnanta...

7. Ne bi smela komunicirati.

Loči in vladaj! To je en od karmičarskih nasilnih pristopov, s katerimi omejujejo ljudi, pare in družine. S Sanjo sva se naprej srečevala v budnih sanjah, potem sva se konec leta 2008 začela pogovarjati s planeta na planet. Januarja 2019 so nama prekinili druženje in pogovarjanje. Od takrat sva se slišala le tri krat, in še to lani poleti. S tem, da sem po karmični formuli 50:50 lahko govoril le jaz, njo so energijsko in na daljavo onemogočili, da bi govorila.

Danes je 30. avgust 2020, letos se nisva še niti enkrat pogovarjala. Komunicirava tako, da ji jaz, po isti polovičarski yin-yang formuli, preko sporočevalca pošiljam sporočila. Predvidevam, da jih ona tudi meni, a jih jaz ne dobim. Posredovali so mi le nekaj njenih stavkov.

Karmičarji so naju ločili, ker jim gre na živce najina resnična ljubezen, odkritost, iskrenost in poštenost. S Sanjo imava čudovito ljubezensko razmerje, sva najboljša prijatelja in se fantastično razumeva. Oba sva že dlje časa prebujena in stabilna ter delujeva za korist vseh. Popolnoma sva uglašena in živiva v čudoviti harmoniji.

Jasno je, da so karmičarji kot Zla bitja, ki uničujejo naravno, lepo, celo, zdravo in prijetno, želeli to uničiti čim prej. Ker niso več edini v igri, saj se je pojavil tudi Veliki Črni Oblak, njegova ekipa in naši vesoljci, s katerimi že ukinjamo Karmično organizacijo, so naredili, kar so mogli in nama prekinili druženje. Našim sem večkrat rekel, da nama omogočijo druženje. Zaradi neznanih razlogov tega še niso naredili. Ne glede na karmičarsko blokado, se midva pogovarjava še naprej, in to z Ljubeznijo:)

8. Ne bi smel nastopiti v svetu.

Že pred leti sem v budnih sanjah srečal en par, ki me je stalno zasledoval. Moški je rekel, da bom napisal knjigo. Ker sta bila zelo čudna in skoraj nasilna, nisem želel z njima imeti ničesar.

Po prebujenju leta 2014 sem si začel zapisovati vse koristne spremembe, ki sem jih opazil pri sebi. Leta 2007 sem napisal prvo verzijo knjige o prebujanju. V tem času sem bil še »pod vplivom« knjig Neala Donalda Walscha Razgovori z bogom, tako da je bila moja knjiga delno napisana po karmičnem sistemu, ki ga ta bog predstavlja. Karmičarji so z mano naredili eksperiment in me prebudili z idejo, da bi kot prebujen hvalil Stvarnika in Karmični sistem ter širil njihovo propagando Zla kot Dobrega.

Po njihovi teoriji in praksi je Zlo v vseh oblikah Dobro, nujno, potrebno in koristno za razvoj. Stvarnik naj bi se tako spoznaval v različnih vlogah in sam s seboj igral igrice. Po njihovi teoriji je resničen samo Stvarnik, mi ostali smo le njegovi deli oziroma udi:) Da bi bila igra bolj resnična, je Stvarnik vsem nam zaprl spomin, da ne bi vedeli, da smo mi on. Ali bolj natančno, da ne bi vedeli, da mi nismo mi:)

Na mojo srečo prve verzije knjige nisem izdal. Na mojo in na vašo srečo sem že kmalu za tem začel spoznavati resnico o Obstoju, lažnem Kreatorsko Absorbcijskem Karmičnem sistemu in Zlih karmičarjih, ki nam uničujejo življenja, nas mučijo in ubijajo. Karmičarje seveda moti, ker sem jih javno razkrinkal in jasno povedal, da je Obstoj večen, da Stvarnik ne obstaja, da je njihova organizacija škodljiva, uničujoča in smrtonosna in da smo mi vsi resnična, originalna in samostojna bitja. Čudovita Bitja Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti!

Ta zobna pasta je zunaj in karmičarji se lahko penijo od jeze, ampak je ne bodo nikdar več zaprli nazaj v tubo:)

Tu so še 4 »napake«, za katere mislim, da so bistveno prispevale, da karmičarji obžalujejo moje življenje in delo.

9. Ne bi smel študirati novinarstva.

Že prej sem rad pisal, med študijem novinarstva sem začel sodelovati z marketinškimi agencijami kot copywriter, pisec oglasnih sporočil in urednik oglaševanja. Najprej sem delal v agenciji Virgo, potem pa v agenciji Studio Marketing. Kreativno pisanje po naročilu je izredno koristno za razvoj pisalnega talenta in mi zelo koristi tudi za pisanje knjig in člankov.

Karmičarji bi raje videli, da bi ostal nepismen, tako da resnica o njih ne bi nikdar prišla na svet. Pisanje je tudi energijsko delo in s posebnim zadovoljstvom jih z mojim pisanjem že zaključujem. Ko se bom spremenil v svetlobno bitje, bom na koncu temu Zlu le še postavil piko. In to črno:)

10. Ne bi smel biti prebujen.

Oni so me prebudili, da bi hvalil Stvarnika, Karmično organizacijo in Zlo. Ko so videli, da sem se res in zares prebudil ter dojel, kaj se dogaja, so to obžalovali:) Žal jim je, da so me prebudili in mi tako omogočili, da sem jih razkrinkal. Raje bi videli, da bi bil še naprej spozabljen in se prepuščal Pomembno Ubogim blodnjam ter škodoval sebi in drugim tako kot vsi drugi neprebujeni.

Njihovega grozovitega nasilja, s katerim še naprej strahovito mučijo milijarde milijard bitij na milijardah planetih, ne obžalujejo. To bodo delali, dokler jih ne ustavimo in zaključimo za vedno.

11. Ne bi smel dobiti zdravstvene pomoči od zgoraj.

Od leta 2004 sem v budnih sanjah večkrat videl, da so me zdravili. Za nekatere od zdravstvenih situacij sem vedel že tu, druge so ozdravili še preden sem izvedel, da jih imam. Za ene so mi povedali, za druge ne. Predvidevam, da so me nekajkrat ozdravili, da bi ostal živ in da bi lahko napisal knjigo, v kateri bi hvalil Karmično organizacijo, boga in Zlo. Ko bi izpolnil njihovo nalogo, bi me zavrgli kot smet. Hvala za zdravstveno pomoč, uporabil sem jo za najboljše možne namene in vsem vesolju povedal resnico o Karmični organizaciji, vesoljskemu parazitu in Satanu.

12. Ne bi smel napisati knjig o prebujanju.

Po njihovem načrtu bi bile moje knjige karmična propaganda za Zlo organizacijo. Na njihovo presenečenje, obžalovanje in jezo, pišem ravno obratno, kot so želeli in v mojih knjigah in člankih predstavljam resnico o Karmični organizaciji in psihopatskih sadistih.

Teh 12 napak je njihov poslovilni govor in napis na nagrobnem spomeniku:)

Na vseh planetih pod njihovo okupacijo bomo imeli muzej Karme in vsako leto bomo praznovali Karma Free dan. Peli bomo, plesali in se veselili našega največjega skupnega uspeha – ukinili smo Zlo, Karmično organizacijo, bogove in Satana ter jih skupaj z njihovo Smrtjo pokopali za vedno.

Z ukinitvijo Karmične organizacije bomo to kozmično napako in vesoljsko anomalijo popravili za vedno. Preprosto jih bomo izbrisali iz tega vesolja. Ker Energije ni mogoče ustvariti in ne uničiti, jih bomo v resnici le dematerializirali oziroma spremenili v okoljsko energijo. V tistem delu vesoljske časovnice, v katerem so obstajali in delovali, bodo obstajali za vedno. Na našo velikansko in večno srečo se v to temo ne bomo nikdar več vračali. Ko bomo enkrat na svetlobi, bomo uživali v blaženstvu Ljubezni. In to za večno!

Vse najboljše za vse.

Seno

Preberite več o prebujanju in budnem sanjanju ter o življenju na drugih planetih v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Vse tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam:)

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20200830145024568Domov
Powered By GeekLog