Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20200603101641177
Rešitev za vse težave je v nas

četrtek, 4. junij 2020 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Leopold

Tisti, ki vodijo družbo, ki vodijo svet, nam vsiljujejo svoja pravila, svoje zakone ki ustrezajo njihovim apetitom po moči, po prevladi, po kapitalu (pod pretvezo, da delajo najboljše za vse nas). Večina ljudi pa je nezadovoljnih ker vrednote takšne družbe niso naše vrednote, vrednote posameznikov.

Ves čas nas vodijo in skrbijo zato, da ne prepoznamo svojih potencialov, da ne prepoznamo svojega bistva. V njihovem planu je da smo nezadovoljni, da nas je strah, da nas skrbi, da se jezimo,… Takšne nas lahko vodijo, kot »ovce«. Vsa ta stanja strahu, jeze, skrbi so značilnosti razuma, ki se ga lahko manipulira. Takšna stanja umetno ustvarjajo, da lahko dosežejo karkoli želijo.

Skrbno pa nam prikrivajo vedenje o našem »božanskem« bistvu, da je vsak posameznik preko SRCA povezan s kozmično inteligenco vesolja, ki skrbi za harmonijo vsega.

NAŠEGA SRCA NIHČE NE MORE MANIPULIRATI. Srce točno ve kaj je potrebno narediti, da je najboljše za vse, za skupno dobro (da je istočasno najboljše za nas in za druge!)

Ampak srce je potrebno ZAČUTITI.

Zelo enostavno. Potrebno je začutiti glas srca in mu slediti (temu pravimo včasih »šesti« čut). Srce je tisto, ki širi ljubezen, harmonijo, mir, radost, iskrenost, poštenost, zdravje (ko delujemo iz srca ne zbolevamo).

ZAČUTITI se in temu občutku slediti je rešitev vseh težav sedanjega sveta.

Vsak posameznik se mora spremeniti v sebi, če želi spremembe okoli sebe!

Potrebno se je ustavit, umirit svoj razum, prisluhnit in sledit tihemu notranjemu glasu svojega srca. Vsi lahko to zavestno naredimo. To je naša enost, naša največja skupna moč.

RAZUM JE SAMO ORODJE V SLUŽBI SRCA! (že nekaj časa pa zmotno velja, da je pomemben samo razum, kar je med najpomembnejšimi vzroki za vse težave sodobnega sveta)

VSE JE V NAS! Mir v nas pomeni mir v družini, mir v družini pomeni mir v družbi, mir v družbi pomeni mir v narodu, mir v narodu pomeni mir v svetu. Enako velja za ljubezen, harmonijo, radost, iskrenost, poštenost,...

Ob tem zavedanju postanemo svet zadovoljnih posameznikov, ki skupaj predstavljamo zadovoljno družbo.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20200603101641177Domov
Powered By GeekLog