Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20200330163500502
NBA2K ob nedeljah s Thibautom Courtoisom

ponedeljek, 30. marec 2020 @ 16:35 CEST

Uporabnik: ivancsasa

Med trenutno prekinitvijo sezone lige NBA 2019–20, ko bi sicer letos v Evropi morali biti na sporedu rekordnih 48 prvoligaških iger ob sobotah in nedeljah, bo vratar belgijske nogometne reprezentance, Thibaut Courtois, gostil tedensko serijo iger NBA2K20 proti različnim evropskim športnim osebnostim, zvezdnikom in vplivnežem kot del pobude #NBATogether.

V 'NBA2K ob nedeljah s Thibautom Courtoisom' bo vratar Real Madrida igral računalniško verzijo igre, ki bi sicer morala biti na sporedu v nedeljo (#NBASundays), in sicer pod pokroviteljstvom igre NBA2K20, ki se bo predvajala na Thibautovem Twitch kanalu, promovirana pa bo na platformah družbenih medijev NBA Europe.

V prvem predvajanju, ki bo predvajano danes zvečer,bo Courtois, ki bo zastopal ekipo Milwaukee Bucks, zaigral proti branilcu nemške nogometne reprezentance in Borussie Dortmund, Matsu Hummelsu, ki bo zaigral kot ekipa Dallas Mavericks.

Pred igro je Courtois povedal: "Sem velik oboževalec lige NBA in zelo rad igram NBA2K in v trenutkih kot so ti, moramo ostati skupaj in se zabavati. Soočiti se z Matsom Hummelsom v prvi # TakeOnThibaut je bilo zelo zabavno. Igral sem kot Bucks in Mats je igral kot Mavericks, dve ekipi, v katerih trenutno igrata najbolj vznemirljiva mlada igralca lige, Giannis Antetokounmpo in Luka Dončić.

Lepo je videti vpliv evropskih igralcev v ligi NBA in oba igralca sta bila sredi odličnih sezon. V igri sem imel Giannisa v popolni MVP akciji, medtem ko se je Mats zanašal na Luko, da je vodil “Mavse”. Pridružite se nama v nedeljo ob 21.00 po srednjeevropskem poletnem času (CEST) in ugotovite, kdo je zmagal!"

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20200330163500502Domov
Powered By GeekLog