Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/2020032714234257
Nabor ženske lige WNBA bo v virtualni obliki potekal 17. aprila

petek, 27. marec 2020 @ 14:23 CET

Uporabnik: ivancsasa

Nabor lige WNBA 2020, pod pokroviteljstvom družbe State Farm, bo, kot napovedano, potekal 17. aprila. Glede na pandemijo COVID-19 bo liga WNBA izvedla virtualni nabor brez prisotnosti igralk, gostov in medijev.

Komisarka lige WNBA, Cathy Engelbert, bo izbor igralk za nabor objavila v živo na kanalu ESPN2, prenos pa se bo začel ob 20. uri po vzhodnoameriškem času (ET) Igralke, ki na naboru kotirajo najvišje, bodo na dogodku sodelovale na daljavo. Prenos nabora bo na voljo tudi v aplikaciji ESPN.

"Nabor lige WNBA je čas, da proslavimo izjemne športnice, katerih trdo delo in sanje se uresničijo z njihovim izborom na naboru," je povedala komisarka WNBA Cathy Engelbert. »Varovanje zdravja in dobrega počutja naših igralk, zaposlenih in vseh, ki so povezani z našo igro, pa tudi širše javnosti je naša prioriteta.

S tem v mislih bomo z našim partnerjem ESPN zelo tesno sodelovali pri ustvarjanju virtualnega, a vseeno nepozabnega dogodka, na katerem bomo športnice primerno počastili."

Tekom nabora bo WNBA počastila tudi Alysso Altobelli, Gianno Bryant in Payton Chester - ki so tragično preminule v helikopterski nesreči, 26. januarja letos. WNBA načrtuje med naborom in tekom prihajajoče sezone tudi počastitev pokojnega Kobeja Bryanta, ki je bil strasten podpornik in zagovornik lige WNBA.

Liga tudi pripravlja in načrtuje različne možne scenarije vpliva pandemije COVID-19 na prihajajočo sezono, vključno s trenutno predvidenim začetkom vadbenega tabora, 26. aprila, in predvidenim vrhuncem sezone WNBA, 15. maja, in bo zagotovila informacije glede morebitnih sprememb ključnih datumov.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/2020032714234257Domov
Powered By GeekLog