Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20200313080037482
Kdo so Arhonti, Gospodarji Zla in »Stvarniki« našega sveta?

nedelja, 15. marec 2020 @ 05:02 CET

Uporabnik: SENAD

12. marca sem se zbujal in zaslišal moški glas iz onostranstva:) »Elohim, dajpa (po palkijevsko to pomeni namerno), to povzroča velikansko moč«.

Elohimi naj bi bili bogovi, stvarniki in Logosi - vse pomeni isto.

S tem je bilo mišljeno nasilje, ki ga že, in to, kot je rekel glas - namerno - 15 let izvajajo nad mano. V smislu, da naj bi mi nasilje, ki ga doživljam, koristilo, da bom postal »velikansko močen«.

To je seveda čista laž, saj nasilje nikomur ne koristi, da bi postal močen. Nasilje nima nobene zveze z močjo, saj je le izražena sila, ki je izkrivljena in sprevržena naravna moč.

Moč je energija, ki je potrebna za izvajanje, ohranjanje ali preprečevanje nekega dejanja. Nasilje je uporaba sile kot škodljive energije za nasilno izvajanje, ohranjanje ali preprečevanje nekega dejanja.

Tisti, ki izvajajo nasilje, postajajo le še bolj nasilni. Tisti, nad katerimi se izvaja nasilje, postajajo vse bolj nemočni ali in zaradi tega tudi sami vse bolj nasilni.

Kar me ne bo ubilo, naj bi me ojačalo. To je tipična karmičarska laž za zagovarjanje nasilja kot dobrega oziroma zagovarjanje Zla kot Dobrega.

Ob tej izjavi o nasilju, ki naj bi omogočalo »velikansko moč«, sem spoznal še tretji razlog za izvajanje Zla in tudi nasilja nad nami. Mi imamo opravka z dvema vrstama Zlih bitij.

Prva skupina, t.i. Arhonti, ki so višje dimenzionalna svetlobna bitja nad 8. dimenzijo, so dvolični, na pol Zli na pol Dobri. Druga skupina, ki živijo do 8. dimenzije, so 100% Zli. To so karmičarji, živali z višjimi sposobnostmi in tehnologijo, letači, reptili, kačjeglavci, hibridi itd, ki kontrolirajo našo galaksijo, sončni sistem in planet.

Obe skupini imata za svoje nasilno delovanje konkretne razloge, in to so sebične koristi v škodo drugih bitij. Prva skupina škoduje na pol, druga škoduje, uničuje in ubija z vsem, kar dela.

To so trije konkretni razlogi za njihovo Zlo, ki ga izvajajo nad nami.

1. Dvolični polovičarji ali Arhonti v nevednosti mislijo, da je vesolje v ravnotežju Zla in Dobrega in da smo mi na pol Zla bitja. Po Kreatorskem mitu o nastanku Sveta in vesolj, naj bi oni ustvarili nižje svetove za svoje sebične interese.

Arhonti so opisani v zbirki knjig Nag Hammadi, (NH), ki so jo odkrili leta 1945 v bližini kraja Nag Hammadi v Egiptu. Tu jih bom na kratko predstavil po odlični knjigi Gnostični eseji, ki jo je napisal filozof Marko Uršič.

Po eni teoriji naj bi Svet ustvaril bog, po drugi pa naj bi ga ustvarila nižja bitja, demiurgi oziroma Arhonti kot neka nižja božanstva oziroma demoni.

»V skrajnih variantah pa vlogo stvarnikov sveta prevzamejo padli angeli ali demoni, torej zli duhovi, ki so se odvrnili od najvišje Luči in zasnovali kraljestvo Teme (materije, telesa, smrti). V teh temnih različicah stvarjenja so arhonti nosilci Zla… Skratka, v skrajnih »negativnih« variantah gnosticizma je stvarstvo hudičevo delo, svet pa kraljestvo Zla…).«

Klasične religije, kot je na primer križ-ščanstvo, ki trdi drugače, zato tudi ne priznajo gnostičnih besedil, pravijo, da je svet ustvaril bog sam, in to kot nekaj dobrega. Z Zlom vred, seveda:)

Naj tukaj takoj napišem, da so vse religije, ki temeljijo na lažnem mitu o Kreatorju, napisali karmičarji sami in jih preko inkarnantov vsilili na planete. Vključno z klasičnimi religijami in seveda tudi z neklasičnimi oziroma krivovernimi (in prepovedanimi besedili), kot je Nag Hammadi in drugimi, na primer »poganskimi«.

Karmičarji igrajo na obeh in na vseh straneh, saj je to njihova igra Zla. Edino, kar je izven njihovega dosega, je Čisto Zavedanje. Zato je zelo pomembno, da se prebudimo in živimo kot Bitja Čistega Zavedanja, saj smo le v Njem popolnoma svobodni. Ko bomo ukinili Karmično organizacijo, bomo svobodni tudi v vsakdanjem življenju.

Poglejmo, kaj piše v NH, kako je nastalo naše vesolje in kdo je ustvaril prvega Arhonta.

»Barbelo je božja Misel (Enoja), re-fleksija nebeškega Očeta - in kot takšna pravzaprav eno z Njim. On zre v svojo podobo, ki jo vidi v studencu Duha. Svojo željo vnese v vodo svoje luči, v studenec čiste vode - luči, ki ga obdaja. In njegova Misel postane dejanje in se porodi, namreč ona, ki se je prikazala pred njim v siju njegove luči. To je prva moč, tista pred vsemi, ki se je porodila iz njegovega duha, Pronoja (božja previdnost) Vsega. Njena luč je podoba Luči, popolna moč, podoba nevidnega, deviškega popolnega Duha. Prva moč, slava, Barbelo, popolna glorija eonov… je prva misel, njegova podoba; postala je maternica vsega, kajti ona je pred vsemi, Mati-Oče, prvi Človek, sveti Duh… (4,23 – 5, 7).

Androgina prva moč, Barbelo, refleksija nebeškega Očeta in hkrati sam(a) nebeški Oče, je izvor dvanajstih eonov (večnih duhov), ki se zlivajo iz neminljive Luči. Med njimi so Volja, Življenje, Milost, pa tudi prvi angel Armozel ter Modrost (Sofija). … Sofija ima (ima dodal sam) posebno vlogo, kajti z njo se šele začne stvarjenje sveta, geneza v ožjem pomenu - ’rojevanje’ eonov se (je) namreč dogaja(lo) zgolj v neminljivem Duhu, kakor zrcaljenje v mnoštvu nesnovnih odsevov. Sofiji pa je namenjeno, da rodi prvega arhonta, demonskega stvarnika sveta Jaltabaota: to rojstvo je posledica Sofijine želje, da iz sebe rodi podobnost brez privolitve Duha (9, 29) in ker je v njej nepremagljiva moč, njena misel ni ostala prazna in iz nje je prišlo nekaj, kar je bilo nepopolno in drugačno od njenega videza (10, 1-4). Sofijina groza spričo lastnega poroda prvega stvora je osupljiva in srhljiva:

(NH II, 10, 7 – 12, 9): In ko je videla plod svoje želje, ga je spremenila v obliko kače z levjim obrazom. In njegove oči so bile kakor svetleči ognji, sijoči kot blisk. Vrgla ga je proč od sebe, ven iz tistega kraja, da ga nihče od nesmrtnih ne bi videl, zakaj ustvarila ga je v nevednosti. In obdala ga je z bleščečim oblakom ter ga postavila na prestol sredi oblaka, da ga nihče ne bi mogel videti, razen svetega Duha, ki se imenuje mati vsega živega. In imenovala ga je Jaltabaot.«

Kakšen je bil šele prej, da se ji je tako gnusil, da ga je spremenila v kačo, da ga je lahko sploh stran vrgla:)

Ta Jaltabaot se je potem »združil s svojo norostjo, katera je v njem, in zaplodil si je vladarstva«. Med njimi so Atot, Harmas, Kalila-Umbri, Jabel, Adonaju oziroma Sabaot, Kajn, Abel, Abrisen, Jobel, Armupiel, Melhior-Adonein in Belial, ki vlada v globinah Hada. Med temi z lahkoto prepoznamo znane face iz biblije in drugih religioznih mitov.

Del Jaltabaotove norosti je bila tudi izjava:«Jaz sem Bog in ni drugega boga razen mene!«:) Iz NH ni razvidno, ali Jahve, kateremu pripisujejo to izjavo v bibliji, Jaltabaot ali kakšen od njegovih nižjih demonov.

Arhonti, Jaltabaot in njegova banda, naj bi ustvarili tudi prvega človeka, Adama. Drugo ime za Arhonte je tirani (po grško tyrannoi). Prvo ime za prvega Arhonta je seveda Satan, Gospodar Zla, Stvarnik in bog našega sveta.

Po drugi zgodbi v NH naj bi naš svet ustvaril Logos, sin božji, ki je sam postavil »glavnega Arhonta kot vladarja vseh podob in stvarnika stvari spodaj«. Logos naj bi želel ustvariti nekaj dobrega, a se je tudi njemu, tako kot Sofiji, vse skupaj močno ponesrečilo.

»Logos je bil vzrok teh, ki so prišli v bivanje. Tudi sam je bil precej zbegan in presenečen, ko je videl nepopolnost namesto popolnosti, delitev namesto enotnosti, zmešnjave namesto trdnosti, nemire namesto miru. Ni jih mogel odvrniti od nagnjenosti k zmešnjavam, teh pa tudi ni mogel razrešiti. Bil je brez moči, odkar sta ga zapustila Celovitost in vznesenost.«

Čeprav sta Sofija in Logos božja otroka in imata vso božjo moč, sta tako uboga in nemočna, da ne moreta popraviti takšne malenkosti, kot je en stvor z imenom Arhont:)

Zato je jasno, da bo to deformacijo in zmešnjavo lahko popravil šele Jezus Kristus:) Ampak ne od prve:) Ko je prvič poskusil, tudi njemu ni uspelo, zato bo moral priti in poskusiti še enkrat. Verniki ga čakajo že več kot 2.000 let.

Skratka, po kateri koli poti gremo po teh mitih, je naš svet ponesrečen poskus božjih otrok, Sofije in Logosa, nas pa so ustvarili slabi Arhonti in smo zato nekaj slabega:) Zato tudi ni čudno, da so nas potlačili na dno Stvarstva:), čim dlje od Božjih Oči:), da ne vidi te zavržene sprevrženosti v ogledalu svoje Čiste Luči in Studencu Duha:)

Naj še enkrat ponovim. Naj vas tako »močne« besede, kot so Bog, Oče, Sveti Duh itd, ne zavedejo, da bi pomislili, da so te izmišljotine resnične.

Zdi se, kot da te mite piše neka nevidna roka, ki je celo nad bogom samim:) Nag Hammadi in vse druge religijske tekste so napisali karmičarji sami. Po nareku Arhontov oziroma bitij iz višjih svetov, seveda.

Ti miti res in očitno obstajajo, a so lažni. Energije in Zavedanja ni mogoče ustvariti ne uničiti. Stvarnik ne obstaja in tudi bogovi kot posamezni stvarniki vesolj ne obstajajo. Obstajajo bitja, ki si domišljajo, da so stvarniki in bogovi, a v resnici niso.

Obstoj ni bil nikdar ustvarjen in obstaja od vedno za vedno. Vse v Obstoju se dogaja sočasno. Nihče ne ustvarja ničesar, mi le doživljamo, kar že Obstaja in za vedno bo.

Arhonti vidijo sebe kot stvarnike svetov, ki so pod njimi. Imajo se za bogove. Pri tem kratkovidno ne dojemajo, da so nad njimi višja bitja, ki jih lahko v sekundi absorbirajo. In njih in njihove »stvaritve«.

Nas ne vidijo kot resničnih, originalnih in samostojnih bitij, temveč le kot njihove dele oziroma še manj, le kot žive kostume in lutke za preigravanje njihovih narcisoidnih blodenj o lastni veličini in Pomembnosti. Sami so izredno strahopetni in se ne upajo v nižje svetove teme, revščine, bolezni, nasilja in smrti. Zlo jih privlači, a si ga ne upajo sami izkusiti, zato so »ustvarili« in prisilili nas, da ga izkusimo namesto njih. Potem nas ubijejo oziroma absorbirajo in si tako prilastijo naše izkušnje ter si domišljajo, da tako »duhovno rastejo«.

Silijo nas v prenašanje omejitev, nasilja in trpljenja, v kljubovanje vsemu navkljub, v boj proti oviram, da bi vztrajali ne glede na vse neprijetnosti, zato da bi postajali »velikansko močnejši« za njih. Naše izkušnje nam po smrti ukradejo, si jih sebično prilastijo in potem mislijo, da so oni velikansko močni. V resnici so samo nezavedajoči, nevedni, neumni in nasilni. Skrajno sebični, škodljivi, uničujoči in smrtonosni.

Arhonti, če vas Zlo tako fascinira, razdelite se na dva dela, saj imate to sposobnost, in mučite sami sebe in izvajajte Zlo vseh vrst sami nad sabo. Mi ne potrebujemo vašega Zla in vas, da bi živeli in se razvijali. Zlo ni potrebno za življenje in razvoj. Zlo ni Dobro, Zlo je le Zlo. Mi ne želimo in ne bomo opravljali umazanega dela za vaše sebične koristi.

2. Karmičarji, ki so 100% Zli, se hranijo z negativno energijo človeškega in živalskega trpljenja. Njih ne zanima Velika Igra, saj niso ustvarjalci, kaj šele Stvarniki. Oni so uničevalci, ki kot paraziti in vampirji izkoriščajo in uničujejo vse Živo. Tudi oni uporabljajo teorijo o ravnotežju Zla in Dobrega, vendar njih zanima le del, ki govori o Zlu. Še raje imajo prakso Zla in psihopatskega sadističnega mučenja ljudi in živali.

Po kreatorskem mitu je bog tega vesolja ustvaril Arhonte, ti pa karmičarje. Tudi ti so zahrbtni in hinavski in se skrivajo za Karmično organizacijo, ki naj bi bila Šola Zla in Dobrega. V resnici gre le za velikansko požrtijo negativne energije človeškega in živalskega trpljenja.

Del Karmične organizacije so tudi ljudje, ki delajo za karmičarje kot njihovi hlapci. To so člani Karmičnega Sveta (in Karmičnega Sodišča), samo-oklicani bogovi in boginje, t.i. ascendirani mojstri, arhangeli in angeli, itd.

Oni se za razliko od Zlih karmičarjev hranijo z molilno energijo vernih ljudi. Izprijenim zelo prija verna energija podrejenosti, ponižnosti in žrtvovanja za »bogove«, to je njih. Prava poslastica so molitve ali po domače fehtanje in žicanje »bogov« za usmiljenje. Najraje vidijo vernika na kolenih, ki v svoji nemoči in obupu z jokajočimi očmi gleda navzgor in prosi za milost. »Gospod, usmili se me.« To je spodnja roka Ubogosti, ki njim omogoča zgornjo roko Pomembnosti.

Karmičarji so si izmislili religije ravno za te namene, saj jim omogočajo, da so »bogovi« nad nemočnimi in obupanimi verniki, ki so odvisni od njihove milosti. Tako kot tudi preostali skupini, Arhonti in živalski karmičarji, si tudi oni zaradi tega predstavljajo, da so močni. V resnici pa so samo strahopetni, hinavski in zahrbtni.

In s tem, da so sami napisali scenarije za človeška življenja, v katerih bodo ljudje trpeli zaradi Zla. Nekateri – na Zemlji je več kot polovica vernih, jih bodo zaradi tega še častili kot bogove. Karmičarji se bodo ob tem pretvarjali, da jih ljudje sami od sebe straho-spoštujejo. Naj ponovim, najprej prisilijo druge, da jih religiozno častijo, potem pa si domišljajo, da ljudje to počnejo prostovoljno in da jih cenijo in molijo zaradi njihove »svetosti«. Poden od podna.

Naj še jasno napišem, da je velika razlika med Arhonti in karmičarji. Na internetu avtorji uporabljajo izraz Arhonti in pri tem mislijo na Zla bitja, ki kontrolirajo naš planet. V resnici so ti, ki nas konkretno mučijo, karmičarji – Zle živali z višjimi sposobnostmi in tehnologijo ter njihovi hlapci v človeški obliki. Arhonti so njihovi Gospodarji. Karmičarji so Gospodarji Zla, Arhonti pa Gospodarji Gospodarjev Zla. Arhonti so Satani, karmičarji pa Satanovi hlapci.

Kot vidite, nas čaka še veliko dela v tem vesolju. Začeli bomo od spodaj in najprej ukinili Karmično organizacijo, ki neposredno izvaja Zlo in vse mogoče oblike nasilja nad nami. Potem bomo šli še višje in ukinili celoten Kreatorsko Absorbijski Karmični sistem v tem vesolju, ki temelji na lažnem mitu o Kreatorju. Opustili bomo to Vesoljsko Laž in začeli živeti po Resnici sočasnosti Obstoja, ki ni bil nikdar ustvarjen.

Mi smo resnična, originalna in samostojna bitja in ne le deli oziroma udi ali inkarnacije višjih bitij, katerim služimo kot usrane roke za opravljanje umazanih del in zbiranje izkušenj Zla, da se Gospoda v nebeških foteljih »duhovno razvija«, krepi svoje strahopetne mišice sebičnosti in domišljajo, da so »velikansko močni«.

Mi smo enakovredni, enakopravni in suvereni in imamo vso pravico do samostojnega odločanja o naših življenjih. Živeli bomo kot prebujena in Čudovita Bitja Čistega Zavedanja v Miru, Ljubezni in Modrosti za korist vseh. In to za večno.

Vse najboljše za vse.

Seno

P.s. Po najini spremembi v svetlobni bitji bova s Sanjo pregledala vse te mite in verovanja tudi pri višjih bitjih in jih javno objavila. Prav zanima me, do kam segajo te neumnosti.

Več o Karmični organizaciji in njihovi lažnivi teoriji in škodljivi, uničevalni in smrtonosni praksi, preberite v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Prve tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Kliknite tu in se naročite tam:)

https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli in vse najboljše.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20200313080037482Domov
Powered By GeekLog