Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20200214131316907
Košarkarska zveza Slovenije predstavlja paket nalepk na Viberju

petek, 14. februar 2020 @ 13:13 CET

Uporabnik: ivancsasa

Ob praznovanju 70. rojstnega dne je Košarkarska zveza Slovenije sklenila partnerstvo s podjetjem Rakuten Viber, ki predstavlja pomemben doprinos k delovanju KZS na področju komunikacije prek digitalnih medijev. V teh dneh vam tako z veseljem in ponosom predstavljamo naš prvi paket nalepk na Viberju, ki bo brezplačen naslednje tri mesece.

PRENESI BREZPLAČEN PAKET NALEPK KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE NA VIBERJU
Članom skupnosti Košarkarske zveze Slovenije na Viberju se trudimo ponujati ekskluzivne vsebine in ena izmed njih so prav gotovo priljubljene nalepke, ki so luč sveta ugledale tik pred začetkom kvalifikacij moške članske reprezentance za nastop na evropskem prvenstvu. Košarkarska zveza Slovenije je ena izmed prvih organizacij v Sloveniji, ki je sklenila partnerstvo z Rakuten Viberjem in na naše sodelovanje ter nalepke smo zelo ponosni!

Večina izmed 23-ih nalepk je povezana s košarkarsko tematiko, precej pa je uporabnih tudi za splošno vsakdanjo komunikacijo. Zvezda prvih brezplačnih nalepk Košarkarske zveze Slovenije je priljubljena maskota Lipko, kot namig, kaj vam želimo pripraviti v prihodnje, pa najdete tudi skupno nalepko Gorana Dragića in Luke Dončića ter nalepko udarne trojice ženske reprezentance, ki jo sestavljajo Nika Barič, Teja Oblak in Eva Lisec. Nalepke je zasnoval hišni grafični oblikovalec Klemen Vodopivec, ki v zadnjem letu skrbi za vso vizualno podobo Košarkarske zveze Slovenije.
 
BREZPLAČNE NALEPKE KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE NA VIBERJU SO NA VOLJO ZA PRENOS LE TRI MESECE

Upamo, da nas boste z veseljem spremljali v naši skupnosti na Viberju in navdušeno uporabljali naše prve košarkarske nalepke. Posredujte jih vašim prijateljem in naj glas o slovenski košarki tudi z vašo pomočjo seže v deveto vas.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20200214131316907Domov
Powered By GeekLog