Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20200113181426364
Koža - odraz naše notranjosti

ponedeljek, 13. januar 2020 @ 18:14 CET

Uporabnik: Pozitivke

Akne
KOŽA – ODRAZ NAŠE NOTRANJOSTI

Zelo pomembno za lepo in zdravo kožo je redno praznjenje črevesja oz redna prebava. Če tega ni, če blato zastaja v črevesju, želi telo nastale strupe izločiti in to se odraža tudi na koži. Narava nas uči, da se stanje črevesja odraža tudi na koži.

Pomanjkanje encimov je lahko eden od dejavnikov slabe prebave poleg nepravilne ali nezdrave prehrane.

Rešitev: Uživanje specifičnih proteolitičnih encimov. Zaužiti na prazen želodec, izven obroka, se v telesu absorbirajo in vstopijo v krvni obtok skozi črevesno sluznico. Visoke koncentracije proteaz v krvnem obtoku imajo dokazano protivnetno delovanje. Encimi omogočajo tudi boljšo prebavo hrane. Najdete jih v izdelku Dermax in FloraZym.

Če želimo »premagati« kožne težave je v prvi vrsti nujna tudi obnovitev črevesne mikrobiote. Če dobrih bakterij v črevesju ni (dovolj) pride do porušene črevesne mikrobiote. Zdrava črevesna mikrobiota pomeni ravnotežje med zdravimi in slabimi bakterijami. Je naša prva obrambna linija pred različnimi težavami. Dalj časa trajajoče neravnotežje privede do poškodovane črevesne sluznice oz črevo postane prepustno ("sindrom prepustnega črevesja"). V krvni obtok tako prehajajo neželene snovi, zaradi česar prihaja tudi do reakcij na koži.

Rešitev: Uživanje  L. Acidophilus DDS-1, kateri (dokazano z več kot 80 študijami) pride do črevesja, se prilepi na sluznico, jo preraste ter tako zaščiti. Nadvlada slabe mikroorganizme. Če zaužijete  premajhno število sevov oz. nehumanih sevov,  se le ti v črevesju ne morejo namnožiti in ga kolonizirati. L. Acidophilus DDS-1 najdete v  izdelku Dermax in FloraZym.

Lactobacillus acidophilus DDS-1 proizvaja tudi močna naravna antibiotika acidofilin in acidolin. Od Lactobacilusa Acidophilus DDS-1 je odvisna tudi proizvodnja vitaminov B, ki so zelo pomembni za zdravo kožo.

V veliko pomoč pri aknah in mozoljih pa so vam lahko tudi klamatske alge KlamathRWmax izdelek Dermax in/ali NutriMax.

Minerali železo, cink, krom, kalcij, magnezij in baker, ki jih vsebuje klamatska alga KlamathRWmax, so prisotni v pravih količinah in imajo veliko vlogo v regeneraciji kože ter odpravljanju aken in mozoljev. Antioksidacijske snovi v klamatski algi KlamathRWmax (betakaroten + 14 karotenoidov, itd.) ščitijo kožo pred napadi prostih radikalov.

Poleg tega je klamatska alga KlamathRWmax tudi bogata z AFA-fikocianini, močno protivnetno snovjo, ki skupno z ostalimi antioksidacijskimi snovmi deluje neposredno na vnetne procese kože, kot so akne in ostale kožne težave. AFA-fikocianini so zelo močne molekule, ki jih vsebuje izključno klamatska alga.
V kremi in prehranskem dopolnilu Dermax se nahaja povečana koncentracija AFA fikocianinov - AfaMax.

Vse v enem - naravna moč delovanja petih naravnih učinkovin za zdravo in lepo kožo

Dermax® prehransko dopolnilo je specifično izbrana mešanica klamatske alge AfaMax, lubja drevesa barberrya, kurkume, encimov in probiotika L. Acidophilus DDS-1, ki delujejo antioksidativno in podpirajo fiziološko ravnovesje kože in črevesja.Dermax kapsule


Nega kože

Dermax krema – z izredno hranilno in terapevtsko močjo klamatske alge
Krema neguje in učinkovito odpravlja težave na koži, umiri draženje. Idealna pri težavah s kožo. Kožo ohranja zdravo, jo hrani in varuje. Vlaži suho kožo. Krema je primerna za vse tipe kože in vse starosti. Lahko jo uporabljamo tudi samo kot negovalno za vsak dan.Dermax krema


Klamatska alga
v kremi kožo odlično nahrani, saj je nadvse bogata z vitamini, minerali in ostalimi hranili, ki spodbujajo obnavljanje kože ter odpravljajo težave na koži. Antioksidanti v klamatski algi ščitijo kožo pred prostimi radikali. Krema vsebuje AfaMax. To je izvleček iz klamatske alge KlamathRWmax s povečano koncentracijo AFA fikocianinov.

To je moder pigment, ki ga alga vsebuje in ima močan in hiter efekt tudi na koži. Zato je krema modre barve.

Stanje kože je odraz naše notranjosti, zato je tudi potrebno težave z aknami reševati od znotraj. Če dobite zdravilo na recept za akne, priporočamo, da pred uživanjem preberete stranske učinke.  

Poiščite naravne rešitve, s katerimi je akne tudi možno odpraviti. Preizkusite, deluje.

Priporočila uživanja naravnih izdelkov:
V akutni fazi:
Dermax kaps.  2 kaps. x 2 na dan
FloraZym®  2 kaps. x 2 na dan
Dermax krema

Za vzdrževanje:

NutriMax  2 kaps. x 2 na dan
FloraZym®  1 kaps. x 2 na dan
Dermax krema

 VI-DA studio d.o.o.
www.vidastudio.si/si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20200113181426364Domov
Powered By GeekLog