Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20191231054854437
Srečno Novo Solarno leto 2

sreda, 1. januar 2020 @ 05:02 CET

Uporabnik: SENAD

Dobro ste prebrali, medtem ko Zemljani praznujejo novo leto 2020, Palkiji praznujejo leto 2.

To je del 10. Pisma Palkijem z naslovom Planetarna skupnost dežel, ki bo izšel v 4. knjigi leta zemeljskega 2020:), v katerem sem jim sporočil, da ukinejo stari čas in začnejo šteti novega.

1.1.1 Novo življenje, nov čas.

Karmičarski sistem se končuje, z njim pa tudi njihov čas. Karmičarski čas je čas križa, čas »Gospoda« Jezusa Mučenika Junaka.

Teh dva tisoč let smo bili vsi križani z mukami in trpljenjem, revščino in bedo, sovraštvom, strahovitim in grozovitim nasiljem in krvavimi vojnami, boleznimi in smrtmi.

To je bil čas poneumljanja, podrejanja, poniževanja, podcenjevanja, sadističnega izkoriščanja in zlorabljanja. To je bil čas teme, spozabe, neumnosti in nevednosti. Čas nezavedanja, praznine, tesnobe, nesmisla, upa in obupa. Čas laži in prevar.

V primežu dveh manijakov, boga in hudiča.

Na našo velikansko srečo in z največjim veseljem zdaj zapuščamo ta čas Zla in vstopamo v čas Čistega Zavedanja, Miru, Prijateljstva, Modrosti in Ljubezni. Čas zdravja, lepote in bogastva. Čas Čudovitosti.

Zdaj imamo svoje življenje in imejmo tudi svoj čas. Novo življenje, nov čas.

Prvega januarja 2019 vstopimo v Novo leto in v novi čas. 1.1.1 Prvega januarja leta 1 naredimo leteči Restart. Za tega je dovolj, da smo ustanovili Planetarno skupnost dežel in da je vsaj ena država spremenila vsaj en sistem.

Polni Restart bomo izvedli, ko bodo vse države preoblikovale vse sisteme in postale dežele. Države in dežele, naredite vse, kar je potrebno za premik letnice iz 2019 na 1. Začenjamo od začetka.

Zaradi praktičnih razlogov lahko v ozadju ali v oklepaju še ostane številka 2019, da bodo ljudje vedeli, do kdaj morajo odplačati kredite:)

Za podjetnike – 1.1.1 je tudi imidž-free brand, ki ga lahko vsi odprto uporabljate za oblikovanje izdelkov in storitev.

Dragi Palkiji, dragi prijatelji, pripravite se na Veselico. Veselim se, da bomo kmalu vriskali skupaj.

Vse najboljše za vse.

Seno.

P.s. Veselim se, da se bo tudi Zemlja čimprej odkrižala križ-ščanskega časa in se čimprej vključila v Solarni čas. Super bi bilo, če bi naslednje leto praznovali kot Solarno leto 3. In to skupaj s Palkiji in drugimi prijateljskimi planeti iz našega osončja.

Več o planetarnih spremembah lahko preberete v seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

1. knjigo si lahko sposodite ali kupite na https://www.biblos.si/isbn/9789612901981,

2. del pa na: https://www.biblos.si/isbn/978961948330

Vabim vas, da se naročite na na e-novice za osebno, partnersko in družinsko prebujanje in razvoj. Dobili boste tudi brezplačno knjigo Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?, v kateri primerjam starodavni tolteški sistem za osebnostni razvoj in moj model za prebujanje.

Privoščite si jo na strani https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Dobrodošli.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20191231054854437Domov
Powered By GeekLog