Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/2019122806491975
Kaj je novega na planetu Palki?

četrtek, 23. januar 2020 @ 05:02 CET

Uporabnik: SENAD

Na Palkiju se je zgodilo ogromno novega! Najprej posebna novica za vse Američane in Kanadčane.

Izvedel sem, da so naši vesoljski prijatelji teleportirali celo Ameriko z Aljasko in Kanado iz Slovenije in jih preselili na novo mesto. Zdaj so približno tam, kjer je tudi zemeljska Amerika. Le s to razliko, da na jugu ni Mehike, ta je ostala v Južni Evropi. In tudi Havaji so ostali na jugu Evrope.

Jac mi je povedal, da je bilo življenje za Američane v Evropi večna travma, tako da so zdaj končno dosegli svojo ozemeljsko samostojnost, svoj American Dream. Od 22. februarja 2019 ga sanjajo na veliko.

Prej so imeli Američani morje le na vzhodni strani, a je bilo zaradi divjega in skalnega terena zelo malo možnosti za turizem in obalno življenje. Zdaj imajo morje okrog in okrog, saj so postali velikanski otok in pravi kontinent. Naši vesoljci so jim tudi spremenili konfiguracijo kopnega, ki je sedaj veliko bolj uporabno za bivanje in ustvarjanje.

Naši vesoljski prijatelji so premaknili tudi Anglijo, Škotsko in Irsko z evropskega juga na podobno mesto, na katerem so tudi na Zemlji. Tudi one so zdaj postale mini kontinent in morske države, saj so bile prej med drugimi državami na jugu Evrope in niso imele niti kaplje morja.

Planetarne spremembe na Palkiju so se začele že decembra 2018 s posegi v konfiguracijo pokrajin. Sanja mi je povedala, da naši vesoljski prijatelji premikajo, povečujejo, zmanjšujejo in dematerializirajo gore, morsko obalo, reke in jezera.

Rekla je, da je vsak dan na internetu na stotine objav in fotografij z novimi videzi pokrajin. Tako so na primer premaknili goro Kilimandžaro v Keniji za dva kilometra.

Tudi v Sloveniji so naredili velikansko spremembo terena. Slovenija je imela na celi zahodni obali, ki meri 3.500 kilometrov nizko gorovje, ki je preprečevalo kakršnokoli bivanje. Tam ni bilo nobenih mest, naselij in hiš. Našim vesoljcem sem predlagal, da poravnajo ta del in naredijo najdaljšo plažo na planetu. To so tudi naredili! In še več.

Po mojem načrtu so na to plažo velikanko začeli spuščati cela mesta in naselja s hišami, v katere bomo preselili vse, ki živijo v mestnih blokih.

V novem in naravnem načinu življenja bodo imeli vsi Palkiji svoja lastna posestva in hiše. Vse bloke v mestih, v katerih so živeli, bodo naši vesoljci dematerializirali.

Mesta se bodo tako zelo spremenila, skrčila in zmanjšala. Ohranili bomo samo zgodovinsko in arhitektonsko pomembne stavbe, vse drugo bomo dematerializirali, ali premaknili v Dolino mest, kot na primer religiozne objekte, cerkve in podobne karmičarske naprave za poneumljanje ljudi.

Mesta in naselja spuščajo tudi v druge države. Najprej so samo spuščali oziroma teleportirali cela mesta in naselja.

Slišal sem, da so Palkiji kar drli v tisočih gledati te vesoljske arhitektonske čudeže. Malo za tem so začeli preseljevati ljudi v nova mesta, naselja in hiše. Izvedel sem, da so vse Transilvane, pri nas bi bili to Romuni, že preselili v nove hiše.


To je del poglavja iz 2. knjige Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu. Tukaj je še kazalo.

Kazalo

Prebujanje Zemlje se je začelo!

7. julij 2019

Kaj je novega na Palkiju?

Neprebujeni so le sence brez ljudi.*

Nezavedno, a ne za vedno

Absolutno in Čisto Zavedanje, osebno zavedanje, zavest in pozornost

Pralni stroji, ki mislijo, da so bitja

Truman Show in Matrica ali kako pobegniti iz filma in ostati živ?

Še o času, tej neverjetni tekočini:)

Pisma Palkijem, ki jih bom šele poslal

Vi niste vaš um, vi ste Čudovita Bitja Čistega Zavedanja

Kaj se zgodi, ko zaspimo?

Nova kanalizirana sporočila, nove neumnosti in nove laži

Lightworkers and Darkworkers

Časovnica 2010 – 2016

Medvee z mami

Pomembno opozorilo

Še bližje čudežem!

Partnerstvo za prebujeno Zemljo


Priporočam vam, da najprej preberete 1. knjigo in potem še 2.

1. knjigo si lahko sposodite ali kupite na https://www.biblos.si/isbn/9789612901981,

2. del pa na: https://www.biblos.si/isbn/978961948330


Vse najboljše za vse.

Seno

P.s. Tudi 3. knjiga bo zelo kmalu objavljena:)

P.p.s. Amerika na Palkiju je po videzu popolnoma drugačna kot na Zemlji. Po moji transformaciji v svetlobno bitje bom prinesel celoten zemljevid Palkija, da bomo lahko primerjali in se čudili razlikam:)

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/2019122806491975Domov
Powered By GeekLog