Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20191212201413113
Zdravje in bolezen 9.del

sobota, 11. januar 2020 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Simptomi

Kaj pravzaprav so simptomi, kaj izražajo, rezultat in posledica česa so? Simptome naj bi obravnavali kot procese odziva imunskega sistema, notranje modrosti, človeka kot celote, kot odziv na določena pretiravanja, neupoštevanja naravnih zakonitosti in ritmov.

Simptomi so nekakšni smerokazi, pokazatelji, ki nam sporočajo, kje in na kakšniravni življenja se izražajo procesi odmika od zdravja, so torej znaki, ki so lahko vidni, zaznavni na vsaki izmed štirih ravneh bivanja. Priporočljivo jih bo opazovati, se skozi njih učiti in primerno odločati, predvsem glede strategije pridobivanja in vzdrževanja zdravja.

Verjamem, da se dobro zavedate, da simptomov ali govorice eterskega telesa, duše in duha skozi snovno telo ne bomo na vsak način poizkušali zadušiti. Skozi njih se imunski sistem želi očistiti na način, da bo poizkusil izničiti, pretopiti in izločiti presnovne ostanke. Morda nam notranja modrost celo hoče bolj primerno izgraditi in obnoviti oslabljene ali poškodovane telesne dele, organe, tkiva. Simptome bomo poizkusili omejiti in ublažiti, če so le-ti preveč burni, moteči za dušo ali za določeni eterski proces in grozeči življenju. V mislih imam hude alergične odzive, otekline, močno povišan krvni tlak, nenadne motnje ritma srca, motnje v žlezah z zunanjim in notranjim izločanjem, kamor uvrščamo tudi sladkorno bolezen, nekatere vrste oteklin, motnje duševnosti in še bi lahko naštevali.

V omenjenih primerih se bo potrebno simptomov vsaj v začetni fazi lotiti s priznano znanostjo in z njenimi močmi kemične sinteze. Seveda pa lahko poizkusite nekatere stranske učinke zdravil, ki ponavadi sami od sebe izzvenijo, vzporedno in vzajemno omiliti s pomočjo komplementarne medicine in njenih bolj sonaravnih prijemov doseganja zdravja. Obenem pa se bomo potrudili odpraviti tudi vzroke novonastalega zdravstvenega stanja in poizkusili očistiti vse morebitne ostanke kemije, ki je morala v nas stopiti med nenadno »nevihto«. Za vsak primer, za zaščito življenjskih moči in bolj plodno nadaljevanje ozaveščanja.

Se nadaljuje

Franc Božjak

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20191212201413113Domov
Powered By GeekLog