Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20191129121930338
Zveza prijateljev mladine Slovenije se predstavlja z lastnimi nalepkami (stickerji) in novim kom

petek, 29. november 2019 @ 12:19 CET

Uporabnik: ivancsasa

Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) letos obeležuje 66 let delovanja, združuje 110 članic in deluje na mnogih področjih – socialno-humanitarni programi, vzgoja in izobraževanje, zagovorništvo in zaščita otrokovih pravic ter programi za prosti čas in letovanja. Ves čas svojega delovanja se v ZPMS trudijo, da svoje dejavnosti usmerjajo v izboljšanje kakovosti življenja otrok.

Partnerstvo z Rakuten Viberjem (Viber) štejejo kot pomemben doprinos k delovanju ZPMS. Gre namreč za prvo tovrstno nekomercialno sodelovanje podjetja Viber v Sloveniji.

Izhodiščna ideja za oblikovanje nalepk sta bila njihova Zarja in Lukec. Sedaj sta tako sedaj na voljo tudi viralno - za vse uporabnike Viber aplikacije. Verjamejo, da vam bodo nalepke všeč in upajo da jih boste uporabljali čim več. Nalepke bodo na voljo za prenos le tri mesece.

V aplikaciji Viber so ustanovili tudi svojo skupino. Z odprtjem novega komunikacijskega kanala si želijo delovanje ZPMS še bolj približati javnosti. Zato bodo v skupini obveščali, pozivali, vabili … o aktualnem dogajanju.

Ker si v ZPMS želijo, da bi s svojim delovanjem na vsakem koraku krepili glas otrok in mladostnikov, verjamejo, da je tovrstna akcija z nalepkami in oblikovanjem skupine eden izmed pomembnih korakov k izobraževanju javnosti o njihovem delovanju in h krepitvi naklonjenega javnega mnenja. V oblikovanju nalepk in skupine so prepoznali priložnost, da njihov glas seže še dlje. Upajo, da jih boste z veseljem spremljali in uporabljali njihove nalepke.

Prenesite si nalepke in se pridružite Viber skupini Zveza prijateljev mladine Slovenije.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20191129121930338Domov
Powered By GeekLog