Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20191114101045224
Najboljše ideje za kvalitetno preživljanje časa z najmlajšimi

petek, 15. november 2019 @ 10:10 CET

Uporabnik: Pozitivke

NAJBOLJŠE IDEJE ZA KVALITETNO PREŽIVLJANJE ČASA Z NAJMLAJŠIMI

Brezskrbnih počitniških dni je konec, kar pomeni, da so najmlajši ponovno zakorakali v šolske klopi in vrtce. Ker vemo, da imajo družine zaradi dnevnih obveznosti zelo malo možnosti za kvalitetno medsebojno druženje, smo vam priskočili na pomoč.

Za vas pripravili nekaj izvrstnih idej, kako s svojimi malimi nadobudneži preživeti nepozabno prosto popoldne. Si vaš malček želi glasbenega udejstvovanja ali pa je plesni navdušenec? Bi raziskoval podzemne rove kar 700 metrov pod zemljo ali pa iskal polhovo deželo v čudovitem gozdu? Najsi bodo vaši najmlajši radovedni raziskovalci, športni navdušenci ali pravi umetniki – z darilnim paketom SelectBox boste lahko skupaj našli nešteto možnosti za dogodivščine!
Zakaj ne bi dodobra izkoristili še zadnje tople dneve? Preverite, kako navdušiti vaše najmlajše in kam vse vas lahko popeljejo naslednja doživetja!

Muzej in rudnik Podzemlje Pece, Mežice

Si želite za razvedrilo poskusiti nekaj čisto novega in edinstvenega? Imate dovolj poguma, da bi se upali spustiti po poteh, ki se vijejo kar 700 metrov pod zemljo?

Če se v vas vsaj malo budi pustolovski duh, je čas, da se podate v rudniške rove! V muzeju in rudniku Podzemlje Pece boste doživeli edinstveno kolesarsko izkušnjo med rovi in kristali podzemlja. Poleg tega se boste lahko podali na potep po podzemnem jezeru s kajaki, ki se bohoti kar 700 metrov pod zemeljskim površjem, manjkala ne bo niti vožnja s pravim rudarskim vlakom, ki vas bo popeljal mimo prostorov in zbirk, ki bodo pustili vtis pravega »knapovskega šihta«. V posebej pripravljenem muzeju so na razstavi še izjemne zbirke mineralov, rudnin, jamomerske pisarne in reliefi, kjer boste ob ogledu izvedeli še marsikatero zanimivost o življenju rudarjev.

Ste pripravljeni na čisto pravo, nepozabno pustolovščino? Bodite del 350-letne zgodovine rudnika, v katerem so izkopali več tisoč kilometrov rovov in kar 19 milijonov ton rude ter preživite nepozabno popoldne, ki ga najdete v darilnih paketih SelectBox!
Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.Trampolin park Gib, Ljubljana

Uganjanje vragolij je verjetno najljubši hobi malih navihančkov, zaradi katerih jih imamo ob njihovi prisrčnosti samo še bolj radi. Se sprašujete, kje bi lahko malčki sprostili vso svojo energijo in doživeli najboljšo zabavo? Ali morebiti iščete primeren prostor za praznovanje bližajočega rojstnega dne?

Naj si bo rojstni dan, prosta sobota ali pa popoldne med tednom – privoščite svojim otrokom nepozabno in športno aktivno zabavo na več kot 300 kvadratnih metrih trampolinov, ki se nahajajo v Trampolin parku GIB v centru Športnega društva GIB Ljubljana, kjer se bodo lahko naskakali do onemoglosti. Trampolini bodo zagotovo odlična ideja, če vaš malček praznuje rojstni dan. V tem primeru bodo skrb za zabavo in varnost za vse udeležence prevzeli animatorji, ki bodo pričarali nepozabno športno zabavo in najboljši rojstni dan za malega do sedaj.

Da starši ne bi bili prikrajšani, se lahko malim navdušencem seveda brez zadržkov pridružite, saj so trampolini primerni prav za vse starosti. Skakanje lahko začinite še z izbiro raznih iger, kjer se lahko pomerite med sabo, ali pa »zaplavate« v bazenu polnem penic.
Enkratna izkušnja ali vsakotedenska športna aktivnost – v darilnih paketih SelectBox so vam odprte vse možnosti, otroci vam bodo za takšno izkušnjo še kako hvaležni!Otroški park Bumbar, Maribor

Kako navdušiti najmlajše? Z nečim, kar obljublja veliko atraktivnosti, barv in po možnosti veliko ter zabavno maskoto! Se sprašujete, kje lahko najdete pravcato zabavo za svoje malčke? Zagotovo v Otroškem parku Bumbar, največjem pokritem otroškem parku, kjer boste zabave deležni prav vsi!

Otroci si bodo lahko dali duška na raznoraznih toboganih in igralih, manjkala ne bo niti plišasta maskota Bumbar, ki bo poskrbela za edinstveno zabavo in veseli smeh. Skupaj z animatorji vam lahko v parku pripravijo tudi nepozaben otroški rojstni dan! Ples, petje, skakanje in milijon igric, ki se jih domislijo animatorji, bodo popestrili še tako deževen dan in zarisali veselje na otroška lica.

Želite tudi vi prebuditi otroka v sebi? Preizkusite se v družinskih dvobojih ali na igralnih avtomatih. Če vam je bolj pri srcu umirjeno preživljanje časa, si lahko v Bum baru privoščite osvežilno pijačo ter od daleč opazujete, kako vaš najmlajši uživa v igri.

Ker v darilnih paketih SelectBox vedno poskrbimo, da je doživetje popolno, se ob vsem skakanju ni potrebno bati, da vas premaga lahkota, saj vam bodo v Bumbarju pripravili odlično pico, zraven pa ne bo manjkala niti osvežilna pijača. Kaj vse se še skriva v njihovi ponudbi, si lahko pogledate TUKAJ >>.Plesna šola Plesno Mesto, Ljubljana

Športno udejstvovanje je pomemben del našega vsakdana, zato je prav, da poiščemo smer, kjer šport lahko postane prava zabava.

Aktivnost, kjer lahko uživajo tako odrasli kot tudi najmlajši, je ples, ki ga lahko razvijamo v nešteto tehnikah in glasbenih okusih. Vse možne plesne korake se bodo mali ali malo večji plesalci lahko naučili v Plesni šoli Plesno Mesto, kjer poučujejo od hip hopa, street dance-a, show dance-a, rock'n'rolla  do družabnih plesov, s svojim znanjem pa s tekmovalnimi skupinami dosegajo najvišja mesta na državnih in evropskih prvenstvih v plesu.

V darilnem paketu SelectBox so vam na voljo različne možnosti, s katerim lahko razveselite svoje kolege ali pa vse male plesalce, ki uživajo v ritmih glasbe in se želijo naučiti plesnih korakov. Želite tudi sami ponesti raznolikost plesnih ritmov v svoje življenje? Preizkusite različne tehnike, zaplešite z zmagovalci in najdite svoj lasten korak, ki vas bo ponesel naprej do velikih uspehov.
Kaj vse še ponuja Plesno mesto, si lahko pogledate TUKAJ >>.Glasbena šola Amarilis

Vam glasba pomeni več kot le zvočno kuliso, ki prihaja iz radia na kuhinjski polici? Ima mogoče vaš podmladek neustavljive želje po igranju določenega inštrumenta, sanja o pevski karieri ali pa mu manjka zabavnih dejavnosti ob šoli?

V Glasbeni šoli Amarilis, leta in glasbeni okus ne predstavljajo nobenih omejitev. Glasbeni programi so namreč zasnovani tako za otroke kot odrasle, zbirate lahko med učenjem kitare, klavirja, violine, viole, saksofona, trobil, tolkal, harmonike in tukaj se seznam glasbil še zdaleč ne konča.

Se bolj kot nad inštrumentom navdušujete nad petjem? V Glasbeni šoli Amarilis se lahko urite v solo petju, popularnem petju ali pa jazz različici. Strokovno usposobljeni vaditelji bodo poskrbeli za pravilno uporabo glasilk, svoje znanje boste razvijali v pravilnem dihanju, razponu glasu, vokalne moči, fleksibilnosti, intonaciji in kakovosti tona – da boste lahko z veseljem zapeli tudi kje drugje, ne samo, ko ste sami v avtu.

Če želite prinesti sveže tone v svoje stanovanje, si poglejte ponudbo darilnih paketov SelectBox, ki bo vas ali vaše najmlajše popeljala v svet melodij. Za vse o ponudbi kliknite TUKAJ >>.Družinska dogodivščina Škrateljc

Domišljija in pravljični junaki so že od nekdaj spremljevalci malih nadobudnežev. Da pa ne bi ostajali le v knjigah in slikanicah, lahko zdaj vaši najmlajši pravljico doživijo v živo!

V družinski dogodivščini Škateljc, katere pot se vije po poteh Polhovega Gradca, se bodo otroci srečali s pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti njegov dom! Svojo pot bodo začeli v hišici v starem parku, ki obdaja Polhograjsko graščino, od tod pa se bodo napotili po krajši nezahtevni poti ob vznožju Polhograjske gore, na kateri jih bodo čakala posebna postajališča z nalogami. Otroci bodo prejeli posebno Polhovo knjižico z zemljevidom poti in zabavnimi nalogami, s katerimi spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost. Z zabavnimi nalepkami in žigi bodo lahko označevali delčke poti, ta jih bo vodila mimo didaktičnega čebelnjaka, opazovalnice, velike jazbine, vseskozi jih bodo spremljale velike lesene živali, ki se otrokom zdijo še posebej zanimive. Poleg raznih aktivnosti, si lahko skupaj ogledate gledališko predstavo Polh in Gradec ter prisluhnete glasbeni pravljici o polhovem rogoviležu. V pravljičnem vzdušju lahko otrokom na željo pripravijo tudi poseben rojstni dan!

Med pestro izbiro otroških aktivnosti lahko svojo pravljico doživite tudi v Bevkah na Ljubljanskem barju, kjer bo otrokova misija iskanje čarobnega izreka, s katerim bodo pregnali urok močvirskih škratov, v pomoč jim bo mala škratica Lilija. Med potjo se bodo srečali z velikimi živali močvirja, manjkala ne bo niti želva sklednica, ki je osrednji lik slikanice Mali plac.

Vse o ponudbi boste našli TUKAJ >>, pravljična dogodivščina je del ponudbe darilnih paketov SelectBox, ki so odlično darilo za vsakogar, ki si želi vnesti v svoj vsakdan vsaj malo pravljice.Avtor: Sandra Požes za SelectBox

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20191114101045224Domov
Powered By GeekLog