Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20191003182921938
Kako postati Čudovito Bitje Čistega Zavedanja? Brezplačna knjiga in vaje za prebujanje.

nedelja, 6. oktober 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Dragi prijatelji, to je nadaljevanje primerjave med tolteškim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

Za osvežitev spomina so tu najprej štirje odstavki iz prejšnjega članka:

»Po prebujenju, še vedno neznana bitja so me leta 2004 aktivirala - odstranili so karmičarske blokade iz mojega energijskega telesa, sem znova nadaljeval z osebnostnim razvojem.

Ko sem se zbudil po prebujenju, sem se počutil fantastično. Bil sem miren, bister, sproščen in naravno dobre volje. Super sem bil! Prvič v življenju resnično dober.

Po nekaj dneh me je spet vrglo nazaj v staro zmešnjavo negotovosti, strahov, skrbi in neumnosti. Dan ali dva sem se tako valjal v čustveno-mentalni septiki in potem sem bil znova kot nov.

Kakšen mesec me je tako metalo sem in tja med neprijetnim starim in bleščečim novim. Novo stanje miru, jasnosti in radosti mi je bilo tako všeč, da sem želel biti stalno v tem stanju. Zato sem razvil posebne vaje, ki so za vse zelo preproste, razumljive, z lahkoto uporabne v vsakdanjem življenju in izredno učinkovite. Vaje za prebujanje.«

To je nadaljevanje, v katerem predstavljam, kaj vse boste spoznali, naredili in postali z vajami za prebujanje.

»Z njimi sem v približno enem letu opustil vse delne osebnosti in njihova škodljiva vedenja, Pomembnost in Ubogost, se prenehal spozabljati in se popolnoma stabiliziral ter ostal za stalno v Čistem Zavedanju. Že 14 let brez ene same prekinitve.

Več o vajah za prebujanje, s katerimi boste - v tolteškem jeziku:

• spoznali Zavedanje, in še več, postali boste Bitje Čistega Zavedanja
• z lahkoto ustavili notranji dialog in bili tudi ure in ure v notranji tišini
• s tem tudi ustavili svet, kot ste ga poznali prej
• postali perfektni zalezovalci delnih osebnosti
• opustili vse te škodljive porabnike koristne energije in jo tako ohranili in povečali
• se v celoti znebili ega
• se lažje naučili budnega sanjanja
• oblikovali in ojačali vašo namero do neupogljivosti ter postali brezmadežni tudi brez učitelja
• postali kandidati za prosvetljenje in spremembo v svetlobno bitje
• knjige Carlosa Castanede boste veliko bolje razumeli oziroma jih boste sploh prvič dejansko razumeli:)

v predstavitvi mojega modela za naravno življenje. Pred tem poglejmo glavne značilnosti tolteškega sistema za osebnostni razvoj.«

V naslednjih člankih bom nadaljeval s primerjavo med tolteškim sistemom in mojim modelom. Tu so osnovne vaje za prebujanje iz 1. knjige Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

Dragi prijatelji, to so vaje za prebujanje.

Z vajami za prebujanje boste postopno opustili delne osebnosti in njihova škodljiva vedenja, ter se zavedli samih sebe kot Bitij Čistega Zavedanja, čudovitih Bitij Ljubezni in Modrosti.

1. Opazujte svoje misli, občutke, čustva, besede, drže in gibe ter dejanja.

2. Ko opazite, da mislite škodljive misli, da se počutite neprijetno in izražate negativna čustva, govorite škodljive besede, da je vaše telo napeto ali in da delate škodljiva vedenja, takoj prenehajte. Ustavite se in če je možno, usedite ali uležite. Po potrebi in možnosti odidite s kraja škodljivega dogajanja.

3. Vdahnite in izdahnite in se začnite sproščati. Dihajte globje in počasneje.

4. Bodite pozorni na vaše telo in napete dele sprostite, dokler ne boste popolnoma sproščeni. Najboljše je, da imate vedno isti pristop. Začnete pri nogah in potem počasi navzgor do glave.

5. Ko bo vaše telo sproščeno, s pozornostjo začutite vaše energijsko polje. Najlažje ga boste začutili ob rokah in podplatih. Začutili boste, kako se tudi energijsko telo počasi umirja.

6. Zavedite se svojega Zavedanja. Preprosto se zavejte, da se zavedate. S tem boste premaknili pozornost s fizičnega in energijskega telesa v Čisto Zavedanje, v vašo Bit.

Sočasno boste opazili, da ste takoj in z lahkoto ustavili tudi um in vse misli. Tudi fizično in energijsko telo se bosta popolnoma umirila. Bodite nekaj časa v Čistem Zavedanju in uživajte.

7. V tem stanju potem preglejte škodljivo vedenje in dogajanje. Ne komentirajte ga, ne iščite krivcev in nikogar ne obsojajte. Samo nevtralno ga preglejte od začetka do konca. Ob tem opazujte, če boste na dogodke miselno, občutkovno, čustveno ali telesno reagirali.

Lahko se znova pojavijo škodljive misli, neprijetni občutki in čustva ter napenjanje fizičnega telesa. Če se pojavi karkoli od tega, znova ponovite vajo od začetka. Zdaj to že znate:)

8. Škodljivo vedenje si vpišite v dnevnik prebujanje. Tako boste iz ima in telesa iztovorili škodljivosti, obenem vam bo zapis koristil kot opomnik za naslednjič, ko se bodo pojavila podobna vedenja.

9. Sprejmite odločitev, da tega ne boste več počeli. Pri tem vam lahko koristi izjava:«Jaz sem ljubeče bitje.« K temu dodajte vašo novo odločitev:»Jaz ne preklinjam, ne zmerjam, ne lažem, ne obsojam, ne kradem, ne tepem...« itd. In še:«Do vseh in vedno sem prijazen in prijateljski ter govorim resnico.«

10. Opazujte vaše misli, občutke, čustva, besede, drže in gibe ter dejanja.

Dragi Palkiji, lepo se prebujajte.

Vse najboljše.

Seno

Predlagam, da vaje preizkusite. Želim vam, da spoznate neprecenljivo vrednost teh vaj za vaše in za življenje vaših dragih. Veselim se, da boste že v kratkem spoznali, kako Čudoviti ste v Resnici.

V 1. knjigi Pisem Palkijem sem predstavil tudi napredne vaje za prebujanje, s katerimi se, med drugim, lahko v nekaj minutah naučite čutiti in izžarevati ljubezen po želji.

Se nadaljuje.

Brezplačna knjiga Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda? vas čaka na naslovu: https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

Hvala, da članek, brezplačno knjigo Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda? in vaje za prebujanje priporočite tudi vašim prijateljem.

Vse najboljše za vse.

Seno

Senad Dizdarević je avtor serije knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20191003182921938Domov
Powered By GeekLog