Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190928112411302
Tečaj Pranic Healing

ponedeljek, 30. september 2019 @ 10:55 CEST

Uporabnik: Sonce

Tečaj Pranic Healing

Spoznajte svet energij Filipinskega Inštituta za notranje študije INC - Sodobne energijsle medicine (Pranic Healing) in Arhatsko jogo.

Kaj je Pranic Healing?
Zavest človeštva, znanost in tehnologija so v zadnjem stoletju močno napredovali, posledično pa tudi znanje o energijah. Pranic healing (zdravljene z življenjsko energijo) je sodobna tehnologija energijske medicine, ki se je razvijala v zadnji polovici 20. stoletja in temelji na tehničnem in preprostem razumevanju delovanja življenjske energije (prane) in naravnih zakonov.

Pranic healing je zasnoval duhovni učitelj in veliki mojster Choa Kok Sui, ki je kot kemijski inženir več kot 30 let potoval, študiral, raziskoval in prakticiral najrazvitejše starodavne tehnike zdravljenja z življenjsko energijo ter spoznaval duhovne nauke. Z ekipo naprednih zdravilcev z vseh vetrov in stopenj zdravljenja, od visoko razvitih zdravnikov uradne medicine pa do izredno jasnovidnih posameznikov, je razvil celosten sistem zdravljenja, ki ga je sistematično razdelil na dvodnevne aktivne delavnice.

Pranic healing tako danes predstavlja tehnično dovršen sistem sodobne energijske medicine, ki ga lahko na zelo preprost in razumljiv način razume in uporablja še tako zahteven posameznik. Ta sistem predstavlja nadaljevanje ene najbolj razširjenih energijske metode na svetu, reikija. Razliko med reikijem in pranoterapijo lahko pobliže spoznate tukaj >>

Na osnovnem tečaju Pranic healing se boste naučili razumeti delovanje življenjske energije (prane) in s preprostimi tehnikami lajšati lažje fizične in psihične težave.

Tečaj zajema:

Toplo vabljeni na super zabavni dvodnevni delavnici, kjer boste tudi skozi prijetno druženje odkrivali starodavne modrosti, nova znanja in tehnike, ki bodo spremenile vaš pogled na energijski svet in vas spremljale skozi življenje. Prav na vsakem tečaju se najdejo tudi sorodne duše, ki stkejo prijateljske vezi in najdejo somišljenike. Ne zamudite priložnosti za obogatenje svojega notranjega sveta!

Kaj o osnovnem tečaju menijo tečajniki lahko preberete tukaj >>

Tečaj Pranic Healing 1. Stopnja se bo odvijal 5-6. oktober v centru Pot do zdravja.

Lokacija: Šentvid pri Stični 38.

Tečaj vodi inštruktor iz Indije in bo simultano prevajan v slovenščino.

Cena tečaja je 250€

Za vse naše zveste bralce pa Pozitivke podarjajo 10% popusta. (225€)

Koda je uveljavitev popusta je SONČEVE POZITIVKE, ki jo pripišete ali poveste ob prijavi na tečaj.

Kontakt: info@pranichealing.si 031/206-886 (Jure)

VIDEO 1

VIDEO 2


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190928112411302Domov
Powered By GeekLog