Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190910193409678
Google Maps postal še boljši. Preverite, zakaj

torek, 10. september 2019 @ 19:34 CEST

Uporabnik: Sonce

Navigacijski sistem Google Maps je postal že tako uporaben, da danes brez njega praktično ne gre več, poleg tega pa ta za nameček postaja iz dneva v dan boljši. Najnovejša posodobitev predstavlja korak naprej na področju mobilne navigacije.

Ta je namreč bogatejši za možnost izbire plasti Street View oziroma uličnega pogleda, ta pa se je pridružila običajnim plastem kot so privzeta, satelitska in terenski pogled. Plast Street View je sedaj na mobilni napravah že povsem primerljiva s tisto, ki smo jo vajeni s področja osebnih računalnikov.

Nova možnost nam dejansko omogoča, da si ogledamo mesto, po katerem se bomo sprehajali, in to zgolj z dotikom za zaslon. Prikazano območje je seveda izrisano v tridimenzionalnem načinu, tako da bomo brez težav našli mesto, ki smo ga iskali in to tako na mobilnih napravah Android kot iOS.

Najnovejša različica mobilne različice navigacijskega sistema Google Maps je na voljo na spletnem portalu Google Play, in sicer na spletni povezavi https://play.google.com.

Nova možnost bo vsem uporabnikom na voljo v naslednjih nekaj tednih.

Vir: www.racunalniske-novice.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190910193409678Domov
Powered By GeekLog