Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190801093335366
Karmičarji, Serija, 9/12

sreda, 21. avgust 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: SENAD

Dragi prijatelji,

so tako cinični, da so si celo izmislili zakon, po katerem nas lahko mučijo in se izživljajo nad nami. S tem se lažno predstavljajo kot “zakoniti” lastniki naših življenj in nam vsiljujejo njihove neumnosti.

Karmični Zakon močnejšega

Karmični zakon oziroma Zakon vzroka in posledice, ali po domače zakon setve in žetve, je v resnici Zakon močnejšega. Karmičarji svoj zakon predstavljajo kot Univerzalnega in tako najvišjega. S tem se sklicujejo na višjo silo, »Kreatorja«, katero potem uporabljajo za nasilje nad nižjimi. In to predvsem z vsiljevanjem njihove, seveda lažne, razlage Sveta in Življenja.

Ker se vse v Obstoju dogaja sočasno, je »zakonitost« zakona o vzroku in posledicah, dobri in slabi karmi, nezakonita in nična. V ozadju karmičnega zakona je skrita druga, zahrbtna »zakonodaja«, z angleško kratico SSSS + R.

1. Surrender – Predaj se višji sili.

2. Serve – Služi nadrejenemu, Gospodarju, Lastniku, Komandantu, bogu.

3. Suffer – Trpi, tako boš postal boljši človek.

4. Sacrifice – Žrtvuj se za višje dobro. Za dobro višjih bitij, tudi za znanost, ki rabi žrtve. To Gospodar cinično in sarkastično zahteva od hlapca. Sam hlapca prezira, spoštuje oziroma strahospoštuje le višje, močnejše in pomembnejše od sebe.

S tem da stalno gleda, kdaj bi jih spodnesel in se dvignil nad njih. Tistega, ki se ga boji, mu zavida in se mu prilizuje, tudi ogovarja in sabotira.

Ob prvi priložnosti ga zahrbtno napade, pokonča in sede na njegovo mesto. Tako, kot je v mnogih primerih tudi njegov predhodnik zasedel ta isti stol.

5. Respect – Spoštuj Gospodarja. Hlapec se mora Gospodarju predati, v življenju in v smrti, mu služiti, trpeti in se zanj žrtvovati. Gospodarja mora tudi spoštovati, ker mu je sploh dal možnost, da je njegov hlapec in suženj.

Gospodar se hlapcu sarkastično posmehuje, ko uživa v njegovem trpljenju za Gospodarja. Sam se nikdar ne bi tako ponižal. Tako si samo misli, saj se ne zaveda, da ta isti sistem podreja in ponižuje tudi njega, že s tem ko sodeluje v njem. Le da se on kot nadrejeni ob tem bolj prijetno počuti. Vsaj tako dolgo, dokler še višji Gospodar ne stisne tudi njega.

Tudi Gospodar se je predal istemu sistemu in tudi on mu služi kot hlapec. Tudi on se žrtvuje za ta sistem in ga straho-spoštuje, le s to razliko, da ne trpi tako kot hlapec pod njim. Gospodar si je prilastil vse veselje, zato hlapec trpi za oba, pravi Božo.

Lažna šola in resnični zapor

Čim sprejmeš pravila, ki jih določa drugi, mu predaš svojo suverenost in svojo pravico do odločanja o svojem življenju. Od zdaj bo on odločal o tvojem življenju. V primeru karmičarjev o tvojem življenju in smrti, in to dobesedno.

Karmičarji odločajo o tem, kje se boš rodil, komu, kdaj, koliko bo to življenje trajalo, kakšne starše boš imel, kakšne prijatelje, sosede, kolege, kakšno ženo ali moža boš imel-a, če jo boš imel-a, kakšne omejitve in bolezni te bodo dajale, in kako boš umrl.

Kako si pravilno življenje predstavljajo karmičarji, lahko vidimo na našem planetu. O nas odločajo navadni sadisti, bitja, ki neskončno uživajo v mučenju drugih ljudi. In še dodatno uživajo v tem, da o tem lažejo in da svojo krvavo orgijo imenujejo Šola.

Resnična šola je namenjena menjavi znanj in izkušenj med enakovrednimi in enakopravnimi bitji. Karmična »Šola« nima nobene zveze z vsebino, temveč je čisti primer formalne institucije zaprtega tipa ali po domače zapora. V njem se ne prenašajo znanja in izkušnje, ampak se uči poslušnosti in podrejenosti.

V naravni šoli nihče nima pravice odločati o življenju in smrti udeležencev učnega procesa, kaj šele, da bi jih omejeval, podrejal in kaznoval.

Karmična Šola je toliko šola, kot je bila inkvizicija pravni sistem. Inkvizicija se je predstavljala kot pravni sistem za kaznovanje nevernikov. V resnici je bila to le fasada, za katero so se sadisti neomejeno izživljali nad ljudmi in uživali v njihovem neskončno hudem trpljenju.

Sadizem in mazohizem sta načina, kako razumeti, sprejeti in živeti Zlo. Možno ga je tudi zanikati, ga ignorirati, normalizirati in banalizirati kot nepomembnega in zato lažje sprejemljivega. V svetu, v katerem velja karmični sistem, po katerem mora biti najmanj polovico slabega, to je Zla, se vsakdo sreča z različnimi neprijetnostmi in nasiljem.

Nekateri preprosto ne znajo ven iz tega, saj so prepričani, da lahko preživijo v takem svetu le tako, da se temu primerno prilagodijo in se naučijo živeti z Zlom. Tudi tako, da postanejo sadisti – bolje mučiti druge, kot da drugi mučijo tebe. Ali mazohisti – če že mora boleti, naj bo vsaj prijetno:) Oboje je seveda popolnoma izkrivljeno in sprevrženo*, a je v skladu s karmičnim razumevanjem Življenja.

*Ne v moralnem smislu, temveč kot nasprotje resničnih in naravnih pomenov stvari, pri katerem se Zlo predstavlja kot Dobro, Laž kot Resnica, trpljenje kot užitek.

Karmičarji sadizem in mazohizem vpišejo v scenarije. Sadizem zato, da bi inkarnanti spoznali užitek v nasilju nad drugimi. Tako jih naredijo po svoji podobi. Z mazohizmom želijo ljudi prisiliti, da bi uživali v njihovem mučenju. Karmičarji si želijo, da bi mi še uživali v njihovem sadizmu nad nami. In to je še dodatni sadizem.

Prebujanje je pot onkraj Zla v Čisto Zavedanje. To je pot iz karmičarske mentalne, čustvene in fizične klavnice. S prebujenjem in spoznanjem naše resnične identitete Bitij Čistega zavedanja se začne postopek izstopa iz karme, iz laži, iz zablode in iz Zla. S tem, da tudi prebujenost še ne pomeni, da smo v celoti izstopili iz okolja, v katerem vladajo karmičarji in njihova nujnost Zla.

Tudi kot prebujeni bomo še naprej živeli na Zemlji, a bomo imeli jasen pogled na Zlo. Ne bomo ga več ne delali ne podpirali, ne bomo ga poskušali ne zanikati ne ignorirati, da bi tako zmanjšali ali izničili njegov učinek. Spoznali ga bomo kot to, kar v resnici je, neprijetno in boleče izražanje temeljne nevednosti o resnični identiteti vseh nezavednih bitij, ki ga izvajajo in v njem uživajo.

Vedeli bomo, da lahko živimo brez Zla, saj ga Življenje za svoje življenje ne potrebuje. Tako bomo tudi dojeli, da je karmičarstvo ena navadna laž.

Življenje z veliko začetnico ne potrebuje ne Učitelja ne Guruja ne Gospodarja ne Lastnika ne pametnjakoviča, da bi ga učili živeti. Življenje zna živeti samo in tudi živi zase. Za koga drugega pa bi, saj razen njega ne obstaja nobeno drugo Življenje. Onkraj njega pa ni ničesar in nikogar.

Se nadaljuje.

Senad Dizdarević

Avtor serije knjig "Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu".

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190801093335366Domov
Powered By GeekLog