Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190513222239525
Zatiranje, odvračanje ali ustavljanje škodljivih polžev? Učinkoviti STOP polžem z ustavljanjem na naraven način!

torek, 14. maj 2019 @ 05:03 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Piše: Mayda Ortan

Zatiranje, odvračanje ali ustavljanje škodljivih polžev? Učinkoviti STOP polžem z ustavljanjem na naraven način!

To deževno vreme jih bo zagotovo privabilo na plan. Polže seveda, škodljive polže – rdeče polže, drobne polže sivčke itd. . O tej temi je ogromno napisanega, ponujene so številne rešitve, ki so po načinu večinoma zatiranje, včasih tudi odvračanje teh nadležnih škodljivcev. A ne vse! Naša odlična naravna rešitev je drugačna, že leta je v pomoč številnim vrtičkarjem in kmetom.

Glavnina polžje zalege je v tleh. Paritev je obilna in mladi polžki prezimijo v tleh. Polžev v tleh zagotovo ne boste pobrali, tu odpovejo tudi race. Najrazličnejši polže-morni, zatiralni, odvračalni ukrepi so tu “bosi”. Prav tako najrazličnejša pokrivala – kajti glavnina polžev leze iz tal.


(Vir: fotografija internet, free photo stocks) 
Dva rdeča polža v vrtu med parjenjem. 
Iz vsake kepice polžjih jajčec se v tleh izleže cca 400 mladih polžkov, ki se sčasoma intenzivno parijo dalje.
V nasprotju s škodljivimi, uničevalnimi rdečimi polži, pa so navadni vrtni polži koristni (Wikipedia).

TAKO ZMAGOVALNO USTAVLJAMO POLŽE ŽE SEDMO PRIDELOVALNO SEZONO – na naraven način!

Učinek uporabe škropiva iz naravnega, energiziranega, homeodinamičnega (agrohomeopatskega) proizvoda Cora agrohomeopathie B1 NaturSTOP-CONTRA polži, polže iz tal požene na površje. Ko s tem škropivom škropite rastline in tla (v ciklusu treh škropljenj, kot piše v navodilih), se na energijskem nivoju krepi ravnovesje, krepi se vitalnost rastlin in preko nje tudi odpornost rastlin na polže. Vitalnejše rastline so odpornejše na bolezni in na škodljivce. Polži se v tako škropljenih ekosistemih ne hranijo – energizirana informacija, “da tu zanje ni na hrane”, jih požene iz zemlje na površje, kjer pa s škropivom vitaliziranih, na polže odpornejših rastlin in rastlinskih plodov, ne objedajo. Stradajo in se na takih površinah tudi sami izstradajo, če jih pustite; tako delijo usodo s polži na škropljenih površinah. Več-kdo pogledov na polžjo zalego, ki je bila v tleh, ne prenese in jih pobere… Tudi, če imate npr. pokrite grebene – se zgodi enako, kot piše v zgornjem tekstu- polži iz zemlje po opravljenem ciklusu škropljenja s škropivom iz proizvoda Cora agrohomeopathie B1 NaturSTOP-CONTRA polži, prilezejo na plano – skozi luknje, ob straneh ali na nepokritih potkah. O tem sem podrobneje pisala tudi v jeseni – tiste informacije so pod to povezavo.

Kakorkoli: tako imamo po opravljenem ciklusu škropljenja s škropivom iz proizvoda Cora agrohomeopathie B1 NaturSTOP-CONTRA polži večkratno korist: zemljo očiščeno polžje zalege, ki bi nenehno lezla na plano, pridelek, ki ga polži niso objedli, površino, kamor polži iz drugih površin ne lezejo radi – kajti zaznajo energizirano informacijo, da tu zanje ni hrane. Po škropljenju s škropivom iz naravnega proizvoda Cora agrohomeopathie B1 naturSTOP -CONTRA polži, so vaši pridelki užitni tudi neposredno po škropljenju (karence ni), proizvod Cora agrohomeopathie B1 NaturSTOP -CONTRA polži, pa je dovoljen tudi v ekološki pridelavi (povezava na Potrdilo!). 

TAKO z uporabo proizvoda Cora agrohomeopathie B1 naturSTOP -CONTRA polži, ZMAGOVALNO USTAVLJAMO POLŽE ŽE SEDMO PRIDELOVALNO SEZONO – na naraven način!

Nekateri sežigajo polžje hiške in polže preganjajo z vodno raztopino tega pepela. NE DELAJTE TEGA! KDORKOLI BI ZARES VEDEL, KAJ S TEM POČNE, TEGA PO MOJEM NIKOLI NE BI POČEL. VI BOSTE TO IZVEDELI V VSEBINI pod to povezavo!


SIGURNO STE ODLOČENI, DA V VAŠEM VRTU NE BO TAKO! Pridružite se številnim uporabnikom, ki z uporabo proizvoda 
Cora agrohomeopathie B1 naturSTOP -CONTRA polži, ZMAGOVALNO USTAVLJAJO POLŽE ŽE SEDMO PRIDELOVALNO SEZONO – na naraven način!

KDAJ PRIČETI S ŠKROPLJENJEM; DOZIRANJE, NAČIN ŠKROPLJENJA

KDAJ PRIČETI S ŠKROPLJENJEM:

Čakanje vas sigurno ne bo nagradilo. S škropljenjem s škropivom iz proizvoda Cora agrohomeopathie B2 naturSTOP – CONTRA polži, ZAČNITE ČIMPREJ! Škropite po tleh in po rastlinah, tako močno, da se po škropljenju pozna vlažna sled. Brez skrbi, vaši pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju (karence ni)!

DOZIRANJE IN NAČIN ŠKROPLJENJA:

Pri pripravi škropiva, škropljenju in hrambi proizvoda, je potrebno upoštevati tudi Splošna navodila za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie®, ki jih prilagamo proizvodom. Ostali spremni dokumenti so vam na voljo tudi pod povezami v razdelku Komercialni podatki in naročanje. 
4 ure po škropljenju naj ne dežuje. Po tem dež učinkov škropljenja ne izpira več.

Katero pakiranje proizvodov Cora agrohomeopathie® je pravo za vas in o priporočenem ciklusu škopljenj: odgovor je pod to povezavo.

KOMERCIALNI PODATKI IN NAROČANJE:

Cenik proizvodov
Naročila, pogoji nakupa
Katalog proizvodov
Brez karence (vaši pridelki so užitni tudi neposredno po škropljenju)
Dovoljeno v eko pridelavi                                                                                                                                                                                                                  

Splošna navodila za uporabo proizvodov Cora agrohomeopathie®
Splošna specifikacijska lista za proizvode Cora agrohomeopathie®

Varnostni list za 43% etanol m/m,  ki je nosilni medij energiziranih rastlinsko mineralnih učinkovin naravnega izvora

Proizvajalčeva garancija za proizvode Cora agrohomeopathie®

Splošni pogoji 

Več informacij: www.cora-agrohomeopathie.com

KONTAKTI:

Ph. Agrohom., Ing. Majda Ortan, s.p., Ob Meži 30, 2391 Prevalje, Email: coraagro@gmail.com, tel.: 070 820 279, www.cora-agrohomeopathie.comEN web site

VABLJENI K NAROČILU!

NOVO: Corin tedenski opomnik za zeleno nego – za sadno drevje, za vrtnine, za okrasne rastline, pod to povezavo

POVEZANE TEME: Redka znanja in vedenja, aktualna za današnji čas: V naši ponudbi je še na voljo  knjiga avtoric Majde Ortan in Miše Pušenjak, Simfonija ravnovesja. Več informacij ter o naročanju in nakupnih pogojih je pod to povezavo. VABLJENI K NAROČILU!

Za ostale nasvete za težave v pridelavi in negi rastlin, ki jih želite reševati sonaravno ali za več informacij  – pokličite me za nasvet in izvedeli boste, kako vam lahko pri tem odlično pomagajo proizvodi Cora agrohomeopathie®! Pokličite tel. št. 070 820 279 ali pišite na coraagro@gmail.com. S proizvodi Cora agrohomeopathie® izberete dobro sonaravno rešitev!

DELITE TO SPOROČILO!

Cora agrohomeopathie®: 
  Naši odlični nasveti in naravne, napredne, učinkovite REŠITVE, ki pridejo še kako prav vrtičkarjem, kmetom in vrtnarjem:
  
http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/aktualne-novice-clanki/
NOVO: http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category
/
corin-tedenski-opomnik-za-zeleno-nego-za-sadno-drevje-za-vrtnine-za-okrasne-rastline/Ortan’s Natural Quantum Powers ™ : Novice, informacije, rešitve: Zemljina elektromagnetna evolucija in krepitev naše energijske prilagodljivost nanjo:
 http://cora-agrohomeopathie.com/blog/category/the-best-life-in-quantum-powers/owers/


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190513222239525Domov
Powered By GeekLog