Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20190403121631419
Obvladajmo stres

sreda, 3. april 2019 @ 12:16 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Vabimo vas na predavanje z izkustveno delavnico

OBVLADAJMO STRES

SODOBNI PRISTOPI IN STRATEGIJE PRI SPOPRIJEMANJU S STRESOM

Današnji čas prinaša številne stresne dogodke. Ob neustreznem spoprijemanju s stresom se pojavlja negativni stres in njegovi škodljivi učinki lahko negativno vplivajo na počutje, na odnose v družini, v delovnem kolektivu in v skrajnih primerih povzroči telesne bolezni ter psihične motnje. Zato je temeljnega pomena, da poznamo in obvladamo ustrezne tehnike za zmanjšanje/odpravo stresa.

Na predavanju z izkustveno delavnico bomo uvodoma opravili pri vsakem udeležencu brezplačno testiranje stopnje zaznanega stresa preko biofeedback naprave, nato bomo podrobneje spoznali teoretične osnove sodobnih pristopov in strategij pri spoprijemanju s stresom. V nadaljevanju sledi seznanitev z teoretičnimi spoznanji in praktičnimi vajami iz možganske telovadbe, čuječnosti, asertivne komunikacije, dihalnih vaj in sprostitvenih tehnik. Na ta način bodo udeleženci pridobili temeljna teoretična znanja in praktične izkušnje, ki jim bodo pomagale pri spoprijemanju s stresom v različnih situacijah in življenjskih izzivih.

Predavanje je namenjeno osebam, ki:

Predavanje z izkustveno delavnico bo potekalo 20. 4. 2019 od 9.00 do 16.00 ure na Čufarjevi cesti 5, Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča, Centru za poklicno rehabilitacijo - enota Maribor.

Zaradi interaktivnega  in aktivnega dela na sebi je skupina omejena na deset udeležencev. Prijave zbiramo do 15. 4. 2019, na številko 041/924-078 ali pa se prijavite na pvita@siol.com.

Cena šest urnega predavanja z izkustveno delavnico znaša 85€ na osebo. V ceno je vključeno testiranje stopnje zaznanega stresa preko biofeedback naprave, izvedba predavanja z delavnico, prigrizki in pijača ob odmorih, kosilo, gradivo.

V Terapevtskem centru Psihovita Maribor izvajamo tudi psihoterapevtske programe v obliki individualne, zakonske/ partnerske, družinske in skupinske terapije. Pri nas boste našli čas in prostor zase, da skozi dialog s terapevtom prečutite svojo življenjsko zgodbo in vnesete želene spremembe v svoje življenje.

Več o programih in dogodkih si lahko preberete na naši spletni strani: http://www.psihoterapijamaribor.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20190403121631419Domov
Powered By GeekLog