Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20180911200105851
Vabilo na brezplačno predavanje Življenje: usoda ali svobodna volja?

torek, 11. september 2018 @ 20:01 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Vabilo na brezplačno predavanje
Življenje: usoda ali svobodna volja?

Prostega časa navadno nimamo veliko, zato ga želimo namenjati le stvarem, ki so ga vredne. To velja tudi za predavanja, ki se jih odločimo obiskati. Tudi če so brezplačna, pričakujemo, da bomo slišali kaj zanimivega, koristnega in pomembnega. Danes vas vabim na eno takšnih. Obljubljam, da boste izvedeli stvari, zaradi katerih boste lahko pozitivno spremenili odnos do sebe in svojega življenja. Izvedeli boste, kar sicer govorim svojim strankam na svetovanjih: kaj moramo razumeti o življenju, da ga lahko polno in svobodno živimo; kaj moramo razumeti o sebi, da ne postanemo ujetniki lastnih čustev ter kaj moramo vedeti o Djotišu, da nam je lahko v nepogrešljivo oporo, tudi ko gre za najpomembnejše življenjske odločitve. 

Predstavljajte si, kako bi bilo, če bi šli na potovanje brez zanesljivih podatkov o poti in cilju, brez zemljevida ali navigacije in brez informacij glede vremena. Danes je za večino nas to skoraj nepredstavljivo. Ker vemo, da so nam vse potrebne informacije kadarkoli na voljo, se z njimi pravočasno opremimo, da je potovanje čim bolj prijetno, brez nevšečnosti, ki bi nas sicer lahko doletele. Kaj pa, ko gre za naše najpomembnejše potovanje - potovanje skozi lastno življenje? Ali smo tu tudi podprti s potrebnimi informacijami, da bi lahko zanesljivo krmarili v zamišljeni smeri, na načrtovan način, ne pa živeli na slepo, prepuščeni naključjem? Mislim, da ne, kajti sicer v življenju ne bi doživljali toliko negotovosti, razočaranj, stisk in trpljenja. Žalostno pri tem je, da so nam vse potrebne informacije o življenju ves čas na voljo, da so vsem dostopne, a jih ne uporabljamo. Ne moremo si pomagati z njimi, ker zanje preprosto ne vemo.

Na življenje lahko gledamo na dva načina: da je vse zgolj naključje ali pa, da naključij ni in se vse dogaja po nekih zakonitostih. Če zakonitosti so in bi jih poznali, ali bi nam bilo lažje? Ali bi se z boljšim razumevanjem sebe in življenja lahko ognili razočaranjem, stiskam in neuspehom? Prepričana sem, da bi se lahko. Trdno verjamem, da življenje samo po sebi ni solzna dolina, ampak neskončni tok priložnosti; da nas skozi življenje ne vodi usoda, ampak naša svobodna volja; da je del nas prirojen, del pa pridobljen, a je kljub temu naš zavesten odnos do sebe in življenja pomembnejši od obeh. Življenje nam ne sodi, nas ne obsoja in ne kaznuje. Odvija se v svoji smeri, po nepisanih zakonih, nepristransko in predvidljivo. V teh okvirih je naš vpliv nanj dosti večji, kot si mislimo. 

Do tega sem prišla skozi leta raziskovanja, ko sem iskala odgovore, da bi razumela lastne težke izkušnje. Najbolj me je prepričala modrost, ki sem jo našla v vedskem pogledu na življenje in v Djotišu. Pomagala mi je razumeti, zakaj je v največji meri od nas odvisno, kako bomo doživljali življenje; da imamo svobodno voljo; da mnogo lažje zavestno ustvarjamo prihodnost, če vemo, kam nas usmerja preteklost; kateri štirje cilji so ključni za naše zadovoljstvo; s kakšnimi danostmi smo prišli v to življenje ter kako lahko izkoristimo tiste, ki so nam v oporo in izboljšamo ostale, ki bi nas lahko ovirale; kakšna je povezava med našimi današnjimi občutki in situacijami, ki jih bomo doživljali jutri; katero področje življenja bo v določenem obdobju v središču naše pozornosti in kako bomo do njega v izhodišču naravnani; kaj in kdaj bi zaradi svoje izhodiščne naravnanosti lahko doživeli ter kako se izkušnji, ki je ne želimo, pravočasno ogniti. 

Zaradi odgovorov, do katerih sem prišla, je moje življenje danes lepo. Ker verjamem, da nam bo vsem lepše, če nam bo lepše kot posameznikom, želim prispevati svoj del k temu, da bi bilo v naših življenjih čim manj strahu in čim več veselja. S tem namenom vas vabim na dveurno brezplačno predavanje Življenje: usoda ali svobodna volja?

Brezplačno predavanje bo v četrtek, 13. septembra, ob 18. uri v Ljubljani, na Ižanski 10, v prostorih Biotehničnega izobraževalnega centra BIC (nasproti Botaničnega vrta). Govorili bomo o tem, da ima naše življenje v vsakem trenutku svojo smer. Povedala bom, kako jo je z Djotišem možno spoznati in predvideti njen bodoči potek. Na kratko bom razložila, kako lahko to smer z uporabo svetovalne metode IzaQ ohranimo ali pa spremenimo. Na koncu boste izvedeli, kje in kdaj se tega znanja lahko naučite tudi vi. Če čutite, da bi vam bilo s takšnim znanjem lažje živeti in se ga želite naučiti, bo v četrtek po predavanju tudi priložnost za vpis. 

Predavanje je brezplačno, vendar je število mest omejeno, zato je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na mateja.kunc@izaq.si  ali 051/422-444. Več o svetovalni metodi IzaQ, Djotišu in šolanju lahko preberete na www.izaq.si/sola-vedske-astrologije-djotis.html, ali prisluhnete pogovoru za poslušalce radia Robin http://www.izaq.si/mediji.html. Vtise naših dosedanjih študentov boste našli na www.izaq.si/izjave-udele-encev.html. Za našo jubilejno 15. generacijo študentov smo letos pripravili prenovljen program, obogaten s tedenskimi vajami, ki bodo potekale v različnih krajih po Sloveniji, bližje vam: v Ljubljani, Mariboru, Velenju, Kopru in Novi Gorici. 

Prisrčno vabljeni v četrtek!

Mateja Kunc, univ.dipl.ekon, učiteljica Djotiša in predavateljica, svetovalka ter motivacijska terapevtka

O predavateljici: Mateja Kunc je univerzitetna diplomirana ekonomistka, nekoč uspešna menedžerka, danes pa raziskovalka življenja, motivacijska terapevtka in predavateljica, osebna in poslovna mentorica ter učiteljica djotiša in svetovalka. Spoznala je, da življenje ni niti pravično niti krivično, pač pa nepristransko in predvidljivo, da ga ne določajo zunanje okoliščine, ampak naš odziv nanje, da sreča v življenju ni odvisna od tega, kdo smo, kaj delamo ali koliko imamo, ampak se resnični uspeh meri v številu doživetih radostnih trenutkov. Na teh spoznanjih je osnovala Inštitut IzaQ in svetovalno-terapevtsko metodo IzaQ ter ustanovila Šolo vedske astrologije Djotiš. Na svoje študente prenaša brezčasno modrost vedskega časa, ki jih kot nekakšen življenjski zemljevid zanesljivo vodi v življenju. Preberite si več o predavateljici.

 

Klikni sliko za povečavo.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20180911200105851Domov
Powered By GeekLog