Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20121204124143658
Dobrodelna akcija

torek, 4. december 2012 @ 05:04 CET

Uporabnik: Sonce

Prihaja čas veselja, radosti, obdarovanj. December je čas, ko si iskreno zaželimo novih možnosti, ljubezni, veselja in zdravja. Naj odide slabo in pride novo, boljše. Ta čudovit mesec pa ne pomeni toliko odraslim, kot predvsem otrokom. Potrpežljivo čakajo bližajoče se dneve, ko se prikažejo dobri, beli možje.

Zavedava se veselja in iskrivih oči otrok ob darilu, presenečenju, ki ga dobijo. Zavedava pa se tudi, da si vsak starš žal ne more, oziroma si težje privošči dodatne izdatke za izpolnitev vseh otroških želja.

Zato sva se odločila, da popestrimo praznike otrokom ogroženih slovenskih družin in pomagamo staršem iz stiske.

Tukaj se obračava na vas Dragi starši, Stari starši, Prijatelji, Otroci, Mladi, Veseli, Ustvarjalni, Pogumni, vsi, ki ste bili nekoč otroci, da se pridružite naši Dobrodelni akciji – Podarimo veselje ter prispevate za iskrive oči otrok.

Akcija bo potekala od 3. 12. – 22.12.2012

Kaj zbiramo?

Kje zbiramo?
Igrače in vse ostalo lahko prinesete na Gorjančevo ul.1, Lj – Bežigrad ali Prečno ulico 6, Lj - Center med 15 – 19 uro oziroma po predhodnem dogovoru na info@rubirudi.com. Za vprašanja ali informacije o akciji sva na voljo na 040/666 967 in 040/415 211

Kako bo akcija potekala?
Igrače bova podarila staršem in seveda njihovim otrokom, ki se nama bodo pisno javili, poslali e-mail, ali naju drugače seznanila s svojo stisko. Knjige, šolske potrebščine, družabne igre pa bova podarila zavodom in kriznim centrom z otroci, ki potrebujejo pomoč.

Poziv staršem, ki potrebujejo pomoč za svoje otroke

Z velikim veseljem se bova potrudila uresničiti vaše želje.

Iskrena hvala za vašo dobrosrčnost

Rubi&Rudi
http://rubirudi.com/dobrodelna-akcija/

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20121204124143658Domov
Powered By GeekLog