Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20121018233653880
Ali bodo lahko telesnim clicam podaljšali življenje

četrtek, 18. oktober 2012 @ 23:36 CEST

Uporabnik: kajster

Začel se je letošnji ples prestižnih Nobelovih nagrad | Dnevnik
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dne...

Včeraj se je začelo podeljevanje letošnjih Nobelovih nagrad. Prvo v seriji sta prejela znanstvenika John B. Gurdon in Šinja Jamanaka, in sicer za dosežke v medicini. Odkrila sta namreč, da je dozorele celice mogoče reprogramirati, da te postanejo nedozorele, s tem pa so se sposobne umestiti v vsa t…

Komentar:
To odkritje, da lahko celici spremenijo gen in s tem obnovijo celico za nadaljnje življenje, je vsekakor genialno odkritje, kar teoretično pomeni da bo celica živela še eno dobo svojega življenja, kar obenem pomeni, da če bi vse celice imele to lastnost, bi tudi telo preživelo kar precej daljšo dobo svojega obstoja!

Tudi meni je uspelo razvozlati uganko: zakaj zbolimo in kaj je potrebno za ozdravitev?

Prišel sem do spoznanja, da so celice odgovorne za zdravje in življenje svojega telesa, toda kako naj to uspejo, to odkriva moja študija: »Biotronika nova veda«, ki temelji na novih odkritih energijskih naravnih zakonih, na osnovi katerih je možno dodajati celicam njihovo življenjsko energijo, brez zdravil ali drugih dodatkov, toda le z ustvarjenimi energijami v okolici telesa, ki lahko izhajajo iz uporabnih predmetov, kot so oblačila, obutev postelja z posteljnino in vse tudi drugo, kar je možno industrijsko proizvajati na osnovi novih dimenzijskih in oblikovnih normah, kar pomeni za industrijo veliko dela in večje dohodke!

Konrad Ajster

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20121018233653880Domov
Powered By GeekLog