Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20110608192539677
Dobrodelnost

sobota, 11. junij 2011 @ 05:02 CEST

Uporabnik: ayana

Na tem svetu živi veliko ljudi v neznanju, bolečini trpljenju strahu za svoje pridobljene vrednote, ki so večinoma materialnega izvora z vprašanjem: »Kako da obvarujemo svoje premoženje?« So sužnji svojih potreb, ne zavedajoč se, kam so izginile mladostne sanje in ideali iz začetne poti ter vse prave vrednote duše.

Človeštvo gre skozi fazo cikličnih sprememb, ki nas ne sprašujejo, če smo pripravljeni. Smo zgolj udeleženci božanske igre, v pričakovanju, da nam bo dana priložnost prevzeti svoje mesto in odigrati del napisanega scenarija.

Vsi smo, nekako na svoj specifičen način, postavljeni pred dejstvo, da naš planet gre naprej z nami ali brez nas. Vsekakor je naša odločitev, kje se vidimo.

Sprašujem se, do kdaj bomo varuhi vse te krame, ki nas fiksira in zadržuje na starem mestu, v stari energiji, v starih prepričanjih.

Res nimamo druge izbire?

V vrtincu mnogoterih informacij iščemo odgovore na vprašanja, kje se nahajamo in kako naprej. Vsak, ki se je odločil delovati na humanitarnem področju ima samo eno vizijo: Ustaviti trpljenje, bolezni ter lakoto na tem svetu! Imamo enotno motivacijo, enotno prošnjo in potrebujemo pomoč sočloveka.

Sami ne zmoremo narediti veliko, sami smo nemočni in šibki v poplavi vseh pomoči potrebnih. Zavod »EkoAlt Vindol« v sodelovanju s TWIMC, ki ga vodi naš rojak Gašper Orehek, prosimo za botrstvo na daljavo za enega ali več otrok.

Otroci bi vedeli, kdo je njihov dobrotnik, pa tudi boter bi vedel komu pomaga. Boter bo na željo občasno prejel poročilo, kako otrok napreduje, z otrokom se bo lahko dopisoval ali ga celo obiskal v Indiji in se tako osebno prepričati, kam gredo njegova sredstva.

Odziv na prošnje za boterstvo na daljavo je enkraten, 65 otrok je že dobilo botre!

V mesecu juniju se začenja novo šolsko leto,zato nujno potrebujemo pomoč za sedem deklic v zadnjem letniku osnovne šole.

Upam, da se ponovno odzovejo dobre duše ter nam pomagajo.

www.vindol.org

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20110608192539677Domov
Powered By GeekLog