Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20110316173225651
Dobrodelni projekt Leo Kluba Ljubljana Tivoli in Leo kluba Ljubljana

sreda, 16. marec 2011 @ 17:32 CET

Uporabnik: bole

»POMLADNI KONCERT«

V sredo, 30. marca 2011, ob 20:00 uri se bodo v dvorani Lucijana Marije Škerjanca Konservatorija za glasbo in balet (Ižanska cesta 12, 1000 Ljubljana) predstavili učenci Konservatorija, po koncertu pa bo sledilo še krajše druženje ob pijači in prigrizkih ter spoznavanje naših malih talentov.

V Leo klubih si prizadevamo za pomoč predvsem najrazličnejšim skupinam mladih. Tako smo že pomagali posameznikom v ekonomsko šibkejših družinah, obolelim otrokom, otrokom s posebnimi potrebami in vsem drugim, za katere smo čutili, da potrebujejo našo pomoč. Zato je pomemben del naše dejavnosti zbiranje sredstev za pomoč z organiziranjem različnih akcij, kot so prodaja novoletnih čestitk, zbiranje igrač za otroke, gledališke predstave, koncerti in podobno.

Tokrat v sodelovanju s Konservatorijem za glasbo in balet v Ljubljani, pripravljamo dobrodelni simfonični koncert, s katerim želimo pomagati mladim talentom glasbene in baletne šole.

Konservatorij je s številnimi nagradami na regijskih, državnih in mednarodnih tekmovanjih dosegel zavidljiv uspeh. S svojim glasbenim in plesnim repertoarjem je tudi na poklicnih odrih dosegel visoko raven, zaradi česar je treba ustanovi brez dvoma priznati pomen inštitucije, na kateri v veliki meri sloni slovensko glasbeno in baletno poklicno izobraževanje.

Zbrani izkupiček od prodaje vstopnic bo namenjen sofinanciranju udeležb na raznih tekmovanjih in delavnicah v tujini tistim ekonomsko šibkejšim dijakom, ki jih bodo profesorji zaradi njihove nadarjenosti posebej predlagali. Za izvedbo namenske uporabe sredstev pa bo skrbel Šolski sklad pri KGBL.

VLJUDNO VABLJENI!

Vstopnice za ceno 14 EUR lahko kupite v predprodaji pri članih Leo kluba Ljubljana Tivoli in denar nakažete neposredno na transakcijski račun Leo kluba Ljubljana Tivoli na 27000-0000073995 na Factor banki s pripisanim imenom in priimkom ter pripisom Pomladni koncert.

Več informacij:
Anja Polajnar
anja.polajnar@gmail.com
031 779 084
FaceBook:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=167083206677928

Koncert bo trajal 50-55 minut.
PROGRAM
Igral bo SIMFONIČNI ORKESTER KONSERVATORIJA ZA GLASBO IN BALET LJUBLJANA
DIRIGENT: Tomaž Habe
Lucijan Marija Škerjanc: Slavnostna uvertura
Wolfgang Amadeus Mozart: Cosí fan tutte, Una donna a quindici anni (Ženska petnajstih let), arija Despine
Solistka: Jerica Steklasa, sopran
E. Grieg: Koncert za klavir in orkester v a - molu, op. 16 – Allegro molto moderato
Solist: Tomaž Hostnik, klavir
M. Bravničar: Belokranjska rapsodija
M. Ravel: Bolero

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20110316173225651Domov
Powered By GeekLog