Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20100708120457291
Zaposleni v Vzajemni smo zbrali preko 200 knjig za otroke iz socialno ogroženih družin

četrtek, 8. julij 2010 @ 12:04 CEST

Uporabnik: Sonce

Predstavniki zaposlenih v Vzajemni smo Centru za socialno delo Ljubljana-Šiška predali preko 200 otroških knjig, ki smo jih zaposleni zbrali za otroke iz socialno ogroženih družin. Knjige sta prevzela direktor CSD Ljubljana Šiška Miha Rotar in socialna delavka pri CSD Irena Velič, saj bodo v okviru centra za socialno delo poskrbeli, da knjige prejmejo otroci iz socialno ogroženih družin.

V Vzajemni smo se zaposleni na lastno pobudo odločili, da na interni strateški konferenci, ki smo jo imeli v maju, zberemo otroške knjige, ki jih ne potrebujemo več, in jih podarimo tistim, ki nimajo sredstev za njihov nakup.

Razprava na strateški konferenci Vzajemne je bila namreč namenjena teoretični obravnavi koncepta družbene odgovornosti, ki pa jo zaposleni želimo udejaniti tudi v praksi. Zato smo se glede na to, da je letos Ljubljana prestolnica knjige, odločili, da tokrat otrokom iz socialno ogroženih družin podarimo knjige. Tako smo v enem dnevu zbrali preko 200 zelo lepo ohranjenih knjig – od tistih za najmlajše do tistih za najstnike – in upamo, da jih bodo z veseljem prebirali.

V CSD so bili donacije zaposlenih iz Vzajemne zelo veseli: »Na našem centru imamo dnevne stike z družinami, ki so v stiski in ki so vsake tovrstne pomoči izjemno veseli, zato se zahvaljujem zaposlenim v Vzajemni, da so pripravljeni pomagati,« je dejal direktor CSD Ljubljana Šiška Miha Rotar.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20100708120457291Domov
Powered By GeekLog