Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20090710115547423
Prošnja za sodelovanje

petek, 10. julij 2009 @ 11:55 CEST

Uporabnik: Lea7

Prošnja za vse poete, da dajo svoj glas svetu.

Vsakodnevna preobremenjenost vrti čas s svetlobno hitrostjo. Iz nas črpa energijo, jemlje voljo, upanje, povzroča stres. Počasi se začnemo zapirati sami vase. Prikrade se občutek nezadovoljstva, pomanjkanje tolerance kar vodi k nasilju.

Za nekatere se je čas ustavil že ob rojstvu. Pomanjkanje jih vodi do roba, ko so že na zadnjih nitkah z močmi. Nekateri žal prehitro izgubijo boj za obstanek.

Tukaj sem tudi jaz. Sedaj, v tem trenutku. V zavedanju, da sem kaplja, ki se zliva v tok življenja. Ljubeče srce daje čistino, pogled v globino in občutja usmerjajo njen tok. Drobne kaplje dajejo svežino, dih, ki oživlja, daje pogoje za novo rast. Zlitje kristalov tvorijo čudoviti tok, ki se združuje z vsemi tokovi. Tvorijo ocean, ki prebuja vsemogočne valove. Mi smo ta val, njegov pogon, da začutimo lepoto obstoja.

Bodi kaplja, ki daje dih, se zliva v tok. Tvori z menoj mogočen val, ki naznanja nov svet. Svet, v katerem dlan drži dlan in tvori harmonijo.


Heart of gold

Inside your body, deep in your soul,
there is a heart, a heart of gold,
the energy flow, like a river in your vein,
love can cure all the pain.

hope-home-international.org

Prošnja za vse ostale:
Svet je pred novimi izzivi, novimi načini kako preseči notranje razlike in bolečine. Podajmo si Toplino, podarimo jo predvsem tistim, ki nas ta trenutek najbolj potrebujejo. Tem, ki so že skoraj šli v pozabo. Povežimo se preko tega kar nas združuje: ljubezen.

Kot avtor in koordinator projekta VAL Water želim povabiti k sodelovanju vse tiste, ki se zavedajo povezovanja nas vseh za boljši jutri.

Sem the member of exucutive board – president Europe www.hope-home-international.org (NGO - Hope Home International iz Cote d'Ivoire – Ivory). Uradno jo zastopam na področju Evrope ter koordiniram logistično podporo povezovanja.

Temelj Vizije je graditev skupnih kohezivnih in sinergijskih projektov z vsemi posamezniki, nevladnimi organizacijami, podjetji in ostalimi, ki zmorejo narediti korak dalje.

Andrej Keber

Phone: +386-5-993-23-52
Mobile: +386-40-746-259, +386-41-719-321
Mail: info@webslovenia.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20090710115547423Domov
Powered By GeekLog