Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20090127100153600
Zvočna invokacija vseprežemajoče Ljubezni: preporod v zvoku kristalov in ansambla gongov

sreda, 28. januar 2009 @ 10:01 CET

Uporabnik: Mojca Morya

Zvočna invokacija vseprežemajoče Ljubezni: preporod v zvoku kristalov in ansambla gongov

Ob svetovnem dnevu zdravljenja z zvokom, ter ob prazniku ljubezni, ki sta oba 14. februarja, vas dan zatem vabimo na izjemen energijsko - zvočni obred invokacije vseprežemajoče Ljubezni.

Cel ansambel številnih zvočnih terapevtov in umetnikov mednarodne zasedbe skozi zvoke instrumentov prevaja vibracije namere, ki je vsakič določena in skupna. Tako se ustvari res močno energetsko polje vibracij, ki omogočajo pospešen evolucijski proces vsakemu udeležencu v skladu z njegovo pripravljenostjo in namero.


Tokratna invokacija je posvečena uglasitvi in preporodu vsake celice telesa, vsakega atoma našega Bitja v vseprežemajoči Ljubezni, kar pomeni tudi uglasitev našega "malega jaz-a" z našo visoko vibracijsko resnično naravo, z našimi najvišjimi potencijali.

Po končani zvočni invokaciji bo tudi tokrat igral ansambel Šambala, s katerim ste mnogi na zadnjem koncertu zapeli in zaplesali ter izrazili željo, da si želite tako silvestrovanje....

To bo že tretji koncert ansambla gongov in kristalnih skled; na prvem ob zimskem solsticiju se je zvočno preporajalo 140 in na drugem ob prvi polni luni novega leta prek 200 udeležencev.

PREBERITE OSEBNA IZKUSTVA nekaterih udeležencev prejšnjih dveh koncertov - na dnu teksta.

Vabljeni na doživetje celostnega preporoda in transformacije zavesti:

VELIKI ZDRAVILNI KONCERT - ZVOČNA INVOKACIJA VSEPREŽEMAJOČE LJUBEZNI

nedelja, 15. februar 2009 ob 19 uri v LJUBLJANI
natančen naslov bomo sporočili prijavljenim

ANSAMBEL gongov, kristalnih skled, didgeridooja, šamanskih bobnov, piščali in vodenega vokala Mojce Morye Malek in gosti mednarodne zasedbe:
Sergeja Groegl, Aleš Beranič, Duško Zupanič, Robert Jarc, Michal Litwa Litwiniec, Mia Frangeš, Vedran Petrak, Natalija Štante, Višnja Bimen, Svemir Vranko ter ansambel Šambala:. Matej.Jagat, Simon-Puritan in Franci-Padma.

Tudi tokratna zvočna invokacija bo za tiste, ki boste želeli, OJAČANA S TRANSFORMACIJAMI THETA HEALINGA.

Vsem prijavljenim bomo poslali podrobnejše informacije in napotke za pripravo na zvočno regeneracijo.

Peli bodo gongi Zemlje, Sonca, Lune, Saturna, Plutona, Neptuna, Sedne, Jupitra ... in družina kristalnih skled kvarca, roza kvarca, ametista, kianita, platine... didheridoo-ji, šamanski bobni, flavte... ter seveda vokali,

V SKUPNI NAMERI INVOKACIJE UGLASITVE VSAKE CELICE, VSAKEGA ATOMA NAŠEGA BITJA Z VSEPREŽEMAJOČO LJUBEZNIJO TER NAJVIŠJIMI POTENCIJALI NAŠEGA ŽIVLJENJA.

KONCERT- zvočna invokacija - SE BO ZGODILA tudi v MARIBORU, v petek, 13. februarja.

Cena celostne zvočne regeneracije v Ljubljani je 20 eurov, v Mariboru pa 15.

Za rezervacije in dodatne informacije pišite ali pokličite na:
mojca.morya@gmail.com; mobi 031 826 345.

Več o nas: www.muza.si

IZKUSTVA UDELEŽENCEV:

1.Ko sem že prepričana , da sem bila na najboljšem koncertu , me vedno znova prijetno presenetiš. Z eno besedo bilo je čudovito . Upam , da se bo zgodilo še več tako čudovitih koncertov . B.

2. Opis lastne izkušnje: koncerta sem se udeležila prvič. Takoj na začetku sem doživela izven telesno izkušnjo, potem so se mi začele prikazovati dogodki in podobe, skozi katere sem doživela uvid, zakaj se v določenih situacijah poslužujem neučinkovitih in neustreznih vzorcev vedenja. Ko sem odhajala domov, se mi je takoj porodilo vprašanje smisla dolgih psihoanalitčnih terapevtskih seans, kjer z mnogo besedami ozaveščamo to, kar sem jaz doživela že na prvi invokaciji. Po tej izkušnji sem se ( v podobah seveda), začela dvigovati proti svetlobi, pravzaprav je bil to velik svetleči disk in iz mene so odpadali stari ponošeni plašči. Na koncu sem se spremenila v svetleče bitje, ki se je združilo s tem diskom. Z.

3. Bilo je noro dobro! Sem tudi videl na pripravah da se zelo potrudiš, da obiskovalci veliko odnesejo. Tudi sam včasih poslušam Devo ali pa tebe, ko pojeta Gayatri in še sam zraven prepevam. Tudi moji kolegi, ki so bili prvič, so bili fascinirani nad energijo tvojega glasu in tem da znaš tako lepo peti. M.

4. Mene je zvok gongov prav napolnil tako, da še zdaj ne vem, ali nisem spal zaradi lune, ali zaradi njih :) Hvala vam. S.

5. V nedeljo sem bila na invokaciji in bilo je carobno. sploh nimam besed. J.

6. Moram ti povedat, da si naredila tako čudovito stvar v nedeljo. Bravo in hvala. Si resnična lightworkerka.
In ta tvoj zdravilni glas! Še vedno mislim, da bi morala posneti kakšen vokalni album, ker to je čudovito.
Tam sem ležala in jokala, jokala, jokala, jokala. I.

7. Bila sem na decemberskem in januarskem vašem koncertu. Prvi me je pošteno pretresel, na drugem mi je bilo že zelo lepo in sem hvaležna za obe dve izkušnji. A.

8. Koncert je bil fantastičen,to kar doživljaš tam in kasneje se ne da opisati z besedami, to moraš doživeti.Zato vsakemu, ki me vpraša kako je bilo odgovorim pridi in doživi.Hvala še enkrat in lahko bi se videli vsak mesec.V.
9. Ja pozdravljena Mojca, bilo je res lepo na gongih ob polni luni in najbolj mi je všeč, če je všeč tudi tistim, ki jih na novo povabim in res jim je bilo.
Kar tako naprej.Vse lepo in veselim se že noviš zvočnih dogodkov z Vami - res ste super, M.

SLOVAR nekaterih besed:

* ZVOČNA INVOKACIJA: Udeleženci se leže "kopajo" v valovih izobilja energij pesmi Svarstva, ki želi biti udejanjena v določenem trenutku. Vsak ima edinstveno izkustvo, vodeno s strani njegove namere, notranjega vodstva, njegovih trenutnih potreb, kakor tudi njegove pripravljenosti, odločenosti in odprtosti za izkustva, kot so:

* uglasitev s svojimi izvornimi vibracijami,
* buditev ustvarjalnih, vedenjskih...potencijalov,
* preobrazbe in zdravljenja na kateremkoli nivoju,
* vpogledi, navdihi....,
* osvoboditev starih zapisov, programov, spominov...
* izkustva onkraj kriterijev časa, prostora, materije,
* predvsem pa transcendenca zavesti, ki pa za seboj potegne transcendenco vsega našega Bitja.

* Zvok KRISTALNIH POSOD - KAKO DELUJE: zavibrira možganske valove in omogoča doživljanje višjih nivojev zavesti. Pospeši izločanje telesnih hormonov, ki med drugim omogočajo:
- pomlajevanje,
- jačanje volje in krepitev življenjske energije,
- bujenje ustvarjalnih potencijalov,
- premagovanje odvisnosti,
- lajšanje bolečin...
Glasbo kristalnih posod lahko programiramo; kvarc kristal kot holografska svetlobna šablona je sposoben sprejemati, hraniti in prevajati miselne forme. Čisti kvarc vsebuje cel svetlobni spekter. Glasba kvarc kristala prevaja vibracijo bele svetlobe, ki se končno razprši v mavrico in deluje direktno na naše čakre.

* THETA HEALING: energijsko zdravljenje in transformacija zavesti, ki omogoča trenutne preobrazbe na kateremkoli nivoju in področju našega življenja.

Organizator dogodka je:
Muza Izobraževanje in umetnost, Mojca Malek s.p., Prežihova 7, Maribor

ZVOK NI NADOMESTILO ZA POSEGE TRADICIONALNE MEDICINE.

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20090127100153600Domov
Powered By GeekLog