Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20081231220033356
Življenje - pot resnice, luči in ljubezni

četrtek, 1. januar 2009 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

POMOČ PRI REŠEVANJU TEŽAV IN ODKRIVANJE NOTRANJE RESNICE

Nudimo vam pomoč pri reševanju vaših  življenjskih problemov in pri odkrivanju vaše notranje resnice.
www.zivljenje.com

ŽIVLJENJE – pot resnice, luči in ljubezni

Ljubezen je edina in najmočnejša sila, ki premaga vsako težavo. Živa bitja na zemlji želimo prejemati resnico, ljubezen in svetlobo. Vsi pa se moramo naučiti vse to tudi dajati. Ljubezen je vodilo sveta in edina sila, ki nas lahko združi. Vse ostalo je pot po kateri hodimo, se srečujemo in delimo usodo. Poti so različne. Vezane so na naša pretekla dejanja. Delati dobro, pomeni tudi žeti dobro. In obratno, delati slabo pomeni tudi žeti slabo.

Na tej zemlji nismo zato, da delamo slabo in da uveljavljamo svojo voljo, ampak da spoznamo svoje zmote, jih odpravljamo, se učimo in zaživimo polno življenje, v skladu z božjo voljo ali z najvišjo zavestjo.

Nihče od nas ne preide te zemeljske poti, brez da bi šel čez trpljenje..

Mnogi poskušajo z lažjo premagovati težave. Taka pot ostane vedno nedokončana. V tem ali kateremkoli drugem življenju se bomo morali z vsako svojo  zmoto soočiti in jo opustiti.

Vedno nam ostaja svobodna volja. Lahko se zazremo vase in se vprašamo, zakaj se nam dogajajo slabe stvari, kaj moramo pri sebi spremeniti. Lahko pa še naprej poskušamo svoje breme odložiti na druge in jih kriviti za svoje težave.

Nihče  nam bremena  ne more odvzeti.  Soočiti se bomo morali s sabo, s svojo osebnostjo, s svojo notranjostjo. To znamo brez vprašanj in prelaganj bremena na druge narediti, kadar nam je zelo hudo. Takrat naredimo vse zelo spontano in hitro. Znamo se zazreti vase, moliti, prositi, celo rotiti. Vendar zakaj šele takrat, ko je že prehudo? Imamo res čas šele takrat?

Se znamo ustaviti sami?

Naše življenje bi bilo polnejše, če bi tako živeli vsak dan in vsak trenutek. Ne z obsojanjem drugih, ampak z poglabljanjem vase in odkrivanjem notranjih resnic in modrosti.

Življenje bi postalo lepo in kvalitetno, polno ljubezni in miru.

Naše življenje je naloga, ki jo moramo opraviti. S sabo lahko odnesemo le srečo ali trpljenje. Vse nas doleti enaka usoda. Življenje je samo eno, prehajamo ga večkrat. Ne bomo ga zmogli vedno živeti s hrepenenjem po božanskem miru in ljubezni. Moramo ga ustvariti z delom na sebi. Veliko ljudi sebe vidi v najboljši luči, želi živeti mirno in spreminjati druge. Toplota, ki je v nas zasije navzven, ko znamo odpreti vrata srca in lahko drugi vstopijo brez, da bi bili obsojeni ali mi ranjeni. Toplota in ljubezen je v nas samih, moramo se je naučiti uporabiti kot najmočnejše orožje za odpravo slabih stvari v naših življenjih. Vsak problem nam nakazuje, da nekje delamo napako. Vsi problemi so rešljivi, vendar ne na način, kot je naša volja. Rešitev pozna višja zavest, bog, sila, ki nas je ustvarila.

Do teh spoznanj vas vodimo preko kanaliziranih sporočil ter vam uspešno pomagamo pri reševanju težav s pomočjo širokega spektra tehnik, ki jih izvajamo.

Milka Lapajne

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20081231220033356Domov
Powered By GeekLog