Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20081102210124367
Spremembe prihodnjih let in stik s predniki

ponedeljek, 3. november 2008 @ 05:05 CET

Uporabnik: Astrogaia

Tekst sem pripravila Gaia po vprašanjih zastavljenih mojstru Koot Hoomiju: Tokrat vam ne bom pisala astrološkega kolendarja, saj razen poznega jesenskega dežja, ki si bo podajalo roko z vetrom, nimam kaj dodati, razen tega, da boste v zelo intenzivnem obdobju, v katerem bo najbolj izrazita hitrost vsakodnevnih sprememb.

Letošnji november je astrološko izjemno zanimiv mesec, kakor se bere po njegovem vrhuncu, torej ščipu, ki bo 13.11. Vse energije se bodo vzpenjale do maksimalnih mogočih napetosti. Znotraj tega obdobja se bo počasi začela kazat resničnejša podoba svetovne ekonomije in gospodarske krize, na katero smo opozarjali astrologi, že od leta 1989 dalje. Ko smo dejansko opisali model te krize, za katero smo predvideli, da se bo začela 2005 in se bo poglabljala do 2012.

Še danes marsikdo od uveljavljenih ekonomistov ne more videti in zaobjeti velikanske razsežnosti in dejanskega pomena te krize. Sploh ker kriza v osnovi ni negativna, saj gre pri tem za dejanski napredek človeštva oziroma moment, pri katerem mora človeštvo narediti odločen, a ljubeč in sočuten korak v prihodnost. To se najbolj odslikava pri političnih spremembah v ZDA, v svetu se krepi levica, desnica pa se zaletava v stene lastnih omejitev. Zemlja je zaplula v novo dobo, toda človeštvo se temu le stežka prilagaja, predvsem zato, ker ima cel sistem tolikšen vztrajnostni moment. Zato tudi nujno pride do pretresov presekov, krize. V obdobju kratke prihodnosti nas čaka velika naloga, transformacija, ki je v nasprotju s trditvami duhovnih gibanj, s konca 90 - tih, da bodo transformacijo opravila svetleča bitja iz drugih zvezd, ampak jo moramo opraviti SAMI! Saj tudi zakaj bi, neka svetlobna visoko razvita bitja ponujala roko, da se potegnemo iz godlje, v katero smo se spravili sami. Kaj bi se potem iz tega naučili?

V tem mesecu se bo torej začela kazati razsežnost krize in seveda se bo na veliko začelo iskati tudi zdravilo. Mnoge dobre poti se bodo našle, ampak največ k reševanju lokalnega in globalnega problema, lahko naredi vsak posameznik, Jaz in Ti in to čisto preprosto; Začeti je potrebno upoštevati DRUGO ČLOVEŠKO BITJE in Drugo živo bitje. Spremeniti odnos, do drugega človeškega in živega bitja. V navidez tako enostavnem dejanju se skriva rešitev človeštva in planeta, oziroma življenja na zemlji. Saj je premik iz rib v vodnarja premik iz Jaz sem, v Ti si. To je šola, učenje vodnarjeve dobe. Kakor se je v magiki pojmovalo socializrem in komunizem, kot splavljena otroka človeških družbenih ureditev, pa je solidarnost obstala, kot pojem napredne skupnosti. Tako, da bo treba ta pojem solidarnosti, ki ves čas živi v lokalnih skupnosti manjših krajev in vasi prenesti tudi na druge ravni. A to se bo počasi gradilo v skupni zavesti, vse tja do novembra 2011.

Okoli novembrskega mlaja je stik z predniki najbolj močan, saj je drugi svet najbliže našemu. Prav zdaj je čas, da se potegne črto, se pogovori s predniki, jih povpraša ali so se kaj naučili od svojih napak, se jih povpraša, kaj bi delali drugače? To so pomembna vprašanja letošnjega stika s predniki, saj je prav leto 2009 odločilno v smislu naše bodoče poti. V tem letu se bomo morali odločati o pomembnih zadevah, ki bodo nekako opredelile našo prihodnost.

Zarado tako pomembnega novembra, kakor je letošnji organizirava tudi delavnico, kjer vam praktično pokaževa kako vspostavite stik s predniki in vam pomagava pri prvih korakih (datum delavnice je objavljen v kolendarju dogodkov).

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20081102210124367Domov
Powered By GeekLog