Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080927222506445
Prošnja za pomoč za otroški nasmeh

sobota, 27. september 2008 @ 22:25 CEST

Uporabnik: Pozitivke

V začetku leta je Radio City pozval v imenu Doma Antona Skale v Mariboru podjetja in posameznike, da po svojih močeh z materialom, delom ali financami, pomagajo preurediti podstrešje njihovega doma, ki bo namenjen za izvajanje interesnih dejavnosti in usmerjenim zaposlitvam, za varovance.

Ker se običajno takšne akcije zaključijo bolj ali manj uspešno in se prostori uredijo  skopo in pri tem uporabijo najcenejši materiali ( za kaj več se ne spravi skupaj), se je naš biro odločil pri tem projektu sodelovati. V prvi vrsti je bil naš cilj optimalno izkoristiti predvideni prostor in z drugačno obliko, opremo in obdelavo dati otrokom, ki so že tako ali tako potisnjeni na rob družbe in ki bivajo v prostorih, za katere država že 20 let ni namenila sredstev za prepotrebno prenovo, prijeten, barvno in funkcionalno urejen prostor.

Odziv obrtnikov in izvajalskih podjetij je bil dober, tako, da nam je uspelo zbrati material za groba gradbena dela in inštalacije. Za piko na “i” bi pa potrebovali še luči, talne obloge, sanitarno opremo, mize, stole, police,...

Veseli bomo vsakršnega prispevka, ki bo doprinesel k dokončanju tega projekta zato vas naprošamo, da nam sporočite na spodnji telefon ali e-mail, na kakšen način nam lahko priskočite na pomoč.

V kolikor se boste odločili pomagati s finančnimi sredstvi, lahko vaš prispevek nakažete na TRR doma Antona Skale:

01270 - 6030264423 pri UJP Slovenska Bistrica - sklicna številka 00-08-2007

Poleg otroškega nasmeha, vam je Dom Antona Skale pripravljen ponuditi donatorsko pogodbo in zahvalno objavo vseh sodelujočih v dnevniku Večer. Otroci pa vam bodo pripravili novoletne voščilnice.

Hvala

Dušan Pavšič u.d.i.a.
Drago Cerjan u.d.i.a.

Dušan Pavšič 041/456-416   e-mail: dplusdusan@amis.net

ali

Drago Cerjan 031/840-502   e-mail: dplusdrago@amis.net


0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080927222506445Domov
Powered By GeekLog