Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080908231733168
Človekoljubno društvo KLIC V SILI

ponedeljek, 8. september 2008 @ 23:17 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Smo Človekoljubno društvo KLIC V SILI. Prizadevamo si nuditi pomoč revnim in za delo nesposobnim osebam. Najbolj se zavzemamo za otroke. Trenutno izvajamo humanitarno akcijo ZA BRESKRBNO OTROŠTVO.

Z to akcijo želimo otrokom omogočeiti boljše in lažje življenje. Ker vsi vemo, da šolanje v Sloveniji še zdaleč ni zastonj in si vsi starši nemorejo privoščiti, da pošljejo otroka na šolski izlet in šolo v naravi, jim z to akcijo želimo pomagati.

Opis akcije: http://www.klicvsili.si Človekoljubno društvo KLIC V SILI

Na vas se obračam z prošnjo, da pomagate moji družini.

Prosimo za pomoč, ker smo v stiski... Smo tri članska družina iz Velenja. 13.5.2000 se nama je rodil sin, z šestimi meseci, ter je bil do prvega leta starosti na kisiku potem je nastopil še bronhitis, ki je trajal do njegovega tretjega leta. Ko smo obiskali rehabilitacijski center Soča v Ljubljani, sva izvedela, da ima najin sin Žiga težko obliko cerebralne paralize. Sin je dobesedno priklenjen na voziček, ter nič ne zmore sam, niti jest. Zato je povsem odvisen od naju. Izgovori lahko le par besed, kot so ati, mama, oma, dedi, ter ja in ne, če je lačen nama to pove z am, če pa je žejen pocmočka z usti. Sina morem nositi na stranišče, saj nimam ustrezne opreme za njega.Je tak dobrovolček in ga imava zelo rada. Ima plenice, ki jih dobiva vsake 3 mesece, kar pa je premalo, in mu jih morava še dodatno kupovati. Zapustila sem delavni trg , da ga lahko doma negujem. Soprog je zaposlen, ampak dan danes, ko je vse tako drago enostavno ne zmoreva. Sin je prerastev svoj avto sedež in si nemoreva privoščiti, da mu dava delati novega po meri, saj je to zelo drago. Pred dvema letoma sva na občini zaprosila za večje stanovanje, ki sva ga dobila, tako da lahko ima svojo sobo, da ima prostor za svojo invalidsko posteljo. Prosila bi vas, da pomagate mojemu sinu, po vaših močeh. Lep prisrčen pozdrav od Jožeta, Žiga in Nataše.


Poslabšanje stanja v družini: Predkratkim je bil oče od Žigeca zaposlen in je prejemal minimalno plača. Sedaj pa se je tudi njemu zdravstveno stanje poslabšalo in je na bolniški, in prejema zelo majhno plačo. Odkrili so mu da ima v desnem ušesu tumor. Finančno stanje se je še bolj poslabšalo v njihovi družini. Položnice se jim kar kopičijo, ker si sami ne morejo jih poravnati naporšamo vas, da jim pomagate.


Človekoljubno društvoKLIC V SILI
Bistriška c. 58
2319 Poljčane
GSM:040/950-026
e-mail: drustvoklicvsili@gmail.com
TRR: 02281-0256987120 Ljubljanska Banka
Sklic:1003

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080908231733168Domov
Powered By GeekLog