Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080513155306668
Detoksikacija telesa

torek, 13. maj 2008 @ 15:53 CEST

Uporabnik: Pozitivke

DETOKSIKACIJA TELESA
Proč s snovni, ki vam kradejo zdravje

Ne naša hrana, ne zrak, ki ga dihamo, nista povsem čista, pijemo onesnaženo vodo in tako v naša telesa z lahkoto vdirajo različne snovi, ki niso le popolnoma odveč, marveč so delno celo strupene.Organizem sicer toksine po najrazličnejših poteh prej ali slej izloči.Toksine, ki jih ne more izločiti, pa telo odlaga v organe za razstrupljanje (jetra, črevo, ledvice) ali v okončine.

Dokaj strupov odstranjuje tudi naša koža, saj je naravna membrana in skoznjo ne prodira le zrak, marveč pronicajo tudi snovi.

Simptomi, ki kažejo na preveliko količino strupov v telesu so otrdelost sklepov, um postaja počasen ali se pojavi apatija, oteženost po jedi ali nenavadna utrujenost, imunski sistem je oslabljen, kar vodi v prehlade, alergije, astme ali bronhialne infekcije. Opazimo lahko tudi omotico, splošno utrujenost, bolečine v mišicah, občutljive oči, obložen jezik, koža manj sije in je bolj mastna.

Elektrolitska ionska detoksikacija je varen, zelo učinkovit, enostaven in cenovno ugoden način za detoksikacijo telesa in ponovno uravnoteženje energetskih polj v organizmu.
Noge potopite v ionizirano vodno kopel, v kateri se aktivira elektrodni sklop in povzroči elektrolizo.

»Detoksikacija s pomočjo najsodobnejše tehnologije ustvari vodo, bogato z
ioniziranimi minerali, ki omogoča učinkovito odstranjevanju strupov iz
telesa ter tako prispeva k regeneraciji in večji odpornosti telesa.« Ksenija Šlibar.

Ker ima stopalo vrsto refleksnih točk, ki predstavljajo določen organ, detoksikacija upošteva torej tudi princip refleksoterapije.Na stopalih se pričnejo tudi tokovi meridianov, ki se uporabljajo pri akupunkturi.Toksini se izločajo skozi pore na podplatih.

Detoksikacija pomaga pravzaprav vsem, tudi tistim, ki menijo, da so zdravi in upoštevajo osnove zdrave prehrane.

Metoda odlično dopolnjuje druge terapije.Če ste bolni, utrujeni ali izčrpani, takoj pričnite s terapijo.Zdravilne kopeli so še posebej primerne pri motnjah krvnega obtoka, krčnih žilah, celulitisu, artritisu, bolečinah v sklepih, slabi prebavi, acidozi, alergijah, slabem delovanju jeter in ledvic, migreni, utrujenosti, razstresenosti, zastrupitvami s težkimi kovinami pa tudi pri znakih predčasnega staranja.

Uporabniki so po terapiji opazili splošno boljše počutje, kvalitetnejši spanec, boljšo koncentracijo in izboljšanje razpoloženja. Tisti z motnjami cirkulacije v spodnjih okončinah imajo toplejša stopala in občutek lahkih nog.

Pri prebavnih motnjah pa uporabniki navajajo zmanjšanje krčev, ureditev prebave in zmanjšanje napihnjenosti.

Več o detoksikacijski terapiji http://www.energomed.si/detoksikacijska-terapija.html in detoksikacijskih obližih na spletni stani http://www.energomed.si/detoksikacijski-oblizi.html

Energomed
Investicije d.o.o.
Tbilisijska ulica 59
1000 Ljubljana

t: +386 01 200 33 09; +386 01 200 33 00
f: +386 01 200 33 07, e-mail: info@energomed.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080513155306668Domov
Powered By GeekLog