Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080508204256250
Klub alternative Boni

četrtek, 8. maj 2008 @ 20:42 CEST

Uporabnik: Pozitivke

KLUB ALTERNATIVE BONI
je bil ustanovljen leta 2002 z namenom ozaveščanja ljudi za boljše in kvalitetnejše življenje na vseh področjih delovanja.

Smo nevladna organizacija, ki s svojo dejavnostjo spodbujamo in uresničujemo individualne in skupinske metode oz. veščine samo-razvoja zdravstvenih in duševnih zmogljivosti ter osebnega in duhovnega razvoja. Naša glavna naloga je zagotovitev čim boljše kvalitete dejavnosti, zato se izobražujemo in sodelujemo z izkušenimi strokovnjaki na mednarodnem področju.

Prizadevamo si širiti pozitivno energijo med ljudmi zato sodelujemo s podobnimi neprofitnimi organizacijami v Sloveniji in tujini.

V Klubu alternative Boni organiziramo stalne izobraževalne programe na naslednjih področjih:


I. ENERGETSKI TERAPEVT

 II. SAMOZDRAVLJENJE

III. OSEBNOSTNI RAZVOJ

 IV. DRUGA USPOSABLJANJA

V. INDIVIDUALNE DELAVNICE
Prednost individualnih delavnic je v tem, da si posameznik sam izbere termin, program delavnic je prilagojen potrebam in željam posameznika.
 
Programi izobraževanj potekajo v majhnih skupinah, s tem se zagotovi kvalitetnejše delo.

Organiziramo tudi predavanja na različne teme. Tedensko organiziramo vodeno meditacijo za sproščanje

Izvajamo svetovanja na področjih:

Reference

Certifikati

Certifikat za praktika, terapevta in mojstra barvne terapije, certifikat za interpretatorja aure in energetskega terapevta – bioenergetika

Vizija

Predvidoma jeseni se bo Klub alternative Boni prestrukturiral v neprofitno organizacijo  v obliki Instituta za raziskovanje na področju biopolja in izobraževanja. S tem bomo razširili spekter našega delovanja in s svojimi raziskovalnimi projekti prispevali kamenček pri razvoju spoznavanja delovanja energij na človeški organizem.

Informacije o aktualnih dogodkih si lahko ogledate na www.klub-boni.si, podrobnejše informacije pa lahko dobite na info@klub-boni.si oz. po telefonu na 031/583-073 – Bojan.

NAPOVEDNIK DOGODKOV:

7 KORAKOV DO BOLJŠIH ODNOSOV

Človeka najbolj osrečijo dobri odnosi s partnerjem, družino, prijatelji ali sodelavci.

Vse te zveze nam veliko pomenijo v življenju. Odnose je potrebno stalno negovati, ne jih jemati za samoumevne.

V otroštvu, ki nas je močno zaznamovalo, smo pridobili različne vzorce, miselne komponente in izkušnje.  V nas je prepričanje, da je tako edino možno in pravilno. Ko odrastemo, se od nas pričakuje, da se bomo vedli modro in zrelo…

Namesto, da druge merimo zgolj po sebi, je bolje, da poskušamo druge sprejeti takšne kot so, upoštevamo njihove nazore, vrednote, drugačnost od nas samih. Le na tak način lahko vzdržujemo dober odnos..

Učenje in negovanje medsebojnih odnosov poteka celo življenje.

V Klubu alternative Boni organiziramo 30-urni seminar 7 korakov do boljših odnosov. Seminar bo potekal dva vikenda /sobota, nedelja/ in sicer prvi del 31.05. – 01.06.2008, drugi del pa od 28.06. – 29.06.2008.

Vse zainteresirane vabimo, da se udeležijo uvodnega predavanja 7 korakov do boljših odnosov, ki bo 21.05.2008 od 17:30 – 19:00 ure v prostorih Kluba alternative Boni, na Vodnikovi 232 v Ljubljani.

Bliža se čas poletja. V klubu alternative Boni bomo tudi v času poletnih dopustov aktivni.

V poletnem času bomo organizirali naslednje delavnice:

Predstavitveni predavanji poletnega tabora bosta v sredo  28.05.2008 in 11.06.2008 ob 19:00 v prostorih Kluba alternative Boni, Vodnikova 232 v Ljubljani. Na predstavitvi vas bomo seznanili s programom  tabora in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

RADI PA VAS BI ŽE POVABILI TUDI  ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE V LETU 2009 IN SICER 10 DNEVNO POTOVANJE NA HAVAJE – BIG ISLAND. Poleg ogledov znamenitosti, bomo organizirali tudi intenziv duhovnega prebujenja.

Vse podrobnejše informacije o programih lahko poiščete na www.klub-boni.si ali nam pišete po e-pošti info@klub-boni.si ali pokličete  na  gsm 031/583-073 – Bojan.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080508204256250Domov
Powered By GeekLog