Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080427174103153
Nova energija v Novi Dobi 3.del

nedelja, 11. maj 2008 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Prostor in materija sta v osnovi isto, sta le različni fazi enotnega vibrirajočega polja etra. Sila gravitacije je tendenca Vrhovnega Bitja, da išče Enost znotraj sebe in sila inercije je odpor, ki ga doživljamo, ko se premikamo skozi telo tega Vrhovnega Bitja. Zavest lahko ustvari tudi silo magnetizma, ki jo ponavadi proučujemo v povezavi z električnim poljem, kjer je magnetno polje 90 stopinj horizontalno od vertikalnega električnega polja. 

Višja dimenzija naj bi bila tudi 90 stopinj obrnjena od naše dimenzije treh osi. Ne moremo imeti elektrike brez magnetizma in obratno in njuni polji sta vedno v odnosu 90 stopinj. Ko damo žico v magnet, se v njej pojavi elektični tok. Ko spustimo elektriko skozi žico pa ta postane magnetna. Ko žico zavijemo okoli tulca, dobimo tuljavo in čim več je žice, večje bo magnetno polje. To je elektro magnet.

Elektromagnetni valovi so temelj našega vesolja- so osnovni način na katerega energija potuje v našem vesolju. Magnetno polje se neprestano giba, električno polje pa se sploh ne premika – je statično in potrebuje dinamično gibanje magnetnega vala, da se lahko pomika naprej. Električno polje je kot čoln na morju, ki ga naprej potiska valovanje vode in vetra. Čeprav je električno polje statično, to ne pomeni da nima energije. Pač pa je to polje, ki izžareva energijo ven iz sebe. Gibanje električnega in magnetnega polja prikazuje izmenjavo energije med dvema paralelnima univerzumima, ki sta povezana z geometrijo. Naša dimenzija vsebuje tako izmenjavo z najmanj dvema drugima dimenzijama.

Magnet nikoli ne izgubi svoje energije in z njim lahko namagnetimo drugo kovino, brez da bi magnet izgubil svojo moč. Tako je magnet vir energije, ki nikoli ne usahne. Od kod prihaja ta energija? De Palma je izumil prosto energijo, ko je vrtel magnet v obliki diska, kjer je bil en tečaj v sredini magneta in drug pol na robu diska. Magnet je proizvajal več energije, kot je bilo potrebno energije za vrtenje magneta. De Palma je dejansko tudi zgradil generator proste energije v Santa Barbari leta 1978, ki je proizvajal električno energijo iz etra ali zero point energije vakuma.

Dr. Aspden je leta 1995 ugotovil, da je magnet, ki se je vrtel in se nato ustavil, potreboval 10x manj energije da se je ponovno začel vrteti z isto hitrostjo, kakor magnet, ki se ni vrtel in je v bil v stanju mirovanja. Ta ugotovitev nasprotuje vsem zakonom fizike. To pomeni, da se energija v magnetu nadaljuje vrteti tudi po tem, ko se magnet ne premika več. Magnet je kot kozarec, v katerem se vrti energija etra. Magnetizem je gibanje energije, ki je izven magneta. Magnetne silnice tečejo med severnim in južnim tečajem. V magnetu so molekule usmerjene v smeri sever-jug. Železo ima atome, v katerih se zunanji elektroni lahko vrtijo v mnogih različnih smereh. Tekoče magnetno polje pa jih organizira tako, da se ti elektroni vrtijo vsi skupaj v isti smeri. Na ta način vsak atom postane majhen magnet.

Če vsak atom ustvarja vrtinec etra, potem ima ta vrtinec določeno smer. Večina materialov na Zemlji so ne- magnetni in ne prevajajo z lahkoto elektrike in njihove molekule niso poravnane v isti smeri. V tem primeru eterska energija teče v njih enakomerno iz vseh smeri hkrati, kar pomeni izotropijo ali enakost v vseh smereh. To je v primeru magneta drugače- tok etra ni enak iz vseh smeri. Molekule magneta so vse usklajene v določeni smeri in so dobri prevodniki. Eter teče skozi njih v eni smeri, tako kot voda skozi pipo. Sever-jug usmeritev elektronskih orbit v atomih magneta povzroča tok etra znotraj njega v smeri sever-jug. Magnet ni ustvarjen tako kot drugi elementi. Skozi njega eter teče v določeni smeri in to ustvarja magnetno silo. Ko se elektromagnetno polje kovine uglasi s to silo, se kovina ujame v tok etra in se premakne proti magnetu, ki je kot lijak eterske energije, ki vpija vase eter iz okolja. Tok teče od negativnega pola k pozitivnemu in povzroča privlačnost med poloma. Magnet je tako neizčrpen vir zavestne proste energije. Edina ovira za pridobvanje te čiste neizčrpne energije je elita moči, ki uniči vsakega, ki poskuša patentirati tako napravo.

Superprevodnik je material, ki prevaja elektromagnetno energijo brez izgube energije. Filozofsko je to snov, ki je v harmoniji z univerzalno Enostjo in skozi katero zavestna energija z lahkoto potuje. Ti materiali se skupaj z magnetom uprabljajo za ustvarjanje anti-gravitacije. Ustvari se lijak, skozi katerega energija etra teče navzgor.

Magnetizem je področje, kjer se eter iz okolice zbere skupaj in teče v eno smer. Ko eter teče v našo dimenzijo, je njegova naravna oblika ravnovesja krogla. S tem je povezan pojav okroglih strel. Svetloba in ljubezen predstavljata vibracijo etra, ki je združenost z Enostjo. Svetloba v naši dimenziji predstavlja navišjo vibracijo in geometrično to najvišjo vibracijo predstavlja krogla, ki je najvišja enost  in točka ravnovesja za vsako vibracijo. Krogla predstavlja največje ravnovesje, najvišjo vibracijo in najčistejšo Enost. Krožna ljubeča svetloba je temeljna definicija etra in temeljna narava Vrhovnega Bitja.

V vakumu se gravitacijski valovi spremenijo v elektromagnetne valove in postanejo vidni kot svetloba. Gravitacija in magnetizen sta različni obliki etra v gibanju. Področje vakuma nastaja v atmosferi Zemlje in tudi znotraj same Zemlje. Ta področja vakuma so lahko zelo velika in upravljajo s silo gravitacije ter imajo tako veliko moč. Tornado je en tak primer področja vakuma v delovanju. To so močna polja energije, ki lahko vplivajo tudi na premike tektonskih plošč kontinentov in na potrese. Ustvarjajo nepravilnosti v zemeljskem magnetnem polju.

Lastnosti področij vakuma

Anomalije in fenomeni vakumskih področij

Energija etra se neposredno pojavlja v naši dimenziji preko teh vakumskih področij, ki so svetleče, vrteče se krogle svetlobe z luknjo, ki gre skozi center. To obliko imenujemo sferni torus. To so vrata za tok eterske energije v fizični svet, tako kot je luknja v sodu vode. Znotraj teh polj se gravitacija spremeni v elektromagnetizem in vidno svetlobo. Ta vakumska polja lahko imenujemo tudi delci zavesti, kajti eter je inteligentna energija, ki ima v sebi življenje, zavest in duh. V etru so tri glavne sile :

Se nadaljuje

KONVERGENCA  - David Wilc ock, april 2001
Prevod: Radmila Čučak

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080427174103153Domov
Powered By GeekLog