Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080422184530254
Očetove besede tudi zate

torek, 22. april 2008 @ 18:45 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Bog, Oče nas vseh, govori tudi tvojemu srcu

Ljudje pogosto ne znamo več razumeti, kaj nam Bog govori v notranjosti, toda Bog nam kljub temu želi pomagati in nas voditi. Svojim ljubljenim otrokom se je zato približal na drug način, da bi nas rešil iz močvirja, v katerega smo zašli z napačnim občutenjem, mišljenjem, govorjenjem in ravnanjem. Začel je govoriti po prerokih.

Veliko je bilo teh visokih, razsvetljenih bitij, ki so se utelesila v materiji, da bi na Zemlji izpolnjevala Božjo voljo. Preroki niso nikakršna legenda preteklosti, temveč vsakdanja resničnost, kajti obstajali so prav v vseh obdobjih človeške zgodovine.In tako Bog, naš nebeški Oče, govori tudi v današnjem času – po prerokinji Gabriele iz Würzburga, ki je morala tako kot vsi ostali preroki prehoditi trnovo pot šolanja, v katerem je odložila človeški ego in v sebi odprla bistvo notranjega življenja, ki ne misli več nase, temveč nesebično služi Bogu in prek Njega vsem ljudem.

Če znamo prisluhniti Očetovim besedam, se v nas prebudi zaupanje v Njega, ki je za nas poln razumevanja in nam želi vedno znova stati ob strani s tolažbo in  nasveti, ki nas želi voditi tako, da v našem življenju ne bi bilo več trpljenja, temveč bi v sebi našli Njegovo oporo, trdnost, samozavest, samozaupanje, srečo in svobodo.

Da bi vse to lahko našli in razvili v sebi, nam je v veliko pomoč knjižica Očetove besede tudi zate. V njej se Bog, naš Oče, prav vsakogar dotika z nežnimi besedami, ki v nas prebujajo upanje in gotovost, da nismo izgubljeni, kajti Oče nas išče in kliče tako dolgo, dokler se speča duša končno ne prebudi v nas in Mu začnemo slediti.

V knjižici Očetove besede tudi zate lahko na strani 77 preberemo naslednje Očetove besede:

Osvobodi se samega sebe

Biti rešen sebe pomeni vedno manj misliti nase in na svoje lastne potrebe.

Biti svoboden pomeni ne hrepeneti po posesti in imetju, ampak zaupati se Tistemu, ki ve za vse stvari, ki je vse.

Kdor je resnično svoboden, ta je bogat. In kdor je v notranjosti bogat, ta si ne prizadeva več za lastnino. Poseduje vse in vse mu služi.

Te prostosti pa se ne da pridobiti z denarjem in blagom, ampak le s srcem iz zlata, ki ne misli nase, ampak bije za svojega bližnjega.

Ljudje z zlatim srcem so resnično srečni. So gibalo sveta, ki z nesebičnostjo in samopozabo prinašajo svetu mir.

Osvobodi se, Moj otrok, osebnega mišljenja, osebnega občutenja in hotenja in za življenje prejmeš vse, kar potrebuješ in še več.

Sprehajaj se po zelenih, dišečih poljanah, tvoje so. Sprehajaj se po cvetočih travnikih, šumečih gozdovih, tvoji so. Vse, kar gledaš, skriva v sebi večnega Duha, tvojo dediščino. Vse je torej tvoje, ker je bistvo vsega življenje v tebi.

Uči se pravilno uporabljati svojo dediščino in služila ti bo neskončnost.

Knjigo
Očetove besede tudi zate
je izdalo Univerzalno življenje.
Vezava: mehka
obseg: 120 strani (format 10 cm x 15 cm)
Cena: 6,50 € (+ poštni stroški)
Knjigo lahko naročite na naslovu:
Univerzalno življenje, Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana
Dežurna informacijska pisarna vsak torek od 10.00 do 12.00 ure
Tel./fax 01/568-41 48 – informacije vsak ponedeljek od 18.00 do 19.00 ure
in vsak torek od 10.00 do 12.00 ure
Internet: www.univerzalno-zivljenje.si
Email: info@univerzalno-zivljenje.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080422184530254Domov
Powered By GeekLog