Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/200803301934104
Od princa do strašila

petek, 4. april 2008 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Ženska hoče moškega. Bogatega, uspešnega, slavnega, zanimivega, možatega, nadarjenega, prijaznega, skrbnega, privlačnega, ... moškega. Podrobnosti se lahko razlikujejo, vendar pa je osnova vedno ista: ženska hoče moškega. Nekatere si želijo zgolj denarja in kariere, druge ljubeznivosti in nežnosti, tretje pa spet nekaj popolnoma drugega. Kakor koli že, z leti se vse spreminja, vsekakor pa lepotice različnih starosti v svojem junaku iščejo drugačne lastnosti.

Dekle, staro do 22 let, si želi princa na belem konju. Lahko trdi, da je realistka, ki sveta ne gleda skozi rožnata očala, vendar pa nikoli ne bo priznala, da išče idealnega moškega. Seveda mora biti pameten, šarmanten, priljubljen. Imeti mora denar, ni nujno, da je bogat, le finančno mora biti neodvisen.

Seveda mora biti, ko gre za njeno zapravljanje, zelo velikodušen. Glavo mora imeti na pravem mestu; večina mladih žensk daje prednost inteligenci in ne videzu. Imeti mora smisel za humor, telo mora biti mišičasto, oblačiti se mora s stilom, seveda pa mora biti tudi romantičen, dober poslušalec, nežen ljubimec in ... seznam njegovih dobrih lastnosti se nikakor ne sme nehati. Ob vsem tem mora svojo izbranko oboževati, jo kot boginjo zasipavati z rožami, darili in obljubami o večni ljubezni. Seks je pogost, vendar za njen okus malce prehiter. Zato si mora punca večkrat pomagati sama ...

Ženska do 32. leta sanja o dobrem moškemu. Rožnata očala je snela, romantične fantazije so izpuhtele v zrak. Njen izbranec ni nujno junak, je pa privlačen, kulturen, z dobro plačano službo, lepim avtomobilom in čudovito hišo. Seveda je tudi gentleman, ki nosi vrečke iz supermarketa, pohvali doma skuhano večerjo, se smeji njenim šalam, ne pozabi na pomembne datume (na primer rojstni dan njene matere in obletnico njunega prvega poljuba) in se prepusti seksu vsaj enkrat tedensko.

Ženska do 42. leta si želi moškega. Nadvse običajnega, ne filmskega zvezdnika, lahko ima trebuh namesto mišic, ki ga, če ima punca srečo, prikrije s srajco. Ne motijo je redkejši lasje ali celo pleša, upa, da je toliko pri kondiciji, da ji lahko kdaj pa kdaj pomaga pri gospodinjskih opravilih, vesela je, če se smeje njenim šalam, in če kima, ko ona govori. Da ji pokaže, kako rad jo posluša. Zadovoljna je, če jo enkrat mesečno povabi na romantično večerjo, jo odpelje v supermarket in nazaj, ne oddrvi z domačega dvorišča, dokler niso vsi njeni telesni udi trdno v sovoznikovem sedežu, in vsake toliko spusti pokrov straniščne školjke, da ona naslednjič med malo potrebo ne pade v "luknjo". Seks je dokaj pogost, takrat si ženska upa povedati, kaj ji paše.

Ženska do 52. leta si želi ... zgolj živeti z moškim. Zelo je lepo, če se spomni njenega imena, se brije vsaj med vikendi, včasih obišče frizerja, si redno menja spodnje hlače in nogavice, si ne sposoja preveč denarja in se lepo obnaša v družbi. Zelo je hvaležna, če mu med družinsko večerjo uspe oditi na stranišče, preden ga spusti, če pohvali večerjo, medtem ko gleda televizijo, in ne zaspi vedno, ko mu nekdo nekaj razlaga. Lepotica v tej starosti ne pričakuje preveč, v bistvu upa, da bi se zgodilo čim manj. Seks je zanjo pravi podvig, saj mora biti vedno zgoraj, kajti on ne more, ga boli križ, ... Seveda si moški pomaga z modrimi tabletami, če mu pritisk to dovoli.

Ženska do 62. leta hoče moškega, ki je ne bo preveč motil. Srečna je, če ni tako neurejen, da spravi vnuke v jok, če brez težav najde pot do kopalnice, in če je ne sprašuje, kam je dala njegove zobe (beri: protezo). Navdušena je, če zjutraj zbere dovolj moči, da vstane iz postelje in se brez prevelike pomoči z njene strani obleče karseda pristojno. Najbolj pa jo veseli, če je hiša tako velika, da so v njej sobane, do katerih ne prodre rezek zvok njegovega smrčanja. Seks (no, če bi temu lahko tako rekli) je občasen stisk zadnjice.

Ženska do 72. leta ... No, nekatere resnično živijo toliko časa, vendar kaj pa moški? Ste prepričane, da še vedno diha? Če ste, ste verjetno redka srečnica med zelo utrujenimi dekleti ... Seksa ni, zato je punca spet na začetku. Pomagati si mora sama.
Š.Z.
Vir: 24ur.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/200803301934104Domov
Powered By GeekLog