Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080315233659542
Zakaj ni seksa v zvezi

petek, 21. marec 2008 @ 05:01 CET

Uporabnik: elina

MANJ JE VEČ:
To ni članek o zaničevanju moškega, to je članek o tem, kako postati moški in doživeti svoj orgazem in to s svojo vsak dan boljšo ženo.

Pred kakšnim mesecem sem prebrala članek v časopisu, kako »moški« trpi v zakonski zvezi. Saj ta revež res nima dovolj spolnih odnosov z svojo ženo, kaj šele pravega seksa. Nato v naslednjem, kako drugi » moški« trpi, saj njegova žena od prvega poroda le še peče piškote in se tako posledično tudi redi. Ooh, ubogi revež, temu je šele hudo. In da ne govorim o drugih tako imenovanih "moških".

Res ste ubogi, v postelji se vsak večer sprašujete: "Morda sem pa le jaz kriv, kaj če je ne privlačim več! Ojoj, moje žene ne privlačim, nič več seksa!" nato pa trden spanec, drugi dan pritožba svojemu kolegu ob pivu, medtem, ko žena verjetno teče iz službe misleč, kako je njen moški v službi in ali je ona res ugasnila pečico, sem res izbrala prave nogavice ali bo moj otrok danes jedel v šoli, ojoj in tisti sestanek, kje že imam papirje?

Medtem zvoni telefon. Po vsej verjetnosti še tašča: Bom kar tebi naročila veš, če rečem svojemu sinu, on pozabi, torej pridete v petek k meni na kosilo ob 14h in ne ob 13h kot ponavadi, ker sem prej pri frizerju naročena. Veš sem videla super barvo na internetni strani. A ti veš za tisto internetno stran o…«…..in še, in še… ja in ženska, ki se ji mudi na sestanek in medtem razmišlja kdaj ima njen starejši nečak rojstni dan, ker ve, da je enkrat v tem mesecu, pa ne ve točnega datuma in ohhh, kaj si šele on želi za svoj 18. rojstni dan.

Ja vse te vam misleče male reči..pa začnimo pri začetku stokanja. Je pečica res ugasnjena, zdajle verjetno vsaj eden od moških skimava z glavo in govori, kakšne oslarija je pa to, katera ženska razmišlja o tem? Halo, saj je samo pečica. Pa ni! Kajti, ko bo ženska prišla domov, ji bo njen mož rekel, še preden bo stopila skozi vrata in preden bo slekla novi plašč, za katerega moški ne ve, pa ne zato ker mu ni 2x povedala, ampak zato, ker je pač ni poslušal in naslednjič, ko bo potrebno očitati kdo zapravi več denarja, bo seveda opazil nov plašč na hodniku. No pa pustimo plašč, saj tudi ženske opazimo med prepirom kaj več kot bi bilo potrebno, vrnimo se k temu kaj moški pravi: "A si nora? A veš, da si pozabila ugasniti pečico, skoraj bi me kap, ko sem videl, a ti veš, da bi lahko zgorela cela hiša in kje bi potem ti lahko pekla?" Konec navedka.

Kaj pa nogavice? No lepo vas prosim moški, predstavljajte si lepo urejeno žensko, privlačno, lepa obleka, toda nekaj res ne paše v njen sistem? Ja, tudi nogavice opazite, pa če priznate ali ne! In predstavljajte si, kako bi jo potem gledali nadrejeni. Ženska brez stila za oblačenje. Verjemite mi, ljudje, tako moški, kot ženske opazimo takšne »male« podrobnosti. In za nameček ne le čudno oblečena ženska, tudi papirje založi. In mislim, da se lahko ta družina poslovi od enega dohodka mesečno.

Kaj pa otrok in hrana? Vsaka mama želi, da bi otrok bil zdrav, ne le da bi se izognila bolnišnicam, ampak, ker mame preprosto skrbi za svoje otroke. Ter tudi zato, ker je res nezdravo, če otrok in prav tako tudi ljudje ostajamo lačni.

In ja, hud konec ženinih 10minut- tašča. Ne da je ne mara, samo zakaj hudiča ne govori raje s svojim sinom!!!!!! Saj je vendar njen sin! Ti, moški, si pa predstavljaj, da prideš na kosilo ob 13h in ker je tvoja žena pozabila uro, se boš še eno uro jezil nanjo, da kako, da si ne more zapolniti niti prave ure. Ter darilo, priti na zabavo, brez darila, je res vredno besed???

Jaz pa lahko rečem le nekaj, moj moški ima dovolj seksa, pravih orgazmov. Jaz pa pravo mero nežnosti in spolnih odnosov. Ker brez besed ugasne pečico namesto mene, ker pohvali moj novi plašč: "Kako lepo ti poudari tvojo zadnjico in veš miška, prav sexi bi bila, če bi bila spodaj še gola«. Bodimo no realni, to, da smo sexi, pa res rade slišimo in da sanjate o nas še kadar nosimo plašč…in nič hudega, če sem pozabila na uro, ker se normalni moški zaveda, da je lahko njegova mama prav naporna. Imamo pa zato uro časa za našo družino in že se prične razgovor v avtomobilu. In povrhu vsega še skupaj izbereva darilo, ker to res ni lahko, pa še dobro se nasmejeva ob tem dogodku. Ker mi pomaga skuhati kosilo, ker se pogovarja z mano, ker mi reče, da me ima rad, da sem lepa, pa čeprav sem od poroda postala prava koščena ženska, ker me razume, ker mi pusti da jočem, pa četudi kar tako. Ker me ima rad, ker sem ženska, ker sem mu rodila čudovito bitje in nisem nikoli dejala, da tega ne bi ponovila, navkljub bolečinam, ki sem jih prestala. In ker v njegovih očeh vidim spoštovanje do osebe, takšne kakršne sem. Ja, imam popolnega Moškega z veliko začetnico in on ima žensko, ki ima čas izbrati prave nogavice in žensko, ki vedno ve, kje ima papirje. Pa bi bila jaz takšna brez mojega Moškega? Bodimo no realni, ženske rabimo varnost in dober seks, pa čeprav smo na robu utrujenosti, orgazem pač paše.

Ti moški, ki to bereš, pa prenehaj, povej ženski kako jo ceniš, kako dobra je, da vedno poskrbi za družino in še vedno izbere prave nogavice k svoji obleki. In verjemi, tudi ona bo začela skrbeti, da bo v tvojih očeh privlačna. Mar je res lepota samo v suhih ženskah? Jaz sem suha, pa me moti ker med seksom občutim vse svoje kosti…verjemite ni vse tako prijetno, kot se vidi-hi hi, malo za šalo.

Pa vso srečo vam, ki vama bova s prijateljico lahko rekli: » glej še en Moški« in prav sexi ste kadar ste skrbni tudi vi. Pa čeprav imate naporen dan.

Zgoraj navedeno je bilo 10minut ženskega dneva.

7 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080315233659542Domov
Powered By GeekLog