Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20080313200232930
Ni časa za seks?

sobota, 12. april 2008 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Zapeljevanje vašega moškega je najboljši način za izboljšanje spolnega življenja. Zakaj? No, če boste storile prvi korak, bo moč v vaših rokah, začutile boste erotično energijo in izpolnile svoje želje. On se bo počutil odlično; če verjamete ali ne, je ego vašega ljubimca vsakič, ko vas vpraša, ali bi se ljubili z njim, na preizkušnji.

Mora vedeti, da si ga želite vsaj toliko, kot si on želi vas. Če bo pobuda za seks prišla z vaše strani, boste pokazali, da vam je veliko do partnerja, to pa je resnično seksi.

Ni nujno, da rečete: ''Želim si, da bi se zvečer ljubila.' Morda so vam bližje manj očitni namigi, kar je v redu, če le vaš ljubimec dojame, da si ga želite. Morda bo on vaš zapeljiv nasmeh na poti v spalnico razumel kot olajšanje, da je konec napornega dne in da komaj čakate, da zaspite. Skratka, mora vedeti, da si ga želite, to noč in prav zdaj. Pokažite mu, sčasoma bo razumel sporočilo.

Kratko sporočilce za dolgo noč
Če imate na voljo 60 sekund, mu zjutraj napišite sporočilce: ''Čez 12 ur se dobiva v spalnici. Bodi tam in bodi gol!'' Ali pa mu po spletni pošti pošljite svojo seksi fotografijo in pripišite: ''Le za tvoje oči ...'' Lahko ste tudi direktni. Vzemite mu roko, položite jo na svoje stegno, nato pa jo peljite vse višje ...

Naj raziskuje vaše telo
V roku petih minut ga lahko na primer prebudite s poljubi. Ko bo že popolnoma buden, nadaljujte z nežnostjo. S svinčnikom za oči lahko na svoj trebuh ali prsi ali kateri koli drugi del telesa napišete ''poljubljaj me'' ali ''božaj me''. S puščicami mu nakažite, v katero smer naj gre in kako naj se igra razvija. Užival bo v raziskovanju skrivnega sporočilca, vi pa boste dobili, kar ste si zaželeli. Lahko mu tudi rečete, da si morate sposoditi njegov avtomobil, nato pa z roko sezite v njegov prednji žep in počasi iščite ključe. Fant bo užival, boste videli! Igra zapeljevanja se lahko dogaja tudi, ko se oblači. Takrat mu na primer povejte, da je njegov pas postrani. Nežno mu ga popravite, pri čemer mu na uho zašepetajte, da se lahko intime nadeja tudi zvečer.

Striptiz med oblačenjem
V 15 minutah mu lahko zaplešete obratni striptiz. Preden greste v službo, zavrtite počasno glasbo, poskrbite, da vas bo opazoval, in se med plesom počasi oblačite. Med oblačenjem krila se nagnite naprej, nedrček si zapnite z upognjenim hrbtom, če ste zelo pogumni, pa lahko tudi ''pozabite'' na spodnje hlačke. Zagotavljam vam, da bo cel dan razmišljal, kako bo zvečer strgal oblačila z vas. Ko smo že pri slačenju – zvečer odvrzite vsa oblačila, da boste popolnoma goli, čeveljci z visoko peto pa naj ostanejo na stopalih. Sprehajajte se po spalnici, kot da ste popolnoma pozabili, da ste še vedno obuti. Pri vsem tem ne pozabite na nežno pozibavanje z boki ...

Tudi mehka brisača je lahko seksi igrača, še posebej, če ga po prhanju objamete z njo in ga obrišete od glave do pet, pri čemer si več časa vzemite za sredinski del. Z mokroto tudi odlično sovpadajo vaše nove seksi bikinke, ki vaše prsi naredijo še lepše. Oblecite jih in ga povprašajte, kako vam stojijo. Vaš moški bo zagotovo navdušen ...

Naj budilka zazvoni ...
Zvečer navijte budilko, da bo zazvonila uro prej. Ko bo vaš moški začel tarnati, da se je sprožila eno uro prezgodaj, mu recite: ''Ne, dragi, ni se.'' Ne pozabite na zelo očitne namige. Prelistajte knjigo o seksu in označite položaje, ki bi jih radi preizkusili. Seksi čtivo pustite na njegovi nočni omarici, zagotovo ga ne bo spregledal. Prav tako lahko napišete vroči seznam potrebščin in ga pošljite v trgovino. Ko bo že iskal ''nujne artikle'', kot so na primer čokoladni sirup, med, sladkor v prahu, stepena smetana, ga pokličite po telefonu in mu natančno opišite, kaj nameravate početi z dobrotami.

Za užitke si je vedno treba najti čas. Kjer koli, kadar koli, no, ne ravno s komer koli, samo, da je vroče in mokro!
24.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20080313200232930Domov
Powered By GeekLog