Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20071218230136966
Leto se izteka, novo že priteka

ponedeljek, 17. december 2007 @ 23:01 CET

Uporabnik: A

Dragi bralci.

Leto se izteka, zato je prav, da potegnemo črto, pogledamo kaj dobrega se je v tem letu zgodilo in katerim ciljem, smernicam in vizijam bomo pozitivci sledili v letu 2008.

Kaj smo v letu 2007 dobrega storili?

* Januarja smo izpeljali sedaj že tradicionalno Sončno osebnost leta, ki je odlično uspela. Sončna osebnost leta 2006 je postal Tomo Križnar.

* Februarja smo lansirali portal Spoznajva.se, za vse fante in punce, ki iščejo dušo dvojčico, ki jih zanima področje osebne rasti, zdravega načina življenja in ekologije.

* Aprila smo izpeljali zelo odzivno akcijo "Vsak po svojo vrečo smeti", s katero smo očistili kar nekaj točk v Sloveniji. Akciji so se pridružili mnogi posamezniki, društva in šole.

* V maju smo praznovali 5. obletnico delovanja Pozitivk. Ob proslavi smo organizirali zelo lep in uspešen koncert s Shirlie Roden, Mojco Malek in gostjo Manco Košir.

* V juliju smo organizirali eno izmed nam najljubših akcij. Ko smo na pobudo Ala Gora in Avaza, z zares vrhunskim PPS-om opozarjali na to, da je potrebno več storiti za zmanjšanje vpliva podnebnih spremeb. Izvedli smo tudi odmevno akcijo 5 do 12, v kateri smo povezali več kot 55 slovenskih radijskih postaj, da so v znak podpore prizadevanjem za zamnjšanje vpliva podnebnih sprememb istočasno po vseh radijskih postajah zavrteli pesem Madonne Hey You, v kateri govori, da je vsak posameznik odgovoren za ta naš prelep planet.

* V septembru smo zaposlili dve novinarki, ki sta s svojimi čudovitimi prispevki in prevodi zapolnili manjkajočo vrzel lastnih avtorskih člankov in prevodov odličnih tujih novic.

* V oktobru in novembru smo aktivno sodelovali pri promociji filma in knjige The secret. Povabljeni smo bili tudi na okroglo mizo na to temo.

* V decembru smo organizirali predbožični koncert s Shirlie Roden, izvedli natečaj za najlepšo ročno izdelano voščilnico in končno je luč sveta ugledala tudi prva tiskana številka Pozitivk.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20071218230136966Domov
Powered By GeekLog