Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/20071203204559723
Program centra Izvir zdravja – za dušo, telo, planet

ponedeljek, 24. december 2007 @ 05:01 CET

Uporabnik: Pozitivke

IZVIR ZDRAVJA – ZA DUŠO, TELO, PLANET
Hotel IZVIR MANZATO Rogaška Slatina

BOŽIČNO NOVOLETNI PROGRAM

Z novim letom smo najeli in odprli v Rogaški Slatini hotel s tremi zvezdicami Izvir Manzato, ki ima 50 ležišč, jedilnico, družabni prostor s kaminom, veliko in srednjo dvorano ter prostore za terapije, savno, velike rekreacijske površine in teraso. Hotel je znan po svoji domačnosti ter zdravi naravni hrani. Posebnost hotela je nudenje storitev komplementarnega in naravnega zdravilstva, duhovnih in drugih delavnic in seveda vegetarijanska kulinarika.

Hotel leži v neposredni bližini ponudbe ekskluzivnega letovišča Rogaške Slatine, ki nudi kopanje v različnih termalnih kopališčih, družabne prireditve in plese, organizirane oglede in sprehode, kulturne prireditve, degustacije in še veliko drugega. Rogaška Slatina je že več stoletij privlačen cilj ljudi, ki iščejo zdravje in dobro počutje v sproščujočem okolju narave in v navdihujočih tradicijah bogatega kulturnega življenja.


petek 21. do torek 25. december 2007
Božično srečanje
Božični večer in Božič najraje preživimo v družinskem krogu, vemo pa tudi da je med vami tudi nekaj takšnih, ki bi si želeli, da božične dni preživimo skupaj v Rogaški Slatini. Tu bo veliko možnosti za obisk raznih kulturnih prireditev, koncertov (tudi v cerkvi) pa seveda tudi polnočnic. Rogaška je poznana po izredno zanimivih živih jaslicah. V hotelu bomo imeli vsak dan tudi kratek program, Ivan pa bo vodil plese v krogu.
cena: 30 € / dan

torek 25. december do petek 28. december 2007
Novoletno srečanje
Novoletno srečanje smo pripravili malo prej kot ponavadi. Verjetno boste božični večer in Božič praznovali v krogu družine, zvečer pa se nam boste že lahko pridružili v Rogaški Slatini.
Vsak izmed vas bo lahko prispeval k programu, seveda pa bo z nami tudi naš Ivan, ki bo vodil plese v krogu. V četrtek zvečer bo pravo novoletno srečanje s slavnostno večerjo in programom ter popolnočnim plesom z lučkami. Program pričnemo v torek z večerjo in končamo v petek s poznim zajtrkom. Tisti, ki boste prišli le na praznovanje, lahko prespite v spalni vreči (prinesite s seboj) v meditacijski sobi.
Cena programa: 3-dnevni paket 100 €;
le program v četrtek s slavnostno večerjo 25 €.

sobota 29. december 2007 do srede 02. januar 2008
Silvestrovanje
Silvestrovanje organiziramo za vse, ki želite nekaj dni in tudi najdaljšo noč preživeti v našem hotelu. Glede na to, da so bili v tem letu diabetiki naši najpogostejši gostje, bo silvestrovanje do neke mere prilagojeno tudi njim. Poskrbeli smo tudi za živo glasbo. Program pričenja v soboto z večerjo in konča v sredo s kosilom.
Cene

Novoletni ples z večerjo 1.1.2008: 30 €

STALNA PONUDBA

ZIMOVANJE V ROGAŠKI SLATINI
Zima se bliža in morda bi jo želeli zaradi različnih razlogov preživeti drugače.
Vabimo vas, da vsaj mesec dni preživite v našem hotelu v Rogaški Slatini.
Nudimo vam: storitve polnega penziona v hotelu s tremi zvezdicami; domače vzdušje v hotelu, prijazno osebje, prijetno družbo ob kaminu in savno; storitve komplementarnega in naravnega zdravilstva, duhovnih in drugih delavnic ter druge dogodke v hotelu z 10% popustom; veliko možnosti, ki jih daje Rogaška Slatina: kopanje v različnih termalnih bazenih, kulturne in družabne prireditve, plese, organizirane oglede in sprehode, degustacije.
IZREDNO UGODNE CENE ZIMOVANJA
oktober – december 2007: 1 mesec bivanja (polni penzion): 666 € (v enoposteljni sobi 733 €)
vsak dodaten dan 21 € - v enoposteljni sobi 23 €
februar – april 2008: 1 mesec bivanja (polni penzion): 699 € (v enoposteljni sobi 777 €)
vsak dodaten dan 22 € - v enoposteljni sobi 24 €
P.S.: morda bi to storitev ponudili vašim staršem ?!

Informacije, rezervacije, prijave:
Izvir d.o.o. Žalec, t.: 03 713 31 00, fax: 03 713 31 13,
Hotel: 03 58 16 140, gsm: 041 769 686
e-pošta: info@izvir.com, www.izvir.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/20071203204559723Domov
Powered By GeekLog